Waarom blijven sommige Nederlanders toch hardnekkig proberen om hun losbandige gewoontes in conservatieve landen te smijten? Neem nou Armani L’Goumani, een influencer die blijkbaar dacht dat haar mini-rokje enthousiast ontvangen zou worden in Marokko, een land waar de conservatieve islamitische cultuur diep geworteld is. Wat een verrassing: dat was dus niet het geval!
Armani besloot, in haar onbegrensde wijsheid, om haar vrijgevochten ‘mode’ te tonen in een lokale datingshow. Haar keuze voor een schaamteloos kort rokje was natuurlijk een regelrechte uitnodiging voor problemen. En ja hoor, de Marokkaanse autoriteiten waren niet geamuseerd. Ze werd aangehouden, met een duidelijke boodschap: dit soort troep mag je niet bij ons dragen. Niet op tv, tenminste.

Oh, en niet alleen droeg ze een erg on-Marokkaans rokje, maar mevrouw liet ook nog eens een date kiezen door een hond. Let wel, in islamitische culturen worden honden als onrein gezien. Dit was dus extreem beledigend. Als Neder-Marokkaanse zou ze dat moeten weten… maar blijkbaar zijn er niet alleen blanke influencers die zo narcistisch zijn dat ze niets meer weten over hun eigen cultuur.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) DDS ligt ZWAAR onder vuur. Nederland wordt kapotgemaakt door het Kartel – en dat Kartel doet er alles aan om DDS óók te slopen, met name qua bereik op socials én financieel. Vind jij het belangrijk dat DDS kan blijven strijden tegen het wanstaltige kartel? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe – eenmalig of maandelijks – en help ons de goede strijd elke dag weer te strijden!

Misschien moeten mensen zoals L’Goumani zich eerst eens goed verdiepen in de cultuur en gebruiken van ‘hun land van origine’, voordat ze hun ‘o zo schattige’ mini-rokjes inpakken. Of nog beter, misschien moeten ze gewoon wegblijven uit landen waar de culturele normen zo diametraal tegenovergesteld zijn aan die van het vrije Nederland. Zéker als ze zich als Nederlandse domme blondjes gedragen.

Overigens kun je dit domme wicht blijkbaar hier volgen op TikTok. Ik zou het niet doen als ik jou was, want je IQ daalt met 10 punten elke keer dat je een videotje van haar kijkt, maar goed. We leven in een vrij land (wíj́ wél).

*Volgens Google Translate is Uwwbs (gebruikt in de titel) Arabisch voor Oeps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *