Help anderen door dit met vrienden op je social media te delen!

Elon Musk wordt nu gezien als de redder van het vrije woord. “Hij zegt onder meer dat er te weinig kinderen geboren worden, maar wat voor zin heeft het om dat nu te zeggen?” vraagt Robert Jensen zich hardop af. “Dit had iemand 30 jaar geleden moeten zeggen.”

Jensen wijst erop dat Musk alleen maar veilige uitspraken doet. Hij is bijvoorbeeld kritisch ten aanzien van immigratie. “Hartstikke leuk, maar 30 jaar geleden had dit nog omgedraaid kunnen worden. Nu kan het niet meer.”

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/jensen-dit-is-de-waarheid-over-de-mysterieuze-elon-musk-1.png

(Video verwijderd? Klik hier…)

‘Wakkere’ schapen

Volgens Jensen roept hij dit soort dingen nu om ‘wakkere’ schapen achter zich te krijgen die blij zijn dat iemand het eindelijk een keer benoemt. Hij wijst erop dat Musk zijn bedrijven nooit had kunnen opstarten zonder enorme hulp van de overheid.

Nooit iets nieuws

“Het is nooit iets nieuws wat hij zegt. Als hij oprecht en echt was geweest, zou hij zeggen: we moeten nooit chips laten implanteren in ons lichaam, climate change is een hoax, artificial intelligence schaffen we helemaal af, satellieten gaan we nooit meer in de lucht schieten want dat heeft geen zin en is onmenselijk.”

Dán ben je een voorvechter van het vrije woord, benadrukte Jensen.

“Denk er eens over na.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
3
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *