Foto: Jan Vingerhoets (Videostill X/INDEPEN)

Help door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!

Afgelopen donderdag was het zover. Bijna 2 jaar nadat de brief van de gezondheidsinspectie op de mat viel, stond huisarts Jan Vingerhoets voor maar liefst 3 rechters en een jurist van het ministerie van VWS.

Zijn verweerschrift maakte indruk op de rechters. Na voorlezing daarvan was het muisstil in de zaal. De uitspraak wordt in de eerste helft van juni verwacht. “Wie het verweer leest, kan naar mijn idee niet anders dan concluderen dat hier vrijspraak moet volgen,” schrijft Vingerhoets op zijn website.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/alle-patienten-van-arts-jan-vingerhoets-zijn-genezen-maar-toch-staat-hij-voor-de-rechter-onbegrijpelijk-en-triest-1.png

De inspectie was erop geattendeerd dat er recepten voor het medicijn ivermectine off-label waren voorgeschreven voor COVID-19-patiënten. Vervolgens viel de inspectie binnen bij een apotheker en werden artsen, waaronder Vingerhoets, getraceerd.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Onbegrijpelijk en ook tekenend

Volgens de inspectie is off-label voorschrijven een ‘uitzondering’, maar uit informatie van het ministerie zelf blijkt dat 50 procent van alle recepten in Nederland off-label is, merkt de arts op. “Het is heel gebruikelijk.”

Hij benadrukt dat er nog nooit tegen opgetreden is. Waarom de inspectie nu ineens op de achterste benen staat, is medisch niet uit te leggen. “Je zou je kunnen afvragen of het te maken heeft met het feit dat de vaccins een voorwaardelijke registratie hadden, die zou vervallen als er werkzame medicatie zou blijken te bestaan. Een andere reden kan ik niet bedenken.”

De inspectie was overigens totaal niet geïnteresseerd in de gezondheid van zijn patiënten. “Dat is onbegrijpelijk en ook tekenend voor de houding van de inspectie.”

Heel bijzonder

Al zijn patiënten zijn genezen. “Maar de inspectie heeft daar nooit enige belangstelling voor getoond. En dat vind ik wel triest.”

Medisch adviseur Wendy Mittemeijer vindt het ‘heel bijzonder’ dat in de Covid-tijd vanuit het ministerie en de inspectie opgeroepen is om meldingen te doen. “Dat is ook nog nooit eerder voorgekomen.”

Waanzinnige en uitmuntende resultaten

Het raarste aan deze zaak vindt ze dat het heel goed ging met de patiënten die met ivermectine zijn behandeld. “Dus er was helemaal geen gevaar voor de patiënt of een gevaar voor de volksgezondheid.”

Arts Alexander van Walraven lichtte toe dat de resultaten met ivermectine ‘waanzinnig en uitmuntend’ waren, met als gevolg dat mensen nu heel erg dankbaar zijn.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
2
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

2 gedachte over “Alle patiënten van arts Jan Vingerhoets zijn genezen, maar toch staat hij voor de rechter: ‘Onbegrijpelijk en triest’.”
 1. Opvallend dat bij ON snel over het wegsturen van Pia Dijkstra en de genocide piassen werd heengestapt door Mona als wéér gecontroleerde schijnheilige deugoppositie. Voor de Bühne wat sputteren en daarmee FvD in de schaduw willen drukken.
  ******************
  This is what Jacques Attali wrote in 1981, who was then an advisor to François Mitterrand: “The future will be about finding a way to reduce the population. We start with the old, because as soon as they exceed 60-65 years, people live longer than they produce and that costs society dearly. Then the weak, then the useless that do not help society because there will always be more of them, and above all, ultimately, the stupid. Euthanasia targeting these groups; Euthanasia will have to be an essential tool in our future societies, in all cases. Of course we will not be able to execute people or build camps. We get rid of them by making them believe that it is for their own good. Overpopulation, and mostly useless, is something that is too costly economically. Socially, too, it is much better when the human machine comes to an abrupt standstill than when it gradually deteriorates. Neither will we be able to test millions upon millions of people for their intelligence, you bet that! We will find or cause something a pandemic targeting certain people, a real economic crisis or not, a virus affecting the old or the fat, it doesn’t matter, the weak will succumb to it, the fearful and stupid will believe in it and seek treatment. We will have made sure that treatment is in place, treatment that will be the solution. The selection of idiots then takes care of itself: You go to the slaughter by yourself. ” [The future of life – Jacques Attali, 1981] Interviews with Michel Salomon, Les Visages de l’avenir collection, éditions Seghers. “…

  De vaccinmoorden reeds lang geleden gepland door bilderbergers-oranjes-schwab-wef-grapperhausen-soros-ruttes.

  Dit alles volgens de strategie nazi ten tijde van WOII: laat de bevolking zich zelf uitroeien.

  dossier: organigram van prins Bernard tot Klaus Schwab
  **************************
  Mona Keijzer het schoothondje van de Oranjes werkt op gluiperige wijze mee en doet alsof ze tegen is, maar in werkelijheid wil ze niet aan het naar huis sturen van de weffers van het kabinet meewerken. Zelfs Flavio en Sietske durven de neppandmie die een genocide is niet te benoemen bij ON!

  Jammer, ik miste Pepijn of Gideon!

  Een volk dat zijn tirannen niet ruimt gaat ten onder. Rutler merkte dat zelf op in een wens tot het verlaten van zijn aardse bestaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *