Help ons door dit met anderen op je socials te delen!

Florida steunt het pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) ‘onder geen beding’. Dat heeft gouverneur Ron DeSantis maandag gezegd. “Dat gaat niet gebeuren,” zei hij tijdens een persconferentie.

“U heeft gezien dat veel van die elites pleiten voor zeer nefast beleid,” aldus DeSantis. Hij voegde toe dat mensen zijn verhuisd naar Florida omdat hij zich heeft uitgesproken tegen dergelijk beleid, zoals bijvoorbeeld het sluiten van scholen.

Bijna absolute zeggenschap

De WHO werkt aan een pandemieverdrag dat de organisatie veel meer macht en geld zou geven. De organisatie krijgt dan bijna absolute zeggenschap over ons beleid bij een volgende pandemie. Deze week zijn de lidstaten in Genève bijeen om te praten over het pandemieverdrag.

Vorig jaar liet premier Rutte doorschemeren dat Nederland achter het sluiten van een internationaal pandemieverdrag staat. Hij ondertekende een oproep daarvoor van WHO-topman Tedros en voorzitter van de Europese Raad Charles Michel in een aantal kranten wereldwijd. Officieel moet het verdrag leiden tot ‘verbetering van de pandemieparaatheid en -respons’.

Zeg ‘nee’ tegen het pandemieverdrag!

Critici waarschuwen dat de elites een machtsgreep proberen te plegen. “Het WHO-pandemieverdrag moet worden tegengehouden,” zei het Amerikaanse congreslid Ronny Jackson maandag. “We mogen niet toestaan dat onze nationale soevereiniteit wordt overgedragen aan VN-bureaucraten. Zeg ‘nee’ tegen het pandemieverdrag!”

Senator Marco Rubio zei dat ‘we nooit mogen toestaan dat Biden het ‘pandemieverdrag’ gebruikt om de zeggenschap over het beleid uit handen te geven aan de corrupte WHO’.

[Breitbart]

5
17
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet