© Belga

De E313 vanuit Hasselt richting Antwerpen is vrijdagmiddag volledig versperd geraakt ter hoogte van Geel, door een aanrijding tussen een mobilhome en een vrachtwagen. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum. De ravage is groot en er is sprake van zeker één gewonde die naar het ziekenhuis werd overgebracht.

Bron: BELGA

Het Verkeerscentrum vraagt om de omgeving te vermijden, want de versperring veroorzaakt omstreeks 12.30 uur al een 9 kilometer lange file en wachttijden tot boven het uur. Lokaal moet je de snelweg verlaten in Geel-Oost om er in Geel-West weer op te rijden, maar dat verloopt bijzonder moeizaam.

Over langere afstand vanuit Hasselt naar Antwerpen en Gent is een omweg via Brussel het beste alternatief, stelt het Verkeerscentrum. In Nederland, waar net een schoolvakantie begint, wordt aangeraden om vanuit de regio Maastricht via Eindhoven en de E34 naar Antwerpen te rijden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *