Lichaamscamerabeelden zijn openbaar gemaakt en bieden een kijkje in de fatale schietpartij op een man door de politie van Surprise, Arizona, tijdens een huiselijk geschil in Surprise vorige maand.

De gebeurtenis ontvouwde zich toen agenten rond 3 uur ‘s nachts op 10 maart reageerden op een woning in de buurt van Dysart en Waddell roads, zoals bekendgemaakt door het Surprise Police Department in een kritieke incident briefing video die vrijdag werd vrijgegeven. Het telefoontje dat de aanleiding vormde voor hun bezoek kwam van een minderjarige die een verbale ruzie had gemeld.

Verdedig uw pensioen tegen Bidenflation

De beller uitte zijn bezorgdheid door te zeggen: “Mijn ouders blijven maar ruzie maken en ze houden me de hele nacht wakker en dat is gewoon irritant.”

Toen ze informeerde naar de aanwezigheid van wapens in het huis, zei de beller: “Uh, nee, ik denk het niet. Ik denk dat ze gewoon verbaal ruzie maken, maar soms doen ze dit en… loopt het gewoon uit de hand.”

Toen de agenten arriveerden, was er geschreeuw te horen vanuit de woning. Toen ze de voordeur naderden, kwam er een vrouw naar buiten die zei: “Hij probeert me te slaan.”

<img fetchpriority="high" decoding="async" class="aligncenter wp-image-316612 size-large" src="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/geweerzwaaiende-verdachte-haalt-uit-naar-verrassende-az-agent-maar-krijgt-zelf-een-fatale-verrassing-video.jpg" alt width="1024" height="1024" srcset="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/geweerzwaaiende-verdachte-haalt-uit-naar-verrassende-az-agent-maar-krijgt-zelf-een-fatale-verrassing-video.jpg 1024w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/geweerzwaaiende-verdachte-haalt-uit-naar-verrassende-az-agent-maar-krijgt-zelf-een-fatale-verrassing-video-1.jpg 300w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/geweerzwaaiende-verdachte-haalt-uit-naar-verrassende-az-agent-maar-krijgt-zelf-een-fatale-verrassing-video-2.jpg 150w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/geweerzwaaiende-verdachte-haalt-uit-naar-verrassende-az-agent-maar-krijgt-zelf-een-fatale-verrassing-video-3.jpg 800w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/geweerzwaaiende-verdachte-haalt-uit-naar-verrassende-az-agent-maar-krijgt-zelf-een-fatale-verrassing-video-4.jpg 250w, https://www.redvoicemedia.com/wp-content/uploads/2024/04/2024.04.02-10.47-redvoicemedia-660be25ef148

Stop met het riskeren van je veiligheid: Ontdek de waarheid achter het beste overlevingsaliber!

Eén van de agenten bleef bij de vrouw terwijl de andere de woning binnenging. Toen de agent de deur opende, zag men de 44-jarige Trinidad Ledesma vanuit de woonkamer naar de keuken lopen, buiten het zicht van de camera

Sgt. Richard Hernandez vertelt in de instructievideo: “Toen de agent de hoek omging, zag hij Ledesma tegenover zich met een zwart geweer in zijn rechterhand.”

Ledesma werd in de video opgenomen terwijl hij zei: “Niet binnenkomen. Kom niet dichterbij, baas.”

Volgens Hernandez richtte Ledesma zijn geweer op de agent, waardoor de agent minstens zeven keer met zijn wapen schoot. Ledesma werd ter plekke dood verklaard.

Het systeem van binnenuit laten instorten: De Cloward-Piven-strategie begrijpen [VIDEOS]

Zelfstandig of bedrijfseigenaar? Ontdek hoe u een belangrijke belastingvermindering kunt claimen


De meningen geuit door medewerkers en/of inhoudelijke partners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Red Voice Media. Contacteer ons voor richtlijnen voor het inzenden van uw eigen commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *