COVID-aanpak:

2024 © BLCKBX.nl | deze versie WantToKnow.nl/be
*

‘Dood door Schuld?’ is de titel van de documentaire waarin Maurice de Hond vier jaar lang gevolgd is door filmmaker Frank de Rooij. De docu treft de jaren waarin corona ons leven volledig beheerste. Videoland en RTL tonen geen interesse in de documentaire en dat is niet geheel verrassend. Met name grote televisiestations en dagbladen hebben Maurice namelijk verketterd en weggezet als een gevaar voor de samenleving.

Drs. Maurice de Hond

Maurice de Hond stond met zijn beweringen haaks tegenover het RIVM en de WHO. Echter, zowel de WHO als het CDC, het Amerikaanse RIVM, hebben hun standpunten later bijgesteld. Maurice had dus gelijk, maar een excuus of rectificatie vanuit de media bleef tot op de dag van vandaag uit. Sterker nog, er wordt gezwegen in alle talen.

Maar daarmee gaan de makers van deze spraakmakende documentaire niet akkoord. Want volgens hen is er mogelijk sprake van ‘dood door schuld’. Bekijk het interview en oordeel zelf! Disclaimer: dit interview gaat onder andere over aerosolen, de zogenaamde kleine druppels waardoor het virus verspreid werd. Dit thema komt aan bod omdat er wel degelijk een kleine groep mensen was, de ouderen en zeer kwetsbaren, waarvoor dit virus een risico vormde.

Uiteraard geldt dit voor deze groep ook bij de griep, die zich ook via kleine druppels verspreidt: grotere druppels die snel op de grond vallen (rood) en kleine druppeltjes die in de lucht zweven (grijs). Bij de eerste route, druppeltransmissie genoemd, kan het virus zich slechts ongeveer 3 tot 6 meter van een geïnfecteerde persoon verspreiden. Bij de tweede route, overdracht door de lucht genoemd, kan het virus een afstand van 30 meter of meer afleggen.

Maar -al met al- gaat de uitzending over meer dan aerosolen alleen. Neem dus vooral je tijd en luister wat de heren te zeggen hebben.

Kun je Maurice de Hond steunen? Doet dan dan!
De documentaire ‘Dood door Schuld?’ heeft veel tijd, geld en inspanning gekost. Een bijdrage ter dekking van de kosten van de documentairemaker.
Helaas wordt deze documentaire niet door één van de reguliere media of streamers aangeboden waardoor van dááruit financiële steun komt. Documentairemaker Frank de Rooij heeft er meer dan drie jaar aan gewerkt. Maurice de Hond hierover:

‘Heel veel dank voor uw steun. Ons doel is om op een transparante manier betrouwbare informatie boven water te krijgen en niet klakkeloos te volgen was autoriteiten en de meeste media ons willen doen geloven. Om deze activiteiten goed te kunnen doen blijven er kosten worden gemaakt. Hopelijk ben je bereid te doneren, zodat wij dit soort activiteiten kunnen continueren.’

Het bekijken van deze docu én een kleine donatie zijn aan elkaar gekoppeld. KLIK HIER voor link naar de site van Maurice de Hond, om deze docu te bekijken.

Een algemene donatie, buiten de docu om, kan via bankrekening:

Stichting Oordeel Zelf,
IBAN NL88 INGB 0006 7164 62
Amsterdam.

Bekijk hieronder het interview van Flavio Pasquino (BLCKBX) met de makers van deze docu, drs. Maurice de Hond en Frank de Rooij. Met dank aan de collega’s van BLCKBX.tv

[embedded content]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *