Help ons door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

David Martin is een financieel analist met een respectabele staat van dienst. Hij is nauw betrokken bij de rechtszaken tegen farmaceuten en de overheid vanwege de zogenaamde coronavaccins. Dr. Martin stelt dat deze ‘vaccins’ biowapens zijn.

Big Pharma en de overheid wisten dat ze massale sterfte en schade zouden veroorzaken, zei dr. Martin in een interview met Greg Hunter van USAWatchdog.com. “Het wordt nog veel erger,” waarschuwde hij. “Dit is geen coronavaccin. Het is een spike-eiwit dat het lichaam instrueert om een gifstof aan te maken. Dit is bioterrorisme.”

De vaccinmakers schatten zelf dat de coronaprikken binnen nu en 2028 wereldwijd zo’n 700 miljoen mensen zullen doden. De 65-plussers werden als eerste gevaccineerd omdat zij te veel geld kosten, aldus Martin.

Op veel grotere schaal

Hij denkt dat de catastrofale effecten van de injecties binnenkort ook zichtbaar zullen worden in de zorg. “Veel piloten hebben nu last van bloedproppen waardoor ze niet kunnen vliegen. Datzelfde probleem gaan we in de zorg zien en op veel grotere schaal.”

Veel mensen worden ziek en zullen sterven, wat betekent dat ook artsen en verpleegkundigen ziek worden en sterven. Het gevolg is dat niet iedereen behandeld kan worden, lichtte Martin toe.

Terreurdaad

Dr. Martin en zijn groep hebben onder andere president Biden, de FDA, CDC, Pfizer en Moderna aangeklaagd. Hij zei dat ‘dit veel erger is’ dan de Processen van Neurenberg na de Tweede Wereldoorlog. “Dit is georganiseerde misdaad. Ze verschuilen zich achter een immuniteitsschild dat hen beschermt tegen aansprakelijkheid.”

“Dit is een misdrijf. Dit is een terreurdaad. Dit is afpersing. Het is georganiseerde misdaad,” zei de financieel analist, die de vaccinmakers vergeleek met de maffia in de jaren twintig.

Erger dan de nazi’s

Volgens Martin zijn de mensen die dit doen nog erger dan de nazi’s. De vraag is waarom Amerikaanse burgers een wapen hebben ontwikkeld om Amerikanen te doden en ervoor betaald krijgen, zei hij.

4.7
15
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: