Foto: Reiner Füllmich (Videostill YouTube/Dr. Reiner Fuellmich)

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!

Advocaat Reiner Füllmich houdt aanstaande zaterdag een bijeenkomst in Florida waar hij het bewijs zal presenteren dat hij heeft verzameld tijdens gesprekken met zo’n 400 wetenschappers, artsen, advocaten en journalisten.

We hebben te maken met psychopaten, genocidale gekken en massamoordenaars, zei Stew Peters, die Füllmich uitnodigde in zijn show. “Je hebt helemaal gelijk,” reageerde de advocaat.

Hoe stoppen we deze coronacriminelen zoals Peters ze noemt en hoe houden we ze verantwoordelijk voor hun misdaden? Füllmich zei dat we moeten doorgaan met procederen. Hij lichtte toe dat zijn advocatenkantoor in Duitsland negen zaken heeft aangespannen tegen de daders. Maar, zo benadrukte Füllmich, het rechtssysteem in Duitsland is helemaal kapot en de rechterlijke macht compleet corrupt.

Tot zwijgen gebracht

De weinige rechters die nog bereid zijn om de wet te handhaven, zijn min of meer tot zwijgen gebracht. Bij één van hen deed de politie een inval. Zijn kantoor, huis en auto zijn doorzocht en zijn computer en mobiele telefoon in beslag genomen. Hetzelfde overkwam de drie experts die de rechter had opgeroepen, drie gerenommeerde professoren van gerenommeerde universiteiten. “Er is dus niet veel wat we in Duitsland kunnen doen,” verzuchtte Füllmich.

De advocaat wees erop dat de rechterlijke macht in de Verenigde Staten op sommige plekken nog wel functioneert. Zo oordeelde een rechter in Florida op 18 april dat de overheid, in dit geval de CDC, niet bevoegd is om mensen te verplichten een mondkapje te dragen in het openbaar vervoer, het vliegtuig, op het vliegveld, enzovoorts.

Drie grote strafrechtelijke onderzoeken

Füllmich zei dat in Amerika ook andere zaken gewonnen zijn en onthulde dat hij op dit moment samen met heel veel andere advocaten een zaak voorbereidt tegen de verantwoordelijken. Hij noemde onder meer Pfizer en Bill Gates.

Veel mensen willen dat de daders achter de tralies verdwijnen of zelfs de doodstraf krijgen, maar dat is niet mijn vakgebied, zei Füllmich, die zelf gespecialiseerd is in aansprakelijkheidsrecht. Wel werkt hij samen met een advocaat in India, waar drie grote strafrechtelijke onderzoeken lopen naar Bill Gates. De Indiase FBI neemt dit zeer serieus, zei de advocaat. “Het ziet er niet goed uit voor Gates. In het ergste geval krijgt hij daar de doodstraf wegens massamoord.”

5
31
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: