De Italiaanse Europarlementariër Sergio Berlato wil duidelijkheid over grafeen in coronavaccins. Hij verwijst naar een recent onderzoek van dr. Ricardo Delgado Martin en dr. Pablo Campra, die beweren met behulp van ramanspectroscopie grafeen te hebben gevonden in coronavaccins.

Berlato wijst er verder op dat een team onderzoekers in 2018 heeft bewezen dat grafeen elektrische signalen kan omzetten in ultrakorte terahertz-signalen, met biljoenen cycli per seconde. De op silicium gebaseerde elektronische componenten die we vandaag de dag gebruiken, bereiken kloksnelheden van een x-aantal gigahertz, waarbij 1 GHz gelijkstaat aan 1000 miljoen cycli per seconde.

Zeer giftig en schadelijk

De wetenschappers hebben aangetoond dat grafeen signalen met deze frequenties kan omzetten in signalen met frequenties die duizenden keren hoger zijn dan signalen die gegenereerd zijn met behulp van silicium, aldus Berlato.

Grafeen is dus in staat straling te absorberen, wat betekent dat het zeer giftig en schadelijk is voor de menselijke gezondheid als dit materiaal in een vaccin zit, stelt de Europarlementariër.

Zorgvuldig onderzoek

Hij vraagt de Europese Commissie of zij, in het licht van dit recente onderzoek, van plan is om een onafhankelijk laboratorium zorgvuldig onderzoek te laten doen naar de aanwezigheid van grafeen in coronavaccins.

5
1
stem

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 8 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: