Een stukje uit een groter verband over waarom mensen op een specifieke manier reageren of acteren. Hebben we dit allemaal zelf in de hand of is het iets anders wat ons aanstuurt? Laten we ervan uitgaan dat we in het Tijdperk van het Licht zijn aangekomen en de duistere machten langzaam maar zeker worden uitgefaseerd, omdat ze niet meer kunnen functioneren. De tijdlijnen splitsen zich onverbiddelijk. Het sleutelwoord is “degeneratie”. Als je de krant openslaat zie je het voor je. Onderwerpen die nergens over gaan, omdat het achterhoedegevechten zijn. Het gaat wel met heel veel lawaai gepaard en er wordt van alles en nog wat bij gehaald. Maar het is zinloos, als de degeneratie eenmaal is ingezet, accelereert het alleen maar. Dus dan wordt al snel de vraag opgeworpen: “Zelfvernietiging. Hoe kunnen we dat zien? Degeneratie. Wat verandert er dan precies?”

VRAAG: Wat gebeurt er als de donkere materie van deze planeet verdwijnt, maar mensen onder ons donker willen blijven en donker willen zijn? Dat is een andere vraag die naar voren kwam. Als we geen Omega in dat deel van de hersenen hebben en omdat de diepe staat ook menselijk is (of je het nu wilt geloven of niet), wat gebeurt er dan met hen? Wat gebeurt er als de donkere materie van deze planeet verdwijnt, maar deze mensen donker willen blijven en donker willen zijn?

Antwoord Kim Goguen: Ik wil je ergens aan herinneren.

Er is afstand tussen jou en mij. Maar in werkelijkheid is er geen ruimte. Er is energie, materie, essentie en bewustzijn, het is als het zwemmen in een grote plas gel. Als ik duw, ga je het aan jouw kant voelen en vice versa, dus we zijn een beetje ingekapseld. Nu, tot op zekere hoogte komt je energie, omdat het min of meer overeenkomt met dezelfde frequentie en vibratie als de lichtenergie die je nu omringt vanwege de veranderingen op aarde, je energie daar doorheen en reikt naar mij in de gel en vice versa, omdat het overeenkomt, op elkaar is afgestemd.

Nu, wanneer degenen die willen vasthouden aan de duisternis in hun persoon, hun donkere energie, hun essentie, wat ze ook maar in zichzelf hebben geïnjecteerd om te zijn zoals ze zijn, omdat ze het zowel kunstmatig doen als het op natuurlijke wijze aantrekken, wat gebeurt er dan als ze proberen hun energie door dat veld heen te duwen?

De frequentie komt niet overeen, de gel fungeert in dat geval als een container. Het wordt dus eigenlijk een schild waar hun donkere energie niet meer uitgaat. Zie het als een reflectie of een spiegel. Wanneer je een schild om jezelf heen plaatst, bescherm je jezelf tegen energie die van buiten naar binnen wil komen. Nu, in dit specifieke geval, zal de energie die in het veld van de Aarde is, voorkomen dat ze de rest van deze planeet besmetten. Dus, wat ze proberen van zich af te gooien, zwarte magie en slechte frequenties zal zich omdraaien en regelrecht op hen terugkomen. Je kunt het karma noemen, maar je zult in feite zien hoe ze zichzelf vernietigen. En hoe meer donkere energie ze naar buiten proberen te gooien, hoe sneller het hun lichaam zal degenereren. Dat wordt ook een andere omschakeling.


Zelfvernietiging en degeneratie is de zwarte materie in het Lagensysteem:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *