Foto: Pixabay.com

Help door dit met iedereen op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn verheugd weer met je te kunnen spreken, en we zullen je iets meer vertellen over hoe je de dingen waarvan je denkt dat ze je ontbreken kunt veranderen.

donkere wolkenWe weten dat je vaak donkere wolken boven je hoofd ziet opdoemen, dreigend met onweer en zware stormen, in figuurlijke zin.

We weten hoe beangstigend de dingen er soms uitzien vanuit jouw menselijk perspectief, en we willen je geruststellen en je laten weten dat je altijd veilig en beschermd bent.

Jij bent Source

We willen dat je begrijpt dat jij Source bent, dat je slechts een rol speelt op deze planeet, die je als je werkelijkheid ervaart. Begrijp alsjeblieft dat je niet je mens bent, dat je niet de sterfelijke mens bent die je meent te zijn.

Je bent zoveel meer, en ja we hebben dat al vaak gezegd. En tot je het doorhebt, en het diep binnenin je voelt, zullen we het blijven zeggen.

We weten dat je het wilt begrijpen, en dat je dat vaak gewoon niet kunt. Wat niet erg is, daar hebben we geen oordeel over, want we oordelen nooit over iets van jou of over je wereld. Jij creëert de wereld die je nodig hebt, om te leren en te groeien.

Wat zou je veranderen?

Neem eens de tijd om je voor te stellen dat je God bent, dat je Source bent, dat je het goddelijke, oneindige wezen bent dat je in feite bent. Wat zou je doen als je dit als je werkelijkheid kon voelen?

veranderingWat zou je als eerste doen als je inderdaad God was, Source, de schepper van het hele Universum? Wat zou je veranderen, en hoe zou je het veranderen?

Denk hierover na, want de dingen die je vanuit je ziel wilt, diep van binnenuit, zijn de dingen die inderdaad voor jou mogelijk zijn om te creëren. Twijfel nooit aan de buitengewone vermogens die je hebt.

Jij kunt werelden creëren met je verbeelding en met je gedachten. Dus denken aan de dingen die je in je diepste kern verlangt, zijn de dingen die je beslist kunt creëren, anders zouden ze niet verschijnen in je gedachten.

Dingen die je nu al kunt doen

Als je vrede wilt, als je liefde wilt, als je een goede gezondheid wilt, als je overvloed wilt, weet dan dat deze dingen inderdaad door jou te creëren zijn.

Vrede kun je gemakkelijk creëren door drie keer diep adem te halen, van je hoofd naar je hart te gaan en de liefde die je werkelijk bent toe te laten.

Deze liefde creëert een gevoel van vredig zijn, en als je begrijpt dat je buitenwereld slechts een weerspiegeling is van de dingen binnen in je, kun je begrijpen dat je innerlijk vredig voelen, vrede zal creëren in je buitenwereld. Het moet wel, het is onvermijdelijk.

Zie de overvloed die er al voor je is

overvloed aan bladerenHetzelfde geldt voor het willen van overvloed. Als je kijkt naar de dingen die er al voor je zijn, kun je je al heel overvloedig voelen!

Let eens op de bladeren aan de bomen, ze groeien weer, weelderig aan de boomtakken, en ze zijn er in overvloed, je zou ze niet allemaal kunnen tellen.

Of neem de insecten of vogels die buiten zijn. Ze zijn overvloedig, de hele natuur is overvloedig, gevuld met een overvloed aan kleuren, vormen en geluiden…

Als je de overvloed begint te zien die er buiten is, binnen je eigen creatie van de wereld, kun je je overvloedig gaan voelen in jezelf, en op die manier zal de overvloed die je voelt weer naar je terugkaatsen, op allerlei manieren. Niet alleen in hoe je de natuur waarneemt.

Kijk naar wat je hebt, niet naar wat je tekort komt!

Maar als je naar je bankrekening kijkt en in gevoelens van niet genoeg hebben duikt, van gebrek en verlies voelen, scheid je jezelf af van de overvloed die er wezenlijk voor je is. Je bankrekening is niet de enige manier om je overvloed te meten, overvloed komt in vele vormen.

Het is aan jou om de overvloed die er voor je is te gaan waarnemen! Maak er je focus van om te kijken naar de dingen die er al voor je zijn, in plaats van je te richten op de dingen waarvan je het gevoel hebt dat ze ontbreken.

En dit kun je ook doen met gezondheid.

Een betere gezondheid creëren

Heb je gezondheidsproblemen waardoor je het gevoel hebt dat je een gebrek aan gezondheid hebt, je afgescheiden voelt van een goede gezondheid? Richt je dan op de dingen die wél werken in je lichaam. Concentreer je op de zintuigen die je hebt, die goed functioneren.

gezond lichaamEn als een van je zintuigen niet goed functioneert, richt dan je focus op de dingen die wel goed werken.

Je bloed stroomt altijd, je hart pompt altijd, je cellen regenereren altijd, je longen nemen altijd lucht in en ademen die weer uit, je voeten dragen je altijd, je handen doen de dingen die ze moeten doen…

En als een of meer van deze dingen niet werken zoals je zou willen, focus je dan gewoon op de overvloed aan lichamelijke processen die wel goed werken!

Je krijgt waar je je op focust

Je hersenen doen perfect werk om je fysieke lichaam draaiende te houden. Als je je op die dingen concentreert, zul je steeds meer gezondheid waarnemen.

De dingen waarvan je vindt dat ze ontbreken, zullen beter moeten worden; jij bent de schepper van dit alles. Je hebt de macht om je werkelijkheid te veranderen door waar je je op focust.

Richt je aandacht op het goede, richt je op de overvloed, en je zult de resultaten daarvan weerspiegeld beginnen te zien in je buitenwereld.

We houden zoveel van je, lief mens, en we blijven je deze dingen vertellen om je te helpen ze te begrijpen. Je bent perfect zoals je bent, we hebben geen oordeel over je, en het is helemaal aan jou of je dingen in je mensenleven wilt veranderen of niet. Jij hebt de macht, jij hebt de keuze.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is. Wij zijn jij, jij bent ons, we zijn allemaal één. En daarmee zijn we compleet.

5
3
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: