Help door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC heeft achtergehouden meldingen over bijwerkingen van de coronavaccins vrijgegeven. Die schetsen een huiveringwekkend beeld.

De 780.000 meldingen zijn kort na de uitrol van de COVID-19-vaccins gedaan en laten zien dat mensen na vaccinatie te kampen hadden met allerlei problemen, waaronder hartontsteking, miskramen en beroertes.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/gezondheidsdienst-moet-780-000-achtergehouden-meldingen-over-bijwerkingen-vrijgeven-en-dit-staat-er-in-1.png

In één van de achtergehouden meldingen staat: “Raakte direct na injectie bewusteloos. Werd per ambulance naar de spoedeisende hulp gebracht.”

Bijna 8 procent

Iemand anders meldde: “Vandaag gediagnosticeerd met aangezichtsverlamming van Bell vanwege verlamming aan linkerkant van gezicht.”

Mensen maakten melding bij V-safe, een systeem dat de CDC had opgezet voor bijwerkingen van de COVID-19-vaccins.

Jarenlang weigerde de dienst om de data openbaar te maken. Wel publiceerde de CDC studies over de ‘veiligheid’ van de vaccins.

Uit gegevens die in 2022 naar buiten zijn gekomen, blijkt dat bijna 8 procent van de 10 miljoen gebruikers medische hulp nodig had of werd opgenomen in het ziekenhuis na vaccinatie. Vele anderen waren niet in staat om naar school of naar het werk te gaan.

Te tijdrovend

De rechter gaf de gezondheidsdienst in januari opdracht om berichten in de V-safe-database vrij te geven. De CDC wilde daar niet aan beginnen omdat het zwartlakken van ‘gevoelige’ informatie te tijdrovend zou zijn, maar daar had de rechtbank geen oren naar.

De eerste twee tranches, 780.000 meldingen die zijn gedaan door 523.000 mensen, bevatten tientallen gevallen van hartontsteking, honderden gevallen van gezichtsverlamming en duizenden gevallen van oorsuizen.

Diverse mensen lieten weten dat ze zelfmoordgedachten hadden. “In de 24 uur na de prik was ik zo moe dat ik niet wakker kon blijven. Ik had ook hele sterke suïcidale gedachten. Geen eetlust,” schreef iemand.

Verborgen

Uit documenten is gebleken dat de CDC begin 2021 al wist dat de vaccins mogelijk myocarditis en pericarditis veroorzaakten, maar de dienst koos ervoor om de burgers in het duister te houden.

Je kunt je afvragen wat de overheid nog meer verborgen houdt, zei medeoprichter en voorzitter van het National Vaccine Information Center Barbara Loe Fisher tegen de krant The Epoch Times.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
17
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *