Help mee door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!

De Amerikaanse gepensioneerde kolonel Doug MacGregor zei eerder dat Oekraïne op het punt staat de oorlog te verliezen. Dat terwijl de media al sinds 24 februari beweren dat Oekraïne aan de winnende hand is.

Gepensioneerde generaals worden opgetrommeld om in de tv-studio te vertellen dat Oekraïne aan het winnen is. “Kijk op de kaart,” zei MacGregor in The Charlie Kirk Show. “De Russen hebben 90 procent van het gebied ingenomen waar Russischtaligen wonen. Ze hebben vanaf het begin gezegd dat ze dit zouden gaan doen.”

Geen bewijs

“Nu zijn ze daar en houden ze referenda. De opkomst bedraagt 87 tot 95 procent. Het enige wat de Russen die onderdeel willen worden van Rusland irriteert, is de Oekraïense bombardementen om de referenda te verstoren,” vervolgde de kolonel.

Hij zei verder dat er geen bewijs is voor grote verliezen aan de Russische kant. De meeste waarnemers schatten dat er zo’n 15.000 tot 20.000 Russen zijn gesneuveld. Volgens de meest recente schattingen zijn er 80.000 tot 100.000 Oekraïense soldaten om het leven gekomen, aldus MacGregor. “We weten dat de ziekenhuizen in Oekraïne uitpuilen.”

Wij hebben dat onmogelijk gemaakt

Wat niemand lijkt te willen accepteren, is dat Poetin niet uit was op een totale oorlog tegen Oekraïne, benadrukte hij. “Poetin wilde Oekraïne binnentrekken, zijn punt maken en vervolgens onderhandelen. Wij hebben dat onmogelijk gemaakt.”

De kolonel verwacht dat Rusland Odessa gaat innemen, zodat Oekraïne niet langer aan zee grenst, en teruggaat naar Charkov als ze klaar zijn in het zuiden.

4.4
7
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 20 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: