Fred Meijroos, uitgeverij van succesboeken heeft ter gelegenheid van het uitbrengen van haar boek “Oog in oog met het beest”, de Amerikaanse schrijfster Naomi wolf uitgenodigd om naar Nederland te komen.

De bekende ‘linkse’ Amerikaanse schrijfster en feministe Naomi Wolf, oud-adviseur van president Clinton, werd in progressieve kringen gecanceld nadat zij waarschuwde dat de covid-maatregelen Amerika in een totalitaire staat zouden veranderen. Ze liet zich niet ontmoedigen en mobiliseerde enkele duizenden wetenschappers om honderdduizenden pagina’s aan onderzoeksresultaten van vaccin-fabrikant Pfizer te onderzoeken. Ze komt tot de schokkende conclusie dat het mRNA-vaccin van Pfizer gericht lijkt te zijn tegen de menselijke voortplanting. “Pfizer heeft deze injecties ontworpen om de menselijke reproductie te vernietigen”, schreef De Andere Krant al in 2023. Inmiddels is het boek ‘Facing the beast’ in het Nederlands vertaald, en wordt er gewerkt aan een volgende vertaling van het boek ‘The Pfizer Papers’.

Op 27 mei gaf Wolf een lezing in Zeist voor een volle zaal. Daarnaast heeft zij op verschillende plekken in Nederland in interviews haar eigen ervaring en visie op de “corona-tijd” gegeven. Al vanaf het begin van de uitbraak had zij door dat de “pandemie” een politieke ondertoon had, en voorzag ze dat het een van de grootste misdaden ooit zou worden. Het is moeilijk om te kiezen tussen de verschillende interviews. Ik wil ze in ieder geval allemaal noemen:

De Andere Wereld: ‘Facing the Beast’, Marlies Dekkers in conversation with Naomi Wolf

Gezond verstand: Naomi Wolf en Karel van Wolferen | Interview

BLCKBX: “If Europe doesn’t wake up we’ll all be dead” says Naomi Wolf

Cafe Weltschmerz: Are we looking in the eyes of the beast | Tafel van Festali

Jensen: Show nr. 626 Dr. Naomi Wolf

Earthmatters: Adding new dimensions to “Facing the beast”: A brutally honest conversation with Naomi Wolf

 
Nogmaals, het is moeilijk kiezen, zeker om dat ik ze nog niet allemaal heb kunnen bekijken, maar hieronder staat het interview van Elze van Hamelen met Naomi Wolf.

Dit gesprek begint met een terugblik op Wolfs eerdere boek ‘The end of America’ waarin de 10 stappen worden beschreven waarmee elke democratie in een dictatuur kan worden omgevormd. Het is zeer herkenbaar.

Graag wil ik ook de website noemen van Naomi Wolf. Als er nog iemand is die niet gelooft dat Pfizer vanaf het begin af aan wist hoe gevaarlijk – en dodelijk – de corona-injecties waren is dit de site om een kijkje te nemen. Middels WOB-verzoeken werd Pfizer gedwongen om honderdduizenden pagina’s aan documenten vrij te geven. Het is de verdienste van Wolf om een team van deskundigen samen te stellen, die deze enorme hoeveelheid documenten hebben geanalyseerd en er rapporten van hebben gemaakt. Inmiddels staan er 97 rapporten op dailyclout.io
 
 
 
 
Het boek Oog in oog met het beest kunt u bij succesboeken kopen.
 

‘Oog in oog met het beest van New York Times-bestsellerauteur Naomi Wolf is een schokkend, gedetailleerd verslag van misleiding, buitensluiting en een onverwachte politieke, persoonlijke en spirituele transformatie die voortkwam uit een van de meest controversiële tijden van de wereldwijde geschiedenis.
 
In dit compromisloze onderzoek naar de meest dringende onderwerpen van vandaag, gebruikt Naomi Wolf haar eigen enorm gepolitiseerde pelgrimstocht – van New York Times-bestsellerauteur en hooggeplaatste consultant voor de Democraten naar een journaliste die verstoten wordt uit de elitaire politieke en sociale kringen waar ze eens deel van uitmaakte – als een adembenemend kader voor haar verhaal. Wolf’s zonde? Het werk doen waar goede journalisten voorheen zo trots op waren: vragen stellen, de autoriteiten uitdagen en gedurende een van de politieke perioden in de moderne geschiedenis die de meeste verdeling gezaaid heeft. En het aantonen van de vele fouten in de respons van de openbare gezondheidszorg tijdens de COVID-19-pandemie door het gevaarlijke verval van onze democratie tot tirannie, censuur en totalitarisme op een rijtje te zetten.
 
Ze is wereldwijd drie keer gecanceld, de laatste keer door het Witte Huis. Dit machtsvertoon van aanval en censuur roept de vraag op: wat zegt Naomi Wolf nou eigenlijk dat haar werk zo gevaarlijk maakt?
 
Wolf laat zich niet het zwijgen opleggen, zelfs niet door de machtigste autoriteiten, en is niet bereid om samen te zweren met de mainstream media. Moedig rapporteert ze over onderwerpen waar weinig andere schrijvers over durven te schrijven, uit angst voor buitensluiting.
 
“Naomi Wolf is een van de meest moedige en helder denkende mensen die ik ken. De reden dat de onderdrukkende krachten zo wanhopig hun best doen om van haar af te komen, is omdat ze gelijk heeft.”
— Tucker Carlson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *