Het bijwerkingen centrum Lareb registreerde tot voor kort hoeveel personen een melding doen, hoeveel verschillende klachten (bijwerkingen) elke persoon meldt, en welk vaccin de persoon heeft gekregen. Voorheen deed zij dat in overzichtelijke kolommen, maar nu lijkt het erop dat zij bewust bezig is met het opwerpen van een rookgordijn.

In de serie “Gesprekken over vaccinatieschade” voerde Joris Baas een aantal interessante gesprekken met Magdalena Dzambo en Iris de Boer. Deze vrouwen weten uit eigen ervaring hoe de Nederlandse overheid je laat vallen als een bom in het geval van vaccinatieschade. Helaas is dit niet het enige. Het bijwerkingen centrum Lareb is bewust bezig om het lastig te maken te zien op hun website wat het totaal aantal bijwerkingen is. Er is een “nieuw systeem” waarbij de persoon die de totalen zoekt ze eerst zelf moet optellen! Aangezien weinig mensen dat zullen doen zal het het erop lijken dat dat de aantallen lager zijn. En dat niet alleen, ook het aantal personen die een melding doen in het “nieuwe systeem” gingen plotseling om laag.
 
 

Het Lareb poetst meldingen weg

 
Hieronder volgt een interview met Maria Louise Genet. Het was haar opgevallen dat op 15 oktober 2023 de stand van het aantal meldingen 235.386 was. Op 6 februari 2024 waren dit er 234.814. Huh? Dit kan natuurlijk niet. Zeker gezien het feit dat er een boostercampagne tussen die twee data zat is het duidelijk dat er hier iets niet klopt. Zij legt uit waar het Lareb mee bezig is.
 

 
 
Bronnen:
 
01:48 min: Frank Ruesinks gesprek met Lareb jan 2024
Mijn gesprek met Agnes Kant: Waar zijn de overlijdens gebleven?
 
3:30 min: Over de oude database van Lareb: meldingen per merk prik

6:30 min: Over de nieuwe database van Lareb: meldingen per 4 soorten prikken

08:55 min: Overlijdens in het oude systeem: cijfers tot 15 oktober 2023.
753 overlijdens zijn gemeld.
9 februari 2024: Agnes Kant legt uit waarom Lareb het aantal overlijdens na coronaprik niet langer vermeldt
 
10:08 min: Tabel M.L. Genet: totaal aantal meldingen tot 15 oktober 2023: 235.386. Gebaseerd op de cijfers van Lareb tot 15 oktober 2023:
 
11:06 min: Tabel M.L. Genet Totaal aantal meldingen op 6 februari 2024: 234.814
Gebaseerd op de cijfers per soort corona-injectie van Lareb.
 
Uitgebreide bronnen:
• Totaaloverzicht bijwerkingen 15 oktober 2023 – Download hier
• Tabel waarin alle staatjes van het Lareb staan verwerkt – Download hier
• Overzicht Lareb Cijfers 6 februari 2024 – Download hier

 
 

Persoonlijke ervaringen van Magdalena Dzambo en Iris de Boer bij het Lareb

 
Het Lareb is een wassen neus. Men denkt vaak dat klachten serieus onderzocht zullen worden, maar zelfs het registreren ervan kunnen we niet serieus nemen. Het verhaal van Magdalena en Iris geeft aan hoe weinig vertrouwen we in dit instituut kunnen hebben.
 

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *