*
Een andere wereld

2024 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Harriet Algra

Mijn recente verhuizing naar Zuid-Afrika heeft een heleboel duidelijk gemaakt en aangetoond in wat voor artificiële wereld Nederland en misschien wel een groot deel van Europa en Noord Amerika is veranderd. Ik ontdekte dat ik in de afgelopen 4 jaar helemaal vergeten was wat het betekende om weer gewoon mens en vrouw te zijn omdat door het feminisme het  compleet idiote transgendergedoe de vrouwen zijn vermannelijkt en de mannen zijn vervrouwelijkt.

Dit had mij zowel fysiek als emotioneel verkilt en was, zoals nu blijkt de oorzaak achter mijn steeds heftiger wordende pijn in mijn heup en is de reden waarom vele mensen last hebben van reuma en artritis.

Al schrijvende stuitte ik op een recente bijdrage door Eric van Dijk, getiteld ‘Een mens is nu eenmaal geen machine’. (HIER)  Hij verwoordde prachtig wat ik in de afgelopen maanden zelf heb ervaren en me deed besluiten om Nederland te verruilen voor Zuid-Afrika. Er zijn steeds meer zichtbare  gevaren die op de loer liggen, met als doel de wereld en de huidige mens te vernietigen..

Het is belangrijk dat je die gevaren gaat herkennen omdat je alleen dan in staat bent om jezelf weer te bevrijden. Hieronder tref je een lijst aan van 25 gevaren. Van welke gevaren was jij je nog niet bewust? Je dient te beseffen dat we volledig gemanipuleerd worden. Ze willen je laten geloven dat de door hun opgelegde realiteit de ware realiteit is.

   1. Open grenzen en illegale immigratie
   2. Wijdverbreide misdaad en onveilige steden
   3. Massale verslaving en fentanyl
   4. Verkiezingsonveiligheid en inmenging
   5. De educatieve indoctrinatie van kinderen
   6. De asymmetrische wapenisering van Justitie
   7. De vernietiging van particuliere eigendomsrechten
   8. Inflatie en schulden
   9. De mondiale ontvolkingsagenda
   10. Record lage onvruchtbaarheid en dalende geboortecijfers
   11. Onverklaarbare federale bureaucratieën
   12. Giftige voedselvoorziening
   13. Desinformatie over vaccins en pandemieën
   14. De transbesmetting en sterilisatie van kinderen
   15. Overmatig voorschrijven van geneesmiddelen
   16. Vernietiging van het kerngezin en de ouderlijke rechten
   17. Demonstratie energie en klimaatinnovatie en het nieuwe racisme
   18. Moreel en maatschappelijk verval
   19. De financiering van eindeloze buitenlandse oorlogen
   20. De uitgestrekte surveillancestaat
   21. De centralisatie en consolidatie van de overheidsmacht
   22. De vernietiging van vertrouwen in instituties
   23. De censuur Industrieel complex
   24. Propaganda van de staatsmedia
   25. Het besmeuren van degenen die dit betwisten

De realiteit die je ervaart spiegelt waar jij zit in je bewustzijn.
Word je geleefd of heb je zelf de regie in handen. Je fysieke realiteit is namelijk een projectie van je bewustzijn. Jij bent het universum en je draagt het universum in je wat inhoudt dat alles wat je ervaart, zich in het echt binnenin je afspeelt. Hierdoor ben je in staat alles te creëren waar je in gelooft en dat is nou net wat de DeepState verborgen wenst te houden.

Zodra jij het proces bewust opstart om je los te koppelen van alle manipulaties, zul je gaan ontdekken dat er steeds meer mensen uit je leven zullen verdwijnen. Deze zaten stuk voor stuk gekoppeld aan de aspecten die je gevangen hielden. Ook zullen we moeten leren onszelf weer op de eerste plaats te zetten omdat je alleen dan in staat bent een gebalanceerd leven te leiden gebaseerd op Liefde & Respect.

We zijn geen menselijke wezens met een spirituele ervaring maar een ziel met een menselijke ervaring.

De ziel: een energiebal gevuld met patronen en trillingen.
Beschouw de ziel als een energiebal gevuld met patronen en trillingen. Wanneer de ziel een specifieke ervaring nodig heeft of wenst te hebben, dan beginnen die energiepatronen samen te smelten. Ze bewegen ze zich naar het centrum van die bal en worden als maar dichter en dichter waarbij ze zich uitkristalliseren en een klein zaadje vormen dat alle patronen vertegenwoordigt waar de ziel op gefocust is. Dit zaadje vormt de fysieke mens in de ziel.

Het is dus niet zo dat de ziel in ons lichaam huist maar net andersom, ons lichaam huist in/om de ziel. Wanneer de fysieke geest zich begint uit te breiden en zich in die fysieke werkelijkheid leert ontspannen, begint het steeds meer kwaliteiten van de ziel over te nemen waarbij het op de volledige energiesfeer begint te lijken die de ziel vertegenwoordigt.

We verlaten dus nooit het spirituele rijk.
Door het zaadje zijn we in de ziel in staat de fysieke werkelijkheid te dromen waar we vervolgens van kunnen leren. Zodra we overlijden breiden de energiepatronen zich weer uit over de hele ziel (energiebal) en ontwaken we uit de droom. Zolang we een fysiek lichaam ervaren functioneert de ziel als ons Hogere zelf en de geest die door de ziel geleid wordt. Dit houdt in dat we dus de verandering kunnen zijn die we in de wereld willen zien.

Je creëert en ziet enkel de realiteit waar jij je op focust net als bij een radiozender waar je op bent afgestemd. Er kunnen talloze ander programma’s tegelijkertijd om je heen afgespeeld worden maar je ervaart slechts dat programma waar je op bent afgestemd. Wil je een ander programma ervaren dan zul je het kanaal moeten veranderen.

‘Q’ en de DeepState..
Eén van de positieve programma’s waar je op kunt afstemmen is het script om de Aarde te bevrijden van de DeepState. Dat is al lang gaande en actief opgestart door president John F. Kennedy die deel uitmaakt van het verhaal achter ‘Q’, de raadselachtige figuur die ruim zes jaar geleden aan een reis begon die de loop van de geschiedenis voor altijd veranderde. Deze reis, gehuld in geheimhouding, begon op het beruchte hackerplatform 4chan en leidde tot een ontwaken dat als een lopend vuurtje over de hele wereld raasde.

Een van de vele, genummerde posts van ‘Q’, die vol zaten/zitten met veelal cryptische informatie..

In het tijdperk van het internet, waar informatie onophoudelijk stroomt en verhalen met één enkele klik kunnen worden vormgegeven, is één fenomeen erin geslaagd het collectieve bewustzijn als geen ander in zijn greep te houden. De opkomst van ‘Q’ en de QAnon-beweging is een verhaal dat intriges, mysterie en een hartstochtelijke zoektocht naar de waarheid omvat. Het actieve ontstaan van Q begon allemaal meer dan zes jaar geleden toen cryptische berichten, vaak ‘Q-drops’ genoemd, op 4chan verschenen.

Dit is een forum dat bekend staat om zijn anonimiteit en vrije meningsuiting. De berichten werden gepost onder het pseudoniem ‘Q’ en bevatten een overvloed aan cryptische aanwijzingen, raadsels en obscure verwijzingen. Op het eerste gezicht leek het een bizar internetfenomeen, maar naarmate steeds meer mensen de berichten begonnen te ontcijferen, ontstond er een beweging.

De QAnon-beweging, zoals deze bekend werd, was niet alleen een online curiosum. Het groeide uit tot een mondiaal fenomeen, waarbij talloze individuen zich wijdden aan het ontrafelen van de mysteries die door Q werden gepresenteerd. Aanhangers van de beweging geloofden dat Q een insider was met diepe banden met de Amerikaanse regering, en dat de berichten broodkruimels waren die tot een schokkende onthulling leidden –een verborgen oorlog tegen een mondiale kliek van elites die betrokken zijn bij kinderhandel, corruptie en andere snode activiteiten.

Maar wie is Q?
Is het misschien niemand minder dan Donald J. Trump zelf, die, in gecodeerde taal, ons een signaal geeft met ‘Q+’. Er zijn ondertussen 356.000 verzegelde aanklachten plus ongeveer 50.000 die zijn ontzegeld (voor het laatst bijgewerkt in april 2023) die betrekking hebben op de meest verontrustende en corrupte misdaden tegen de menselijkheid. Deze variëren van mensenhandel, orgaanhandel, kindersekshandel, slavernij, verraad, terrorisme, fraude, misbruik van AI, genocide, hersenspoeling, laster, 5G-bedreiging, religieuze discriminatie, verkeerde voorstelling van zaken, censuur, schending van de privacy en het voorkomen van het redden van de mensheid.

Er zullen dit keer geen showprocessen in Neurenberg-stijl plaatsvinden tegen verraders die misdaden tegen de menselijkheid hebben begaan. Zij zullen korte militaire tribunalen krijgen en veroordeeld worden, waarbij hun passende straf zal worden opgelegd op basis van de gepleegde misdaden, zonder de mogelijkheid om in beroep te gaan tegen de beslissing van de militaire rechtbank. De vonnissen worden snel uitgevoerd.

Andrechrome is de stof, die voor ‘verjonging’ zorgt. De afbeelding van Hillary Clinton hier, zegt wat over haar deelname aan de misbruik-‘feestjes’..

Veel van deze DeepState-elites werden gewaarschuwd voor hun aanstaande arrestaties via geheime enveloppen die werden uitgedeeld op de begrafenis van George H.W. Bush. (afbeelding boven) Bush bekende alles in zijn mensenrechtentribunaal (analoog gefilmd) waar veel DeepStaters ernstig bij betrokken waren. Deze afbeelding toont een aantal mensen aan wie de brief is gestuurd en wat er precies in de brief stond.

Alle productiefaciliteiten voor adrenochroom (getraumatiseerd kinderbloed) zijn ondertussen gesloten als onderdeel van de White Hat Militaire Alliantie die het satanische moeras van de DeepState drooglegt. Voordat ze werden stilgelegd, werd de laatste voorraad heel doelbewust besmet met een HIV-versie van COVID-19 om als markering te fungeren voor de elites die betrokken waren bij misdaden tegen de menselijkheid.

We zijn momenteel getuige van het feit dat veel van deze elites lijden aan adrenochroomontwenning. Herkenbare symptomen zijn o.a. schizofrenie, ernstige fysieke/mentale/emotionele schade en versnelde veroudering. Veel van deze betrokken elites zijn/waren uitgerust met een enkelmonitor of een microchiptracker tijdens hun huisarrest en voorafgaand aan hun veroordelingshoorzittingen.

Ze doen vaak alsof ze een beenblessure hebben door een groot gipsverband, een laars of een brace over hun monitor te krijgen om deze gemakkelijk te verbergen.

Celebrity Beenbrace Club: Arnold Schwarzenegger, Daniel Craig, David Grohl, Brandi Glanville, Britney Spears, Eddie Redmayne, Gordon Ramsey, Gwyneth Paltrow, Halle Berry, Jesse J, Jon Bon Jovi, Kelly Osbourne, Kobe Bryant, LeBron James, Michael Phelps, Reese Witherspoon, Rihanna, Savannah Guthrie, Serena Williams, Shia LaBeouf, Susan Sarandon & Usher.

Hillary Clinton, Chelsea Clinton, Oprah Winfrey, Justin Trudeau en John McCain dragen enkelmonitors en beenbeugels. GITMO (Guantánamo Bay Detention Camp) was voordat Trump president werd, een fractie van de omvang die het nu is. Dit wordt bevestigd door de volgende beelden, die een aanzienlijke uitbreiding laten zien,  van wat naar verwachting de levenslange huisvesting zal worden voor tienduizenden nieuwe ex-elitegevangenen die niet via een militair tribunaal worden geëxecuteerd.

Joe Biden voerde campagne om GITMO te laten sluiten maar waarom heeft zijn door het leger geïnstalleerde crisisacteur dit niet gedaan? Dit maakt duidelijk dat Donald J. Trump nog steeds de rechtmatige opperbevelhebber (CIC) van de Verenigde Staten is. De inauguratie van Joe Biden op 20 januari 2021 was in werkelijkheid zijn begrafenisceremonie. Zijn rol is sindsdien door zeker vier verschillende acteurs gespeeld met de bedoeling om de mensheid wakker te schudden.

De 27 Trump supporters die op 6 januari door de FBI zijn gearresteerd hebben al die jaren zonder proces onder gruwelijke omstandigheden gevangen gezeten op een geheime locatie. Hun enige misdaad was het vreedzaam bezoeken van het Capitool op 6 januari.  Zij zijn op 7 april j.l. door de United Special Forces bevrijd uit een staatsgevangenis van de DeepState op de Aleoeten in Alaska. Deze locatie werd ontdekt toen GITMO-gedetineerde Matthew Graves, een officier van justitie in D.C., in zijn slaap begon te praten en dusdanige uitspraken deed die de aandacht van de bewakers trok.

Hierbij belasterde hij president Trump en de MAGA-coalitie. Zijn nachtelijke gesprekken omvatten onder meer de woorden ‘Rura Penthe’, een Klingon-strafasteroïde, en ‘Adak’, een Aleoeten eiland en voormalige militaire basis op 2000 kilometer van Anchorage. Graves had ook de naam ‘Matthew Bradford’ genoemd, een kapitein van het Korps Mariniers die kort na een bezoek aan het Capitool op J6 verdween. Admiraal Crandall die sinds 18 augustus 2021 de 45e rechter-advocaat-generaal van de marine  op GITMO is, nam het hatelijke geklets van Graves serieus.

Hij vermoedde dat Graves onbewust de naam en locatie had bekendgemaakt van een geheime Deep State-gevangenis waarin de 27 gevangenen waren ondergebracht. Hij deelde zijn vermoedens over Adak Island met de White Hat Council.  Deze gaf onmiddellijk groen licht om de geheime basis binnen te vallen.

We gaan op korte termijn grote positieve veranderingen zien.

GESARA, (Global Economic Security and Recovery Act), zal de principes van NESARA naar een mondiaal podium brengen. Duitsland bereidt zich voor op een enorm corruptieschandaal en tegen het einde van de lente zullen grote gebeurtenissen de Duitse supermacht treffen. Duitsland zal enkele van de grootste protesten van de eeuw meemaken die de wereld op de rand van een Derde Wereldoorlog brengen.

(klik voor artikel hier op de site)

Dit is nodig om de militairen van de White Hats wereldwijd in positie te krijgen met de EBS( Emergency Broadcast System) Deze zullen leiden tot massale ontmaskering van W.H.O. en GATES PLANDEMIC, CIA en NAVO-corruptie. Meer dan veertig landen over de hele wereld zullen te maken krijgen met problemen bij verkiezingsinmenging en enorme burgerlijke onrust. En al deze landen zullen enorme corruptie aan het licht brengen die allemaal leiden naar de  WERELDBANKEN, het WEF, DAVOS, de CIA en de DEEP STATE WERELD MILITAIRE AGENDA.

Wat er voor in de plaats gaat komen is het volgende:

 1. Een Nieuwe Wereldorde: GESARA luidt een nieuwe wereldorde in waarin degenen die onder de controle staan van de DeepState hun staatsburgerschap zullen verliezen. Zij zullen worden gedeporteerd en levenslang van terugkeer worden uitgesloten.
 2. Med Beds, een afkorting van ‘medische bedden’ of ‘meditatiebedden’, zullen worden aangeboden als een revolutionaire sprong op het gebied van de gezondheidszorg. Deze zullen ons DNA opnieuw activeren en de intrinsieke genezende energie in ons lichaam benutten en een symfonie van cellulaire verjonging orkestreren.
 3. Nieuwe verkiezingen: Er zullen nieuwe parlements-, presidents- en congresverkiezingen komen, die binnen 120 dagen na de aankondiging van NESARA zullen worden gehouden. De interim-regering zal alle ‘nationale noodsituaties’ ontmantelen en onze grondwettelijke rechten herstellen.
 4. Veiligstellen van verkiezingen: GESARA houdt de verkiezingen nauwlettend in de gaten en voorkomt illegale verkiezingsactiviteiten door speciale belangengroepen. Eerlijke en vrije verkiezingen vormen de basis van de democratie.
 5. De regenboogvaluta: bereid je voor op de geboorte van een nieuw ministerie van Financiën en de ‘regenboogvaluta’. Deze munt zal worden ondersteund door edelmetalen zoals goud, zilver en platina, waarmee een einde komt aan het FIAT geld van de banken.

NESARA en GESARA gaan niet alleen over financiële hervormingen; ze gaan ook over het onthullen van lang verborgen waarheden zoals:

 1. Geboorteakten: De verkoop van geboorteakten als persoonlijke eigendomstitels zal stoppen, waardoor deze essentiële documenten hun rechtmatige doel zullen krijgen.
 2. Constitutioneel bankieren: Een nieuw schatkistbanksysteem zal, in overeenstemming met het grondwettelijk recht, uit de as van het oude verrijzen en financiële stabiliteit en gerechtigheid voor iedereen garanderen.
 3. De ondergang van de Federal Reserve: het Federal Reserve System, een mysterieuze entiteit die vaak gehuld is in geheimhouding, zal worden geëlimineerd. Een overgangsperiode zal het mogelijk maken om een jaar lang samen met het ministerie van Financiën te opereren om alle Federal Reserve Notes uit de circulatie te halen.

Met NESARA en GESARA zullen de ketenen van geheimhouding en onderdrukking worden verbroken. Dit is wat de toekomst in petto heeft:

 1. Financiële privacy: De financiële privacy zal worden hersteld, waardoor individuen hun vermogen discreet kunnen beheren.
 2. Juridische hervormingen: Rechters en advocaten zullen training krijgen in constitutioneel recht, waardoor een rechtvaardig en billijk rechtssysteem wordt gegarandeerd.
 3. Mondiale vrede: De schadelijke militaire acties van de Amerikaanse regering over de hele wereld zullen ophouden, wat een tijdperk van mondiale vrede en samenwerking zal inluiden.
 4. Een wereld in vrede: GESARA’s visie reikt verder dan de grenzen en streeft naar vrede over de hele wereld. Het is een gedurfde missie met diepgaande implicaties.
 5. Humanitaire inspanningen: Er zullen enorme sommen geld worden vrijgemaakt voor humanitaire doeleinden, waardoor hulp wordt geboden aan mensen in nood op een schaal die nog nooit eerder is gezien.
 6. De vrijgave van onderdrukte technologieën: Misschien wel het meest intrigerende aspect van NESARA en GESARA is de onthulling van meer dan 6.000 onderdrukte technologiepatenten. Deze innovaties, verborgen onder het mom van nationale veiligheid, omvatten apparaten voor vrije energie, antizwaartekrachttechnologie en sonische genezingsmachines. De mensheid staat aan de vooravond van een technologische renaissance.

Deze initiatieven zullen onze financiële systemen, overheden, en de structuur van onze samenleving opnieuw vorm gaan geven. Zet je schrap voor het onverwachte, want in de nasleep van de chaos ontstaat een nieuwe wereldorde vol mogelijkheden. Houd er rekening mee dat, tegenover deze dramatische en agressieve transformatie, verandering de enige constante is. Of we het nu met angst of opwinding bekijken, de Zwarte Zwaan-gebeurtenis van NESARA en GESARA staat voor de deur, en de wereld zoals wij die kennen staat op het punt voor altijd te veranderen. Dus ben jij klaar voor deze  revolutie?

Harriet Algra

april 2024

thenewstrain.org

Bronvermelding:

https://niburu.co/lezersbrieven/19631-een-mens-is-nu-eenmaal-geen-machine

Channeling ET’s and the Quest for Universal Wisdom – Darryl Anka – Think Tank https://youtu.be/J_g_duRzWfk

https://amg-news.com/black-swan-event-protocol-19-nesara-gesara-revolution-trust-the-plan/

https://amg-news.com/gitmo-update-guantanamo-bay-detention-camp-arrests-indictments-and-executions-for-thousands-of-new-ex-elite-prisoners-official-documents/

https://amg-news.com/bombshell-list-of-hollywood-pedo-names-deep-state-cia-major-companies-politicians-vatican-visitors-on-epstein-pedophile-island-deep-state-pedophiles-exposed/

https://rumble.com/v4r08vw-4.22.24-are-you-prepared-uniparty-exposed-now-more-than-ever.-nixon-kennedy.html

https://realrawnews.com/2024/04/special-forces-rescue-military-and-civilian-j6ers-from-deep-state-prison/

https://amg-news.com/its-bqqm-time-john-fitzgerald-kennedy-the-beginner-and-the-origin-of-q-the-greatest-intelligence-operation-of-our-time-you-must-watch-the-video-to-beli/

https://rumble.com/v4qz03n-gitmo-flight-to-gitmo-where-all-swiss-government-nazis-and-top-freemasons-e.html

(klik voor link)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *