Foto: Larry Johnson (Videostill YouTube/Judge Napolitano – Judging Freedom)

Help mee door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!

Er komen berichten uit Oekraïne dat het Westen Oekraïense kinderen verhandelt voor seks en het oogsten van organen. Dat zei voormalig CIA-analist Larry Johnson in gesprek met Andrew Napolitano.

Hij benadrukte dat het hier gaat om ‘zeer geloofwaardige berichten’.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/voormalig-cia-analist-dit-is-de-echte-reden-waarom-westerse-landen-oekraine-blijven-steunen-1.png

Waarom blijven de Verenigde Staten en andere westerse landen Oekraïne steunen? “We zijn daar niet om de democratie te verdedigen. Als we daar waren om de democratie te verdedigen, zouden we Oekraïne aanvallen,” zei Johnson.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Flink op dreef

Hij zei verder dat Rusland op dit moment flink op dreef is. “Langs de hele frontlinie hakken ze het Oekraïense leger in de pan en de Oekraïners weten niet waar ze hun troepen moeten plaatsen. Het maakt niet uit waar ze hun troepen plaatsen, ze beschikken niet over voldoende artillerie en luchtsteun om de Russen tegen te houden.”

“Het Oekraïense front in de regio Donetsk stort ineen,” aldus Johnson.Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
3
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *