In het noordoosten van Londen heeft zich een tragedie voltrokken die zo bizar is dat het bijna fictie lijkt. Een 36-jarige man heeft met een zwaard een jongen van 14 jaar oud vermoord en vier andere mensen zwaargewond achtergelaten. Dit incident is niet alleen schokkend vanwege de brute wreedheid, maar ook vanwege de reacties van onze ‘leiders’ en de politie.

Laten we even iets duidelijk stellen: als een man met een zwaard mensen aanvalt in een rustige buitenwijk, en dat met zo’n gewelddadigheid dat er doden en zwaargewonden vallen, dan spreekt het boekdelen dat de politie terstond terrorisme uitsluit. Hun redenatie? De dader handelde alleen. Geen woord over het motief. Hoe geruststellend…
Pepijn van Houwelingen van Forum voor Democratie vraagt terecht of dit soort “BIZARRE” incidenten vijftig jaar geleden ook dagelijkse kost waren. Zijn boodschap is duidelijk: er is iets fundamenteel veranderd in Londen – en niet ten goede. En toch zwijgen onze politici hierover in alle talen. Nee, sterker nog, ze houden ons voor dat dit niets met terrorisme van doen heeft.

“Man met zwaard doodt jongen van 14 op straat in Londen”

Goh, lazen we dit soort BIZARRE krantenkoppen ook regelmatig vijftig jaar geleden? Wat denkt u?

Ik dacht het niet.

Maar wat is er de afgelopen decennia in Londen dan veranderd?

Iemand een idee?🧐 nos.nl/l/2518724

Ook Raisa Blommestijn benoemt het ondenkbare: deze terreur – want laten we het beestje bij de naam noemen – is de nieuwe realiteit in het Westen. Dit is het directe gevolg van het beleid van globalistische politici die onze samenleving hebben getransformeerd op manieren die wij nooit hebben goedgekeurd.

🇬🇧 Deze man begon vanochtend met een samurai-zwaard in te steken op willekeurige omstanders in Londen. Een dertienjarige jongen is inmiddels aan zijn verwondingen bezweken.

Deze terreur is de nieuwe realiteit in het Westen dankzij “onze” globalitische politici.

De reactie van premier Sunak? Hij is “geschrokken” en prijst de “uitzonderlijke moed” van de hulpdiensten. Natuurlijk, hun moed is lovenswaardig, maar wat doet dat af aan het feit dat burgers nu zelfs overdag niet veilig over straat kunnen?

De ware vraag die wij ons moeten stellen is deze: hoe lang blijven we in het Westen nog accepteren dat onze samenlevingen zodanig veranderen dat jonge kinderen niet meer veilig over straat kunnen lopen? En hoe lang blijven we nog geloven in de sussende woorden van autoriteiten die de ogen sluiten voor de realiteit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *