Erik de Vlieger heeft op Twitter Helga Salemon geconfronteerd met haar lasterlijke uitspraken bij Op1 gisteravond. Zij zei toen dat Erik de Vlieger – onder andere – actief meegewerkt heeft aan het verspreiden van Russische propaganda. De Vlieger pikt dat niet en confronteerde haar vandaag online met de feiten. Het gevolg? Mevrouw de ‘journalist’ heeft hem geblokkeerd. Ongelooflijk!

Als je een “onderzoeksjournalist” of “Ruslandexpert” bent die zogenaamd heel graag onderzoek doet naar ‘mogelijke Russische beïnvloeding van het publieke debat in Nederland’ wil je natuurlijk graag horen wat mensen die in jouw ogen hier mogelijk bij betrokken zijn daarover te vertellen hebben. Ik bedoel maar, die mensen kunnen het bevestigen of juist ontkrachten, wat jij denkt. Dat is extreem waardevol.

Daarom zou je denken dat Helga Salemon graag feedback krijgt van Erik de Vlieger inzake haar Rusland-beschuldigingen aan zijn adres. Maar wat wekt de verbazing? Mevrouw kiest voor een heel andere aanpak! Beter gezegd, ze doet precies het tegenovergestelde. Ze stopt haar vinger in haar ogen, doet haar ogen dicht, en begint heel hard ‘lalalalalalalala’ te krijsen zodat ze De Vlieger maar niet hoeft te horen.

Nadat De Vlieger Salemon met de feiten probeerde te confronteren besloot zij namelijk om hem te blokkeren op X (voorheen: Twitter). Op die manier kan hij haar tweets dus niet meer zien, kan hij niet reageren, kan hij zich niet verdedigen… en kan zij op haar beurt alleen zijn tweets zien als ze hem tijdelijk “unmute.”

Het zal niemand verbazen dat De Vlieger hier niet over te spreken is. Hij spreekt dan ook de media aan die haar als “expert” gebruiken en haar inzetten om hem publiekelijk te besmeuren met de meest afgrijselijke laster.

“Kijk,” schrijft hij aan Jeroen Wollaars van Nieuwsuur, Op1 als programma, Jort Kelder, én het NRC. “Dit krijg je dus van de zogenaamde journalisten als je hun onzin blootlegt.” Daarop deelt hij een screenshot met het bewijs dat Salemon, die hem feitelijk beschuldigt van staatsondermijning en/of landverraad, hem geblokkeerd heeft.

Vervolgens sluit hij zijn tweet af met de gevleugelde woorden: “Jullie moeten je diep schamen Nieuwsuur en NOS. Echt diep schamen.”

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we PAL VOOR DE WAARHEID. Wij laten ons door niemand stil slaan. Maar dit betekent wel dat we afhankelijk zijn van JOUW STEUN. Het kartel HAAT ons namelijk. Steun ons daarom! Hou ons Echte Rechts Geluid in de lucht. Doneer aan DDS via BackMe en strijd zij aan zij met ons voor De Waarheid!

Gek genoeg lijkt het er helemaal niet op dat die media zich inderdaad schamen om dit labiele mens in te huren. Er zijn geen excuses geweest van ze… en ze hebben De Vlieger gisteravond ook al niet in staat gesteld om op een normale te reageren op dit soort beschuldigingen.

Apart. Want hoewel zelfs Salemon toegeeft dat er geen “bewijs” is dat De Vlieger, Baudet of Wilders ook maar één roebel hebben gekregen van Moskou staat volgens John Laughland wél onomstotelijk vast dat het Instituut waar zij voor werkt bakken met geld krijgt van het Nederlandse ministerie van Defensie, het Amerikaanse ministerie van Defensie, en van de NAVO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *