Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!

Van 2 tot 5 juni vindt de 68e Bilderbergconferentie plaats. De geheimzinnige bijeenkomst voor regeringsleiders, politici, mediabazen en topbestuurders wordt gehouden in Washington DC.

De aanwezigen spreken met elkaar over onder andere de NAVO, China, Rusland, de ontregeling van het mondiale financiële systeem, ‘desinformatie’, Oekraïne en het postcoronatijdperk.

De eerste Bilderbergconferentie werd georganiseerd in 1954 naar aanleiding van de verslechterende relatie tussen de Verenigde Staten en Europa. Initiatiefnemers waren onder anderen Unilever-topman Paul Rijkens, de Belgische ex-premier Paul van Zeeland en prins Bernhard. Deze politieke conferenties hadden een zeer geheim karakter. De eerste conferentie was in Hotel De Bilderberg in Oosterbeek.

Nederlandse equipe

Namens Nederland zijn Shell-topman Ben van Beurden, professor Victor Halberstadt van de Universiteit Leiden, directievoorzitter bij UBS Ralph Hamers, CDA-minister Wopke Hoekstra, Heineken-voorzitter Jean Marc Huët, koning Willem-Alexander, premier Mark Rutte en directeur van ASML Peter Wennink aanwezig.

“Donderdag tot en met zondag in Washington voor de Bilderbergconferentie,” twitterde Rutte maandag. Minister Hoekstra schreef donderdag: “Vanmiddag ga ik naar Washington DC om deel te nemen aan de Bilderbergconferentie waar ik met collega’s uit verschillende disciplines kennis en inzichten zal uitwisselen over actuele internationale ontwikkelingen.”

Opvallende aanwezigen

Andere opvallende aanwezigen: Pfizer-baas Albert Bourla, Henry Kissinger, NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg, CIA-directeur William Burns, de Belgische minister van Energie Tinne Van der Straeten en Facebook-vicepresident Yann LeCun.

“De directeur van Pfizer, het hoofd van de CIA, de directeur van de Nationale Veiligheidsraad, de vicepresident van Facebook, de koning van Nederland en de secretaris-generaal van de NAVO ontmoeten elkaar in het geheim achter gesloten deuren in DC. Het wordt Bilderberg genoemd en geen enkele grote krant heeft er iets over geschreven,” zegt Paul Joseph Watson.

5
13
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: