Een 13-jarig meisje is in beschuldiging gesteld voor drie gevallen van poging tot moord nadat ze op een school in Wales twee leerkrachten en een leerling neergestoken had. De slachtoffers hebben het ziekenhuis intussen mogen verlaten.

Vandaag om 20:09

De Amman Valley School in Carmartenshire, een school met ongeveer 1.500 leerlingen tussen 11 en 18 jaar, ging woensdag rond 11.20 uur in lockdown na het steekincident. Twee leerkrachten en een leerlingen werden neergestoken op een “bijzonder moeilijke dag”, zo schreef directeur James Durbridge op de website van de school. “Mijn gedachten zijn bij de drie slachtoffers en hun families. Ik dank alle personeelsleden en leerlingen voor hun kalme en mature reactie op wat er gebeurd is.”

Een 13-jarig meisje, dat de drie slachtoffers neergestoken had, werd opgepakt en is officieel in beschuldiging gesteld voor poging tot moord. Een 15-jarige jongen werd ook opgepakt op verdenking van het uiten van bedreigingen die te maken hadden met het steekincident. Het gaat om iemand die op sociale media details gedeeld had over de vermoedelijke dader.”

De drie slachtoffers hebben het ziekenhuis ondertussen kunnen verlaten.

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *