Foto: Bill Clinton/Jeffrey Epstein CC0

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

Mark Middleton, de voormalige speciaal adviseur van Bill Clinton, is overleden. Hij was 59 jaar oud. Middleton zorgde ervoor dat de oud-president hecht bevriend raakte met pedofiel Jeffrey Epstein.

Het is niet bekend waaraan hij is overleden. Middleton was naast speciaal adviseur van Clinton ook financieel directeur van zijn presidentscampagne.

Epstein bracht 17 keer een bezoek aan het Witte Huis. Toen Middleton Clintons adviseur was, nodigde hij Epstein tenminste zeven keer uit.

Vliegtuig

Middleton vloog mogelijk ook mee aan boord van het vliegtuig van de pedofiel. Hij werkte in het Witte Huis onder toenmalig stafchef Thomas McCarty.

In februari 1995 verliet Middleton het Witte Huis. Het jaar erna bleek uit een intern onderzoek dat hij misbruik had gemaakt van zijn toegangspas om indruk te maken op zakelijke klanten.

Vorig jaar overleed een journalist die schreef over een geheime ontmoeting in 2016 tussen Bill Clinton en toenmalig minister van Justitie Loretta Lynch. De journalist zei dat hij het jaar ervoor doodsbedreigingen had gekregen.

Lijst

In 2016 publiceerde CBS Las Vegas een lijst van bekenden van Bill en Hillary Clinton die plotseling om het leven zijn gekomen.

Op de lijst staat onder meer Mary Mahoney. Zij liep stage in het Witte Huis en werd in juli 1997 vermoord in een Starbucks-filiaal in Georgetown. Ze stond op het punt een boekje open te doen over seksuele intimidatie in het Witte Huis.

James Bunch pleegde zelfmoord. Naar verluidt beschikte hij over een ‘zwart boekje’ met namen van invloedrijke personen die prostituees bezochten in Texas en Arkansas.

Suzanne Coleman zou een affaire hebben gehad met Clinton toen ze openbaar aanklager in Arkansas was. Hoewel ze van achteren in het hoofd was geschoten, werd haar dood als zelfmoord beschouwd. Ze was zwanger op het moment dat ze stierf.

De lijst bevat in totaal 47 namen. Daaronder bevinden zich maar liefst 12 voormalige bodyguards van de Clintons.

5
2
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet