Foto: Juliette Engel (Videostill YouTube/Our Country Our Choice)

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!

Begin jaren vijftig gaf toenmalig minister van Buitenlandse Zaken John Foster Dulles groen licht voor een illegaal programma waarbij op nietsvermoedende Amerikanen werd geëxperimenteerd met hersenspoeling en drugs.

Het programma, MK-Ultra geheten, was gebaseerd op het werk van naziwetenschappers die na de Processen van Neurenberg naar de Verenigde Staten werden gehaald.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/juliette-werd-op-6-jarige-leeftijd-verhandeld-door-de-overheid-dit-maakte-ze-mee-ze-hebben-het-voorzien-op-onze-kinderen-1.png

Sidney Gottlieb leidde het programma, dat was gelanceerd door CIA-directeur Allen Welsh Dulles.

[embedded content](Video verwijderd? Klik hier…)

Satanisch ritueel misbruik

Uit onderzoek bleek later dat tenminste 80 Amerikaanse universiteiten, scholen en ziekenhuizen betrokken waren bij 149 door de CIA gefinancierde subprojecten waarbij mensen werden blootgesteld aan onder meer hersenspoeling, drugs en hypnose. Ook werden ze seksueel misbruikt en gemarteld.

CIA-directeur Richard Helms gaf opdracht om alle documenten met betrekking tot MK-Ultra te vernietigen. In 1977 werden er toch nog zo’n 20.000 documenten gevonden.

Duizenden Amerikanen en Canadezen, waaronder kinderen, werden slachtoffer van dit programma. Elk slachtoffer heeft een verhaal. Eén van de slachtoffers is dr. Juliette Engel.

Ze werd in 1955 op 6-jarige leeftijd door haar vader verkocht aan een contactpersoon bij de CIA en opgenomen in het MK-Ultra-programma ‘Sex Magick’. Engel groeide op binnen een sekte die deed aan satanisch ritueel misbruik en seksueel misbruik. De sekte hield in tunnels onder Disneyland zwarte missen.

Niets mee gedaan

Op 17-jarige leeftijd wist ze te ontsnappen. Ze ging naar de universiteit en werd arts.

Toen ze in de jaren negentig in Rusland werkte, kwam ze tot de ontdekking dat een derde van alle baby’s die in de voormalige Sovjet-Unie werden geboren, in weeshuizen belandde. Veel van die kinderen werden verkocht voor seks en orgaanhandel, vertelt Engel.

Ze ontdekte ook dat de meeste kinderen en vrouwen naar Duitsland, de VS en Israël gingen.

In 2001 overhandigde ze al haar bewijsmateriaal aan de VN, het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en het Congres, die er niets mee hebben gedaan.

70.000 mensen gered

Ze besloot zelf een organisatie op te zetten en redde in 10 jaar tijd meer dan 70.000 mensen. In 2010 waarschuwde Moskou haar dat ze mogelijk gevaar liep. De Russische militaire inlichtingendienst vreesde voor haar veiligheid.

Eenmaal teruggekeerd in de VS schrok ze zich een hoedje. Het land was afgegleden tot een derdewereldland: scholen zijn onveilig, leerlingen worden geseksualiseerd en geïndoctrineerd met radicale communistische ideologieën. Transgenderisme en pedofilie worden opgedrongen aan kleuters.

In de jaren vijftig werd Engel op dezelfde manier geïndoctrineerd: de groene agenda, ontvolking, satanisme en ritueel misbruik.

Het is oorlog

“De degeneratie die in de jaren vijftig en zestig ondergronds ontstond tijdens de MK-Ultra-programma’s is nu mainstream. Mensen worden massaal gehersenspoeld. Duistere krachten zijn ons land binnengedrongen en hebben het voorzien op onze kinderen,” waarschuwt Engel. “Het is oorlog. Een oorlog die we moeten winnen.”

“Het tijdperk van beschermde pedofilie en ritueel kindermisbruik is voorbij.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
14
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *