Help anderen door dit met jouw kennissen op je socials te delen!

Hoogleraar rechtsfilosofie Andreas Kinneging heeft de afgelopen dagen hard uitgehaald naar de gevestigde politiek en media.

Vorige week kwam de Volkskrant met een artikel over voormalig VVD-lid Soumaya Sahla. Ze werd drie weken voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2023 uit de partij gezet.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/hoogleraar-hierom-moeten-nrc-volkskrant-trouw-en-publieke-omroep-onmiddellijk-worden-verboden-1.png

Ze werd ervan beschuldigd VVD-erelid Frits Bolkestein, haar mentor, geld te hebben ‘ontfutseld’. Dat heeft ze weerlegd, maar haar verleden in een netwerk van geradicaliseerde moslims komt de VVD slecht uit, schrijft de Volkskrant. De Tweede Kamerverkiezingen blijken van invloed te zijn geweest op het besluit.

Bek houden en doen wat de leiding wil

“De VVD geeft zijn fout toe. Maar heeft nu een nieuwe reden voor het royement van Sahla: ze veroorzaakt ‘onrust’. Oei, oei. Ja, dat wil je natuurlijk niet. Iedereen bek houden en doen wat de leiding wil. Want ‘die Partij, die Partij hat immer recht’. De VVD verdient het om, net als het CDA, bij de volgende verkiezingen, gereduceerd te worden tot een splinterpartij,” fulmineert Kinneging.

De hoogleraar deelde ook een artikel van publiciste Maaike van Charante, waarin ze schrijft dat de Nederlandse media hun haatcampagne tegen Israël blijven voortzetten.

1

Desinformatie is buitengewoon kwalijk

Kinneging: “NRC, Volkskrant en Trouw kunnen opgezegd worden, de tv de deur uit. Frische Luft!”

“Desinformatie is buitengewoon kwalijk. Daarom moeten NRC, Volkskrant, Trouw en de publieke omroep onmiddellijk worden verboden,” benadrukt hij.

Eerder waarschuwde Kinneging voor een burgeroorlog:

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
1
stem

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *