Foto: Pexels/Rosemary Ketchum

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

Een recente peiling heeft verrassende resultaten opgeleverd: een sterke associatie tussen vaccinatie en genderdysforie. Mensen met genderdysforie hebben een sterk gevoel van onvrede met het geslacht waarmee ze geboren en opgegroeid zijn.

Uit een follow-up blijkt dat 80 procent van de gevallen kan worden gelinkt aan vaccinatie.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/onderzoek-levert-verrassende-resultaten-op-transgenderisme-wordt-veroorzaakt-door-vaccins-1.png

Er rust al lange tijd een taboe op onderzoek naar de effecten van vaccinatie op onze kinderen. Als onderzoekers deze effecten mogen bestuderen, komen ze tot de ontdekking dat gevaccineerden 2 tot 10 keer meer kans hebben op de meest voorkomende kinderziektes.

80 procent

Techondernemer Steve Kirsch heeft onlangs een peiling gehouden, waarbij de resultaten zijn geanalyseerd door een statisticus. Uit de peiling blijkt dat gevaccineerden 6,9 keer vaker seksuele oriëntatieproblemen hebben.

Aangezien dit een vaag begrip is, deed hij een follow-up. Daaruit bleek dat 80 procent van de gevallen van genderdysforie kan worden gelinkt aan vaccinatie.

zo

Kirsch ontdekte dat genderbevestigende zorg – operaties, borsten afbinden of puberteitsremmers – sterk geassocieerd is met het aantal vaccins dat kinderen hebben gehad.

zo

Persoonlijkheidsveranderingen

Een mogelijke verklaring is dat er neurologische en persoonlijkheidsveranderingen optreden wanneer iemand herstelt van een hersenontsteking ten gevolge van een vaccinatie.

Een arts die op Substack schrijft onder de naam ‘A Western Doctor’ heeft een peiling gehouden onder zijn eigen lezers en ontdekte dat vaccinatie intieme relaties heeft veranderd, bijvoorbeeld hoe mannen zich binden aan vrouwen en daar steeds meer moeite mee hebben.

Volgens de arts veranderen vaccins intieme relaties en genderidentiteit.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
5
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *