Wanneer worden onze ogen eindelijk geopend voor de realiteit waarin onze zusters, moeders en dochters moeten leven? Marion Maréchal, de onverschrokken Franse politica, heeft onlangs in een Franse talkshow weer eens de vinger op de zere plek gelegd. De harde waarheid? Een schokkende 77% van de verkrachtingen in Parijs wordt gepleegd door migranten. Ja, u leest het goed: 77%! Dit is geen statistiek waar we trots op kunnen zijn, maar eerder een huiveringwekkende wake-up call.

Het is absoluut bizar en volkomen onacceptabel hoe de veiligheid van onze vrouwen wordt opgeofferd op het altaar van het globalistische omvolkingsbeleid. De cijfers liegen er niet om en zijn afkomstig uit politiebronnen, geen verzinsels van een of andere obscure rechtse denktank. Dit zijn de feiten, blootgelegd door de moedige Maréchal die onverschrokken de kwestie aansnijdt die velen liever vermijden.

“Wat de vrijheid van vrouwen in 2024 bedreigt,” zei Maréchal terecht, “is de massa-immigratie en de toenemende islamisering van onze samenleving.” Hoe lang nog tolereren we deze import van achterlijke culturele praktijken die vrouwen als tweederangs burgers zien? Moeten we dan echt wachten tot het te laat is?

De impact van islamisering op onze cultuur en vrijheden is gigantisch. Maréchal benadrukt dat, naast de fysieke gevaren, onze diepgewortelde Europese identiteit wordt bedreigd door een ideologie die niet cohesief is met onze waarden van vrijheid en gelijkheid. Jonge meisjes worden mishandeld voor het niet dragen van de sluier, en dat gebeurt hier, in onze steden, niet in een ver land.

Maréchal roept op tot concrete acties zoals de remigratie van illegalen en langdurig werklozen, evenals buitenlandse criminelen, en ze heeft volstrekt gelijk. We moeten de controle terugnemen over onze grenzen en onze cultuur. Dit gaat niet over racisme, dit gaat over realisme.

De politieke elite wil u doen geloven dat dit soort uitspraken haatzaaiend en verdeeldheid zaaiend zijn. Maar vraag uzelf af: wiens vrijheid en veiligheid worden hier echt bedreigd? Waarom wordt het legitieme debat over de bescherming van onze vrouwen zo vaak gesmoord door diezelfde elite? Is het misschien omdat zij niet degenen zijn die de gevolgen dragen van hun eigen beleid?

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de massa-immigratie EN met de politieke correctheid over dit onderwerp! Jij ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons ELKE DAG OPNIEUW eerlijk over dit belangrijke onderwerp te berichten!

Het wordt tijd dat we ons niet meer laten misleiden door de zoete praatjes van de machthebbers. De realiteit is dat onze samenleving wordt ondermijnd door beleid dat de veiligheid van onze vrouwen opoffert. Marion Maréchal heeft groot gelijk en het is hoog tijd dat we haar voorbeeld volgen en ons uitspreken. Wanneer gaan we eindelijk de veiligheid van onze eigen burgers voorop stellen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *