x

x

Zieker van de mazelen of..

van het mazelenvaccin..??

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Zou jij het mazelenvaccin toegediend dienen te krijgen als mens? Kijk eens naar deze foto van de bijsluiter van de BMR vaccinatie, die jonge kinderen krijgen toegediend. Deze bijsluiter bevat maar liefst 42 paragrafen met heel veel.. waarschuwingen en bijwerkingen. De waarschuwingen omvatten o.a. beroertes, hersenontsteking, longontsteking, doofheid, overlijden en MAZELEN! De bijsluiter vertelt ons keurig netjs natuurlijk, dat de vaccinatie wel kan resulteren in hersenschade, overlijden en zelfs de ziekte die je probeert te vermijden. Wat staat je te doen als ouder, wanneer je kritisch genoeg bent over vaccins, om in ieder geval deze bijsluiter te (gaan) lezen..?

En dan komt het, al lezende, op de één na laatste alinea in de bijsluiter… Een lijstje met regelrechte ‘gruwelijkheden’; we hebben er even geen andere naam voor…  Je leest het goed hoor.. Naast sorbitol, natriumfosfaat, kaliumfosfaat, sucrose, gehydrolyseerde gelatine, medium 199 met zouten van Hanks, monomatrium L-glutamaat, neomycine, fenolrood, natricumbicarbonaat, zoutzuur en natriumhydroxide, staat er nóg iets..

De levende en verzwakte virussen in het vaccin zijn geproduceerd op.. kippenembryocellen

en WI-38 humane diploïde longfibroblasten..! Ongelooflijk toch?

Dat het dan tóch waar is, dat vaccins niet alleen op dierlijke embryo’s maar ook op de cellijnen van een speciaal voor dat doel geaborteerde menselijke embryo gekweekt worden..? En dan het camouflage-taalgebruik, waarbij niets wordt uitgelegd, maar iedereen maar dient ná te gaan, wat deze stoffen zijn, die we hierboven noemen.. Want ‘op diploïde longfibroblasten gekweekte culturen’, is toch geen gangbaar taalgebruik voor de gemiddelde ouder..? Of is dit juist de bedoeling..?!?

En ja, het vaccin veroorzaakt de ziekte..
Dus nog even duidelijk.. Je kunt gewoon de Bof, de Mazelen of de RodeHond krijgen van het vaccin..! Oppassen ook voor mensen die net gevaccineerd zijn, want juist gevaccineerden, kunnen je binnen enkele weken ná de vaccinatie, de Bof, Mazelen of RodeHond bezorgen..! (HIER) Luister en kijk naar dr. Suzanne Humpphries over dit fenomeen, het zg. ‘shedding’. Het verspreiden van de ziekte dóór het vaccin zelf. (Er is nl-vertaling beschikbaar)

[embedded content]

Waarom tekent de toedienende arts geen verklaring van betrouwbaarheid en veiligheid..??
Niet zo gek dus, dat er een beweging is, die de vaccin-toedienende arts/assistente vraagt, een verklaring te tekenen, dat het vaccin veilig en betrouwbaar is..? (HIER) Dus lees zelf de hele bijsluiter door, voordat jij of je kind gevaccineerd wordt. Wellicht ten overvloede, maar jij kunt de farmaceutische fabrikant in kwestie, van dit vaccin, niet aansprakelijk stellen voor de eventuele schade als gevolg van de vaccinatie. Dit is dus niet alleen in de VS zo geregeld, maar ook in Europa. En toen de Hoge Raad in de VS uitspraak moest doen over de schadelijkheid van vaccins, kwam de volgende juridische tekst tot stand:

Wij vragen ons nog steeds af, waarom mazelen als ‘de grote boze wolf’ mensen heel angstig dient te maken en dat mensen hierbij niet beseffen dat vroeger iedereen de mazelen kreeg en er VEEL STERKER uitkwam. Kijk eens naar het krantenbericht uit de Leidsche Courant’ over de mazelen die prinses Beatrix had opgelopen. Is daar ook maar één spoor van paniek o.i.d. te lezen?

Daarnaast blijkt keer op keer, dat kinderen die mazelen hebben gehad, zich veel weerbaarder in het leven opstellen; kennelijk door een krachtig versterkt (getraind) immuunsysteem. Kijk eens naar deze artikelen die ing. Harry Zandvliet hier op de site schreef over dit fenomeen, dat in medisch-wetenschappelijke kringen, steeds méér aandacht en steun krijgt.

  1. Mazelen gehad? Goed zo! Beter beschermd tegen.. (HIER)
  2. De voordelen van het doormaken van de mazelen (HIER)

Het is deze stelling van Zandvliet, die iedere angstige ouder zou moeten lezen, wanneer het gaat over het doormaken van mazelen en andere ‘kinderziekten’:

“Goed behandelde natuurlijk infectieziekten zijn voordelig voor kinderen. Wanneer kinderziekten niet op de verkeerde manier, door middel van antibioticum of onderdrukking van koorts, wordt behandeld zullen de kinderziekten het immuunsysteem verbeteren en rijper maken maar ook de ontwikkeling van het kind bevorderen.

Het doormaken van mazelen zorgt niet alleen voor een levenslange specifieke afweer tegen mazelen, maar ook in een levenslange niet specifieke afweer tegen degeneratieve ziekten van botten, kraakbeen, talgklier huidziekten, immuunziekten en een aantal tumoren zoals getoond bij Ronne (1985) [Ronne T. 1985. Measles virus inf ection without rash in childhood is related to diseases in adult lif e. Lancet;]

Dr. Vera Scheibner weet het al jaren.. ‘Vaccins zijn ‘de pest’ voor het immuunsysteem’..
Ondanks het extensieve onderzoek van de orthodoxe medische pubicaties over vaccinaties van de afgelopen 100 jaar, trekt Dr. Vera Scheibner de conclusie dat er geen enkel wetenschappelijk bewijs te vinden is, dat injecties met hoog-schadelijke stoffen, besmettelijke ziektes zouden voorkomen. INTEGENDEEL!

Haar conclusie is dat het menselijk lichaam juist vatbaarder wordt voor die ziektes waarvoor de vaccins juist zouden moeten beschermen..! Maar ook dat de vaccins een soort gastheer worden in het lichaam van -aan het vaccin gerelateerde én ongerelateerde- virale en bacteriële infecties. Volgens Dr. Scheibner zijn vaccins in verband te brengen met een groot aantal moderne kinderziektebeelden. Dit rijtje gaat van overprikkeling van het immuunsysteem (asthma en allergieën), auto-immuunziekten (MS, diabetes en reumatische aandoeningen), kanker, leukemie, degeneratieve ziekten (botontkalking) tot gedrags- en leerproblemen. Om er maar enkele te noemen..!

Dus, de conclusie trekken, dat vaccins meer schade toebrengen, dan dat ze zouden voorkomen, is volledig gerechtvaardigd, ..!!

Source: wanttoknow.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *