De burgerorganisatie CitizenGO is een belangrijke petitie gestart die is gericht aan de afgevaardigden voor de 8e INB-vergadering van de WHO. In enkele dagen ging deze petitie van een kleine 100.000 ondertekenaars naar ruim 324.000 ondertekenaars.

Steeds meer mensen lijken ervan doordrongen te zijn dat het zwaard van Damocles boven onze hoofden hangt. Hieronder staan de eerste paar alinea’s die uitleg geven over deze petitie en de linken naar waar u de volledige tekst kunt lezen en hem kunt ondertekenen.
 
Ga hier naar de petitie.
 
 
De begeleidende tekst van deze petitie begint als volgt:

CitizenGO’s interne bronnen bij de VN brachten ons zojuist een onheilstijding:
 
De globalisten en radicale progressieven die de Wereldgezondheidsorganisatie in hun greep hebben, plannen een zogenaamde ‘marathon’ – een twee weken durende bijeenkomst in Genève op 19 februari aanstaande.
 
Wat is het plan de campagne? Om cruciale delen van het pandemieverdrag door te drukken en veilig te stellen, zodat het in mei 2024 wordt geratificeerd voordat iemand achter de waarheid van hun machtsgreep komt.
 
We hebben de tijd tegen.
 
Globalisten willen de wereldwijde gezondheidsautoriteit worden voordat “de volgende pandemie toeslaat”.
 
Maar we weten dat dit niet over gezondheid gaat – het gaat over wie de touwtjes in handen heeft in tijden van crisis.
 
Tijdens Covid-19 werden uit vrees onze fundamentele vrijheden opgeschort. Lockdowns, QR-codes en inentingen werden opgedrongen en iedereen die zich verzette kreeg te maken met grote rechtenbeperkingen.
 
De globalistische elites hebben de immense controle ontdekt die ze kunnen krijgen over een doodsbange bevolking en ze willen die macht veiligstellen met het pandemieverdrag.

 
Lees verder op CitizinsGO
 
Voeg uw stem toe: Teken de petitie
 
 


 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *