Tijdgeest Magazine is al 17 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van het ludieke kerkgenootschap De Vlamdragers. 

van 15 februari 2024
gaat over schillen, piramiden, ziellozen, algenkweek, duurzaamheid & bommengeil.

SCHILLEN: ONBEZIELDE RESTEN

Tijdens mijn training Familie Opstellingen stel ik standaard drie participanten op met vaste basisrollen: 1) de Dagelijkse Realiteit (de overlever, de biocomputer, de geest), 2) de Ziel (het wezen dat in principe de karmische opdracht kent) en 3) de Blinde Vlek. Direct kunnen we dan zien hoe de verbinding tussen het fysieke en het geestelijke functioneert. Er valt dan vaak op dat al vroeg kinderen onder pittige stress dissocieerden. Dus hun bezieling gaf het een tijdje op en ze gingen over op de automatische piloot, tot het veiliger was. Sommige volwassenen doen dat nog steeds en bepaalde mensen altijd. Hun ziel is op vakantie in een andere dimensie en hun lichaam/geest combinatie zoekt het maar uit hier. Als zo iemand plots overlijdt, dan blijft er op aarde iets raars hangen: een loze geheugenbank, die een schil wordt genoemd. Sommige magiërs vernietigen dat met een vurige energiestoot.


Lastig om zo’n rode olifant in die rode kamer op te merken!

SCHAPEN?

Ondertussen loopt de Westerse samenleving vol met dat soort gedemotiveerde bordkartonnen deelnemers. Schapen, zegt de een, ziellozen zegt de ander. Nee, klonen of gewoon Non Productive Characters. zo etiketteren Amerikaanse onderzoekers even zorgelijk. Zieke (rijke) mensen wordt ondertussen een holografisch Medical Bed, een MedBed, aangeboden, dat alles heelt. Tenminste fysiek. Er wordt ook enthousiast gepubliceerd over een onvrijwillig ontvangstmodem in je brein door een foute dosis grafeenoxide. Tja. Ik wil graag weten waar hun ongelukkige zielen zijn. Daar valt veel over te speculeren.

BLINDE VLEKKEN?

Onbegrijpelijke sores? Onhandelbare relaties? Mysterieuze familieomstandigheden? Lastig tussenbeentjes gedoe? Ik verzorg weer een nieuwe training Familie Opstellingen in Den Haag, opnieuw met het thema Kijken naar je Blinde Vlek. Video: Familie Opstelling met Peter den Haring (youtube.com) Locatie: de mooie Bosbeskapel, in de Vruchtenbuurt. Gratis parkeren!

Data 16 en 23 maart, 6, 20 en 27 april, vijf zaterdagmiddagen van 12.00-18.00 uur. Kosten € 200 bij Olivijn Opleidingen. Nooit saai is mijn motto! Zie ook www.peterdenharing.nl.

ROSWELL 1947

Toen er in 1947 een Ufo crashte in het Amerikaanse Roswell, bleef één bemanningslid in leven. ‘Zij’ werd verzorgd door een Ierse militaire verpleegster, Matilda O’Donnell Macelroy, die telepathisch contact claimde te hebben met de buitenaardse gevangene. Die beweerde: “De aarde is een afvalput voor galactische freaks, criminelen en outsiders, wiens geheugen door elektroshocks gewist is. In vele incarnaties hier kunnen zij zichzelf weer uitvinden.”
Matilda schreef het op haar 83e allemaal op. Was het waar? In een boek van onderzoeker Peter Moon (The Roswell Deception and the Demystification of World War II) wordt juist gesteld dat er een Japans oorlogsvliegtuigje crashte en er een gigantisch cover up nodig was. Matilda’s cliënte zag het anders: “Bepaalde galactische systemen willen die gevangenisfunctie in stand houden, anderen zijn in bepaalde unieke zielen geïnteresseerd.”
Ze waarschuwde ook: “Zogenaamde healers willen jullie overledenen naar het ‘licht’ sturen, maar dat is juist een val. Jullie moeten naar een diepere laag zoeken.”

BEZIELING

De buitenaardse gast stelde dat de aarde planetair bezield is. “Er was ooit alleen dierlijk instinct dat door herhaalde incarnaties verrijkt is tot bewustzijn.” Over de menselijke herkomst: “De Egyptische piramiden zijn neergezet als oriëntatiepunt voor bezoekers van Orion en Sirius. Die hebben eerder verschillende rassen gecreëerd, elk met een fysiek verschillende structuur: Indiaanse, Aziatische en negroïde mensen en blanken.”
De gevangene stierf maar was somber over onze toekomst: “Jullie worden met illusoire spelletjes en nieuwe technieken afgeleid, die jullie cultuur desoriënteren en naar oorlogen leiden.”
Want? “Planetaire, lichaamloze spelbedrijvers kopen en verhandelen ‘speeltjes’ op aarde en manipuleren jullie met kunstmatige intelligentie ingebouwd in een soort mensachtige poppen.”
Er komt bij mij een lange rij mogelijke kandidaten voorbij. Ik denk ook aan die types die van hun menu met vlees consequent de groenten laten liggen. Of lui die het alsmaar over hun Enige Waarheid hebben. Aan wie denk jij?

Paniekvoetbal: wat gebeurt hier toch?

HET BOEK KEN EN DE KOSMISCHE INTELLIGENTIE

Hanneke Beekmans’ boek uit 1998 biedt een occult hulpmiddel voor fijnproevers, zoekers naar de paranormale waarheid die altijd in het midden ligt. Je leest over archetypische wijsheid van de piramidebouwers die ruim 12.400 jaar geleden middels geometrie en numerologie ons een aantal monumentale orakels nalieten. Elk is een eerbetoon aan wat ons voor gegaan is. Haar boek gaat uit van esoterische meetkunde, getalskrachten, Kabbala, astrologie, astronomie, telling en vanuit symbolen opgebouwde taal. Die kennis werd deels door Plato en Pythagoras opgepikt en nu nog eens door Beekmans. Alle bewegingen van Zon en Maan, binnen- en buitenplaneten en alle water op Aarde verwijzen onvermijdelijk naar een Groot Kosmisch Geheel en op de menselijke. karmisch noodzaak van vertrouwen en overgave. Helaas ook op cycli van groei en verval.
Volgens Plato  bloeide Atlantis ongeveer 11.400 jaar geleden. Door een komeetinslag zo’n 12.800 jaar geleden ontstond er echter een wereldbrand  en ging Atlantis ten onder. Er volgde toen een kleine IJstijd. De Gierensteen in de tempel van Göbleki Tepe in Turkije vermeldt ook zoiets.
Waarschuwen die piramiden ons sindsdien? De precessie en de voorspelbare kanteling van de aardas eisen bewustzijn ten aanzien van het op tijd overstijgen van ego, dat gevoed wordt door erfelijke emoties en een beperkende omgeving…. Conclusie van Hanneke: “Alles ging en gaat om de liefde.”

KEER EN WEDERKEER

En tijd, wat is dat eigenlijk als je terug en vooruit tegelijk kan? De wereld op zijn kop dus? Waarneming vanuit intuïtief weten, dat is de boodschap. Zo Boven, Zo Beneden snappen, plus Zo Binnen, Zo Buiten. Dat wordt vrijmakend denken vanuit trilling, frequentie en de Nul, vanuit de I Tjing en Septielen, vanuit het getal Pi en vanuit het in jade gevatte getal 1440441 op het hoofd van het beeld van de Mayakoning Pacall. Laten we ook letten op de overeenkomsten tussen de Egyptische Godgeleerde Thoth en de Latijns-Amerikaanse God Quetzalcoatl, die  van de Gevederde Slang. Daar zie je ineens de evolutie van het dinoreptiel naar de magische vogel, die sterft in gevangenschap.

De Aarde zou door haar tegendraadse natuur en haar aswenteling voeding baren voor alle wonderbaarlijke leven, zelfs voor de hele kosmos. Beekmans’ visie spoort beslist niet met die van het buitenaardse gemopper van die Roswell-mevrouw. Wat bestaan er toch veel paradoxale waarheden naast elkaar.
Hier en nu? Praktisch gezien lijkt het Italiaanse communale project Damanhur nog het meest realistisch in de moderne struggle for ecolife…

ALGENKWEEK & METHAANGAS

Toiletten zijn een bron van kwalijke uitstoot. Methaan (CH4) krijgt ook vaak de Zwarte Piet toegespeeld. Het wordt ook wel aardgas genoemd. Het is een fossiele energiebron, net als olie en steenkool, ook is een krachtig broeikasgas, een probleem voor het milieu. Koeien winden veel methaan uit, de landbouwbodembemesting en dampende rijstvelden bijvoorbeeld doen er nog een schepje bovenop. Dan draaien er op methaan nog eens diverse industriële installaties  die flink kunnen lekken. Methaanetende bacteriën (methylotuvimicrobium buryatense 5GB1C ) moeten toekomstige oplossingen bieden.

Maar! Je kunt methaan ook maken uit algen of plantenafval. Die algen worden per kubieke meter gekweekt, de zeewierteelt vindt op metersdiepe diepte plaats. Er zijn geen pesticiden of meststoffen voor nodig en het draagt bij aan het herstel van de biodiversiteit van de oceanen. Bovendien vangen algenculturen enorm veel CO2 af. Op het geproduceerde methaan kun je bijvoorbeeld elektriciteitscentrales of methaanmotoren aandrijven. Dan komt er half zoveel CO2 vrij als bij de verbranding van steenkool. En kan elke elektriciteitssector zijn CO2-uitstoot drastisch verminderen.
Nu nog die paar problemen met wat maffe buitenaardsen oplossen.


Een Chinese muur helpt nergens meer.
WAT IS DUURZAAM?

Tegels wippen: “stenen inruilen voor geveltuintjes.” Leuke actie maar er is meer! Denk aan buiten zwerfafval prikken, eetbaar groen planten in kassen op je dakterras, een regenton aanschaffen, vogel- en egelopvang, kleding ruilen, containertuinen en voedselbossen neerzetten, Repair Cafés organiseren, strand schoonmaken, minder eten weg gooien en je CV-ketel terugzetten naar 50 graden! Doucht nog steeds lekker!
De Gemeente Den Haag plantte bij goed voorbeeld in 2023 2100 bomen in ‘versteende’ wijken, Duurzaam Den Haag is krachtig bezig met een dynamisch verlangen naar Iets Doen Qua Klimaat! Op 10 april wordt er zelfs een Haags Klimaat Akkoord getekend.
Beter nog: goedkoop orgonite kopen op www.orgonita.eu en ergens begraven. Lees Dirk Verelst over foute windmolens!

Maar duurzaam is ook iets met bewustzijnsverruiming, met mindset naast al de mooie materialistische initiatieven. Muziek luisteren (mooie handpans), visualiseren, mediteren, Godsvertrouwen oefenen en koud nadouchen, ook dat moet iemand voor zijn/haar rekening nemen. Reïncarnatie is immers een geestelijke vorm van verduurzaming. Ik ga mij t.z.t. eens geheel aan die taak wijden.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2025, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van een van onze sponsors, de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten je dan maar € 20 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,60 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.500 views per maand.

* CHOOSE AGAIN! Train jezelf in het ontmantelen van innerlijke blokkades en ervaar werkelijke verbinding met jezelf: Reset je Denken – basistraining in Den Haag en Amsterdam.

* “Wij zijn een deel van God,” zegt Fred Teunissen in zijn nieuwste boek Bij mijn weten. Ook eerdere Bijbelvorsers snapten dat ‘God’ gemaakt is door heersers die een krachtig hemelwezen nodig hadden voor eigen macht.

* Jouw complete visuele online identiteit. Logo, kleuren, typografie, strategie, website en media-uitingenAanzet Creatives: online succes met elk budget.

* Mankind is een nieuw platform voor coaches, healers, events en retreats, schitterend ingericht voor alle ‘zoekers’. Aanmelden nu met korting!

* Uitgeverij Succesboeken geeft een buitengewoon boeiende maandmailing uit met nieuwe titels. Kijk zelf eens!

* Goud kopen, onroerend goed en/of toch maar een beetje laat Bitcoins? Dit is de link die ik vertrouw. In april halveert het systeem. Meestal gaat de koers dan later verder omhoog.

* Beter: 11 dagen spirituele herfstvakantie in Griekenland, bij Delphi, vlakbij Athene. Opstellingen en trancewerk met PdH, ook geldworkshops, 24/10 tot 3/11: € 1850, vlucht € 250. Mail Melina!

Russische soldaten in 1945 voor de Reichstag in Berlijn. Herhalen hoeft niet meer.

BOMMENGEIL

Sven Kockelmann presenteert op NPO 1 al twee jaar Westerse oorlogspropaganda. Hij vat zijn gesprekspartners (bij voorkeur ex-generaals en VVD-kamerleden) dan altijd graag samen: “Dùs Europa moet zich voorbereiden op een Russische aanval?” Of “Dùs Nederland moet zijn Defensiebudget drastisch verhogen?”
Stereotype, haatzaaiende babbels over Poetin als gevaarlijke gek en fascist rollen uit de microfoon, Rusland zou economisch op instorten staan, Iran moet tot iedere prijs worden uitgeschakeld. Israël is slachtoffer, Noord-Korea danst naar de pijpen van China. Allerlei halve waarheden worden door dit soort staatspropagandisten opgekotst. Als de wapenhandel maar floreert.

HAAT OF LIEFDE?

Als journalist moet je helaas steeds complexer verdiepen, maar lastiger is dat zoveel mensen zo hartelijk oorlog, geweld en ellende gunnen aan De Vijand, aan de door de Staat als tegenstander aangewezen andere natie of religie.
Zuur om te zien dat die sfeer precies past in de depopulatie-agenda van het WEF. This is the time when doves cry.
Gaat de nieuwe wereldoorlog er komen? Waar je pas wat van merkt als je ineens dood wakker wordt? Gelukkig krijgen mensen als Hanneke Beekmans een steeds groter podium. En kijk ook naar hospicemedewerkster Ineke Visser over sterfervaringen! Geloof, hoop & liefde.


Opgeven zou Pieter nooit, zo zei hij vroeger vaak.…

 PARAMOP

Komt een vrouw bij een waarzegster: “Mevrouw, hoe ziet mijn toekomst er uit?” “Ach jee, dame, ik zie iets ergs met uw man gebeuren!” “Ja, mens, dat weet ik ook wel. Maar word ik vrijgesproken?”

MAX VERSTAPPEN OMBOUWEN?

Mag. Omdat hij niet meer minderjarig is. Alles moet tegenwoordig toch kunnen van onze doorgeslagen emancipatiebeweging. Je kunt beter mijn domino orakel raadplegen om te zien of we op die manier echt aan de overbevolking moeten werken. Of het Vaticaan om raad vragen. Dat heeft boeiende (Hogere) connecties in de reptielenwereld.

De opwekkende troonzaal in het Vaticaanse paleis van de paus

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.010 lezers, ontvangen door 1850 abonnees via de website en door 3.980 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Patrick Kicken, een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz.
Den Haring is lid van de

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *