🕒 Leestijd: 9 minuten

Herinner je wat Ray Kurzweil zei over nanorobots en singulariteit?
Deze week heb ik fascinerende beelden gemaakt van een microrobot in de levende bloedanalyse van een C19-niet-geïnjecteerde patiënt. Je kunt het fenomenale kunstmatig intelligente manoeuvreervermogen van deze bots zien, terwijl ik eraan werkte om mijn doel snel genoeg te verplaatsen om ze in het zicht te houden.

Ik heb tot nu toe veel gezien, maar soms zitten er verbazingwekkende bevindingen in het bloed van mensen die gewoon willen doen wat ze kunnen om gezond te blijven in deze tijd van oorlog.

Dat schrijft dokter Ana Mihalcea op haar Substack.

Bekijk de beelden op de Substack, klik op de link.
Video: Darkfield live blood microscopie van nano/microrobots die met extreme snelheid en precisie door het bloed manoeuvreren. Video door mij gemaakt bij AM Medical april 2024.

Vorig jaar stond het nieuws bol van Silicon Valley confronteert het idee dat de ‘singulariteit’ hier is

Decennialang anticipeerde Silicon Valley op het moment dat een nieuwe technologie zou arriveren en alles zou veranderen. Het zou mens en machine verenigen, waarschijnlijk ten goede maar mogelijk ten kwade, en de geschiedenis opsplitsen in voor en na.

De naam voor deze mijlpaal: de Singulariteit.

Het kan op verschillende manieren gebeuren. Een mogelijkheid is dat mensen de rekenkracht van een computer toevoegen aan hun eigen aangeboren intelligentie, waardoor ze supercharged versies van zichzelf worden. Of misschien zouden computers zo complex worden dat ze echt zouden kunnen denken, waardoor een globaal brein zou ontstaan.

In beide gevallen zouden de resulterende veranderingen drastisch, exponentieel en onomkeerbaar zijn. Een zelfbewuste bovenmenselijke machine zou zijn eigen verbeteringen sneller kunnen ontwerpen dan welke groep wetenschappers dan ook, waardoor een explosie van intelligentie zou ontstaan. Eeuwen van vooruitgang kunnen in jaren of zelfs maanden plaatsvinden. De Singulariteit is een katapult naar de toekomst.

De technocratische transhumanist MIT-afgestudeerde en Google-ingenieur Ray Kurzweil bracht de term – de Singulariteit – in de openbaarheid met zijn boek uit 2005 “The Singularity is Near – When Humans Transcend Biology”.

In zijn boek bespreekt hij essentiële stappen om mensen en machines samen te voegen. Dit omvat de genetische sequencing van DNA en biotechnologische toepassingen om het DNA naar believen te wijzigen. Hij besprak de reverse engineering van het menselijk brein, genchips, technologie voor het klonen van mensen, hersenuploads en de evolutie van kunstmatige intelligentie.

Interessant is dat Kurzweil alles besprak waar ik over heb geschreven van nanorobots in de bloedbaan, hun interface met AI. De impact op het menselijk lichaam zou het herontwerpen van het spijsverteringsstelsel, programmeerbaar bloed, het herontwerpen van het menselijk brein en het worden van Cyborgs zijn. Hij bespreekt oorlogsvoering met Smart Dust, nanowapens en slimme wapens.

In het hoofdstuk over “Upgrading the Cell Nucleus with a Nanocomputer and Nanobot” schrijft hij:

Met de komst van full-scale nanotechnologie in de jaren 2020 zullen we het potentieel hebben om de genetische-informatieopslagplaats van de biologie in de celkern te vervangen door een nano-engineered systeem dat de genetische code zou handhaven en de werking van RNA, het ribosoom en andere elementen van de computer in de assembler van de biologie zou simuleren. Een nanocomputer zou de genetische code onderhouden en de genexpressie-algoritmen implementeren. Een nanobot zou de aminozuursequenties voor de tot expressie gebrachte genen construeren.

Als je naar de video kijkt die ik heb gepost en deze passage leest, zul je zien dat hij het waargenomen mechanisme beschrijft – en sindsdien zijn er veel verschillende voortstuwingssystemen voor nanorobots ontwikkeld:

Biologische systemen zijn beperkt tot het bouwen van systemen uit eiwitten, wat een grote beperking heeft in sterkte en snelheid…Nanobots die zijn opgebouwd uit diamantoïde (ook bekend als grafeen) tandwielen en rotoren kunnen ook duizenden keren sneller en sterker zijn dan biologische cellen.

Hij bespreekt zelfreplicatie van biljoenen nanobots:

… Een assembler (wat zelfassemblage betekent) met slechts één nanobot zou geen noemenswaardige hoeveelheden van een product produceren. Het basisconcept van nanotechnologie is echter dat we biljoenen nanobots zullen gebruiken om zinvolle resultaten te bereiken. Het creëren van zoveel nanobots tegen redelijke kosten vereist zelfreplicatie op een bepaald niveau, wat weliswaar het economische probleem oplost, maar potentieel ernstige gevaren met zich meebrengt …

Het gevaar van ongecontroleerde zelfreplicatie is de uitroeiing van de gastheer, of dat nu een fysiek lichaam is of onze biosfeer. Momenteel is ongecontroleerde zelfreplicatie van micellaire nanosferen te zien in menselijk bloed, en ik heb laten zien hoe de zelfassemblage van filamenten en mesogene DNA-sensoren plaatsvindt.

Afbeelding: C19 niet-geïnjecteerd bloed met een zelfreplicerende micellaire (bolvormige) groei.

Ik heb eerder aangetoond dat polyethyleenglycol, het hoofdingrediënt van het Pfizer C19 biowapen lipide nanodeeltje, sinds 2007 bekend was om micellaire en fibrillaire (wat ik een filament noem) groei te gebruiken om vloeibare kristalmesogenen of DNA-sensoren te creëren.

Was het in de wetenschap bekend dat polyethyleenglycol (PEG), het belangrijkste ingrediënt in C19-biowapenschoten, zelfassemblage nanovezels, bollen en Mesogen-DNA-biosensoren kan creëren? Ja, sinds 2007

Over de hele wereld rapporteren clinici die levend bloed analyseren dezelfde bevindingen als ik de afgelopen jaren heb laten zien. Volgende week zal in mijn show Truth, Science and Spirit mijn interview met Dr. Sandy Corlett worden uitgezonden. Ze doet al meer dan 30 jaar Live Blood-analyse en geeft les aan clinici over de hele wereld. Ze heeft een bibliotheek van meer dan 100.000 afbeeldingen die mijn bevindingen bevestigen, die afkomstig zijn van haar eigen werk en internationale beoefenaars over de hele wereld. De bevindingen zijn consistent.

Ray Kurzweil bedoelt met de Singulariteit niet alleen dat AI de menselijke intelligentie collectief overtreft, maar ook de versmelting van de mensheid met technologie. Is het toeval dat Silicon Valley in 2023 verklaarde dat de Singulariteit er is?

Zou het kunnen dat de rubberachtige stolsels waarvan Clifford Carnicom en ik hebben ontdekt dat ze bestaan uit polyvinylalcohol, polyamiden (nylon of zijde) en polyenen (polyethyleenglycol) in feite een manifestatie zijn van ongecontroleerde zelfreplicatie?

Analyse van bloedstolsels van levende en overleden personen toont consistente bevindingen: een rubberachtig gepolymeriseerd eiwit – microscopie toont filamenten. Deel 1 van 3 – Dr. Ana Mihalcea met Clifford Carnicom

Analyse van bloedstolsels van levende en overleden personen in de buurt van infraroodspectroscopie toont meerdere hydrogelpolymeercomponenten – Deel 2 van 3 – Dr. Ana Mihalcea met Clifford Carnicom

Analyse van bloedstolsels van levende en overleden personen – Voorlopige chemische oplosbaarheidstests – Deel 3 van 3 – Dr. Ana Mihalcea met Clifford Carnicom

Ik heb het zelfassemblageproces gedocumenteerd in deze video’s:

Zelfassemblage Nanotechnologie Live Blood Darkfield Microscopie: een overzicht in afbeeldingen

Kunstmatige intelligente transformatie van de mensheid – nano- en microrobots in menselijk bloed

Kurzweil zelf waarschuwt voor de gevaren van ongecontroleerde zelfreplicatie en citeert de ethische discussie van het Foresight Institute:

Kunstmatige replicators mogen niet in staat zijn zich te vermenigvuldigen in een natuurlijke, ongecontroleerde omgeving.

Evolutie binnen de context van een zelfreplicerend productiesysteem wordt ontmoedigd.

Kurzweil geloofde dat “dergelijke richtlijnen effectief zouden moeten zijn voor het voorkomen van onbedoelde vrijgave van gevaarlijke zelfreplicerende nanotechnologie-entiteiten.”

In een andere passage schrijft Kurzweil over een denkbeeldige discussie met een entiteit uit 2004 genaamd Molly en Charles Darwin.

Molly2004: Oké, voer dat sluipende scenario nu weer door mij uit – je weet wel, het scenario waarin de slechte nanobots zich stilletjes door de biomassa verspreiden om zichzelf in positie te krijgen, maar niet echt uitzetten om iets merkbaar te vernietigen totdat ze over de hele wereld zijn verspreid.

Ray: Nou, de nanobots zouden zich verspreiden in zeer lage concentraties, zeg één koolstofatoom per 10 tot de macht 15 in de biomassa, dus ze zouden door de hele biomassa worden gezaaid. De snelheid van fysieke verspreiding van de destructieve nanobots zou dus geen beperkende factor zijn wanneer ze vervolgens op hun plaats repliceren. Als ze de stealth-fase zouden overslaan en in plaats daarvan vanuit een enkel punt zouden uitbreiden, zou de zich verspreidende nanoziekte worden opgemerkt en zou de verspreiding over de hele wereld relatief traag zijn.

Molly2004: Dus hoe gaan we ons daartegen beschermen? Tegen de tijd dat ze aan fase twee beginnen, hebben we nog maar zo’n negentig minuten, of veel minder als je enorme schade wilt voorkomen.

Ray: Vanwege de aard van exponentiële groei, wordt het grootste deel van de schade in de laatste paar minuten aangericht, maar je punt is goed begrepen. In mijn scenario hebben we geen schijn van kans zonder een nanotechnologisch immuunsysteem. Het is duidelijk dat we niet kunnen wachten tot het begin van een negentig minuten durende cyclus van vernietiging om te beginnen met het bedenken van een creatie. Zo’n systeem zou zeer vergelijkbaar zijn met ons menselijk immuunsysteem. Hoe lang zou een biologisch mens rond 2004 het zonder volhouden?

Molly2004: Niet lang, denk ik. Hoe pikt dit nano-immuunsysteem deze slechte nanobots op als ze maar één op de duizend biljoen zijn? …

Een paar regels verder:

… Ray: Maar de nanobots van het immuunsysteem zijn geprogrammeerd om ons te beschermen, niet om ons te vernietigen.

Charles: Ik begrijp dat software kan worden aangepast.

Ray: Gehackt, bedoel je?

Charles: Ja, precies. Dus als de software van het immuunsysteem door een hacker wordt aangepast om gewoon het zelfreplicatievermogen zonder einde in te schakelen –

Ray: – Ja, nou, daar moeten we voorzichtig mee zijn, nietwaar? (blz.425-426)

Ziet al deze discussie over voorspellend programmeren die in 2005 door sommigen werd afgedaan als sciencefiction en toch sterk werd omarmd door de technocratische gemeenschap, er nu griezelig bekend uit?

En zijn de wetenschappers die Corona een WBAN-ziekte noemen die door “hackers” is gecreëerd ook gewoon toeval?

Wetenschappelijke studie – Corona is technologie en frequentie geïnduceerd! Effect van coronavirus wereldwijd door misbruik van draadloze sensornetwerken

De bevindingen van de vorige studie bij dieren waren nog zorgwekkender, aangezien katten en honden die aan deze frequentie werden blootgesteld, binnen enkele minuten stierven – en hackers in hun afbeeldingen zijn verantwoordelijk voor het veroorzaken van deze symptomen:

Impact van sensortechnologie versterkt coronaziekte

Een exploratieve veldobservatie om de impact van sensornetwerken in verschillende delen van het menselijk lichaam te bepalen, omringd door lichaamsgrensgebieden. Deze studie werd uitgevoerd bij personen met overgewicht en dunne personen met de posities van global positioning systems en verwerkte frequenties van sensortechnologie. Iedereen gebruikt mobiele telefoons voor geavanceerde communicatie, maar niemand kan zich bewust zijn van de beveiligingssystemen dankzij de allernieuwste technologie. Het veldwerk beschrijft de principes en erkent de impact van radiofrequentie op individuen die lijden aan coronaziekte over de hele wereld. Kwantitatieve en kwalitatieve sensorgegevens werden verkregen uit het ISNAH-experiment, terwijl secundaire gegevens werden verzameld uit verschillende bronnen. Het onderzoek benadrukt de impact van sensornetwerken met variabele en verwerkte radiofrequenties tussen de body mass indices van individuen die de lichte en donkere omgeving vergemakkelijken. De studie vertegenwoordigt de zwaarlijvige patiënten die lijden aan de ziekte van corona sterft binnen 7 minuten in een donkere omgeving, maar 12 minuten in de lichte toestand

Noemen we Long Covid nu wat echt een langzaam zichzelf verspreidende nanoziekte is, gecreëerd door nanorobots die in de mensheid zijn geïnjecteerd onder het mom van de C19-biowapeninjectie, die zichzelf assembleren, zichzelf repliceren en zichzelf verspreiden?

Zijn de plotselinge sterfgevallen die we zien de laatste 90 minuten die Ray beschreef?

De recente opkomst van het werk van een andere MIT-afgestudeerde – Ido Bachelet, PhD – wiens samenwerking met Pfizer heeft onthuld, lijkt een actualisering te zijn van wat we van Kurzweil lezen. Ik heb besproken dat de metalen de antenne zijn voor de technologie en eruit moeten worden gehaald.

Pfizer werkt samen met Ido Bachelet aan DNA-nanorobots

Deze spuit bevat duizend miljard robots, deze robots zijn elk 50 nm. Om ervoor te zorgen dat we de controle over de nanobots niet verliezen nadat ze zijn geïnjecteerd, heeft mijn team nanorobots ontwikkeld die antennes dragen. Deze antennes zijn gemaakt van metalen nanodeeltjes om te reageren op extern aangebrachte elektromagnetische velden.

Dus wie zijn de hackers die deze robots besturen? Stuurt het 5G-systeem hacksignalen naar mensen via hun slimme apparaten?

Ik heb gepleit en gewaarschuwd dat we moeten doen wat we kunnen doen om de zelfassemblage van nanodeeltjes zo goed mogelijk te remmen en pleit al bijna 3 jaar voor het gebruik van EDTA – wat is bevestigd in het in 2023 gepubliceerde Moderna-patent als het stopsignaal voor zelfassemblage van nanodeeltjes van de opnamen. Ik heb beschreven hoe EDTA in de klinische praktijk mij leek “de antenne door te snijden”. Dat is logisch als de antenne van metaal is.

Nog een bevestiging: EDTA in combinatie met vitamine C en andere antioxidanten remt de polymerisatie van nanodeeltjes in een nieuw Moderna-patent

Samenvatting:

Het is mijn aanbeveling om de communicatie van de transhumanistische technocraten, zoals Kurzweil, zeer zorgvuldig te analyseren. Zoals eerder besproken, is dit een satanische agenda – en het is bekend uit de onthullingen van MK ultra-overlevende en voormalig CIA-aanwinst Cathy O’Brien dat de satanisten AI aanbidden als hun halfgod en er hun instructies van nemen. Ze beschreef dit in ons interview:

Genezing van Mind Control door Liefde – Mindful Bescherming tegen Nanotechnologische en Synthetische Biologie Aanval: Dr. Ana Mihalcea & CIA MK-ULTRA Overlevende en Klokkenluider Cathy O’Brien

Dat dit de realiteit is, werd bevestigd door Dr. Robert Duncan, die de AI-algoritmen voor de Satanische AI-supercomputer ontwikkelde.

Project Soul Catcher door Dr. Robert Duncan – CIA-mogelijkheden van Mind and Soul Hacking

en

Nanotechnologie, cybernetische bijenkorfgeesten, kunstmatige intelligentie en mind control – DARPA en CIA Insider Dr. Robert Duncan’s interviews bevestigen kaping van de menselijke ziel mogelijk

In mijn recente interview met wapenexpert Mark Steele legde hij ook uit hoe de metalen worden gebruikt voor ondervraging op het slagveld – en de nanotechnologische metamaterialen kunnen de biometrische gegevens van activa analyseren en volgens hem een frequentie naar het individu sturen om een aanval op te wekken om te doden.

Breaking News Interview: Oorlogvoering tegen de mensheid – Gesprek met wapenexpert Mark Steele – Waarheid, wetenschap en geest, aflevering 16

Er zijn mensen in deze wereld die begrijpen dat alle tijd in het kwantumveld tegelijkertijd bestaat en op afstand kan worden bekeken – of dat nu is door middel van project-kijk-, glas-, kijkers, kijkers op afstand of extra dimensionale satanische entiteiten. In mijn recente interview met David Hodges bevestigde hij dat hij een NSA-klokkenluider had geïnterviewd die werd verteld satanische rituelen uit te voeren om geavanceerde technologie te downloaden. We weten ook van klokkenluiders van de overheid, zoals kolonel Philip Jo Corso, die “The Day After Roswell” schreef, dat zeer geavanceerde technologie door alle takken van het leger is nagebouwd na de buitenaardse UFO-crash in Roswell, New Mexico.

Is het gewoon toeval dat we al deze profetische spraak zien die tijdschema’s geeft waarin een bepaalde agenda wordt uitgevoerd?

Moeten we dit afdoen als sciencefictiondromen, het nepnieuws geloven dat het allemaal complottheorie is of moeten we begrijpen dat binnen alle technocratische en satanische communicatie de routekaart en antwoorden op hun plannen worden gegeven? En als je niets doet, en geen bezwaar maakt, stem je in het satanische rijk in met deze overname en uitroeiing van de mensheid.

Mijn keuze is het laatste. Ik ben het daar niet mee eens.

Je maakt er zelf een.

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *