🕒 Leestijd: 2 minuten

Ik had een jonge niet-gevaccineerde patiënt van in de 30 die me in november kwam opzoeken. Hij had net “Covid” minder dan drie weken geleden gehad en voelde zich vermoeid, had hersenmist, kon niet slapen. Hij had een volledige kuur met Ivermectine en de gebruikelijke supplementen, quercetine, zink, vitamine D en C ingenomen. Ik keek naar zijn bloed met mijn Donkerveldmicroscoop. Deze beelden is wat ik vond. Ik hoop dat de mensen die Drs Kaufman, Baileys, Cowan, Corbett en Christine Massey ontslaan, hier eens naar kijken. Ik voorspel dat Live Blood Analysis het debat “Er is geen virus” zou kunnen beslechten. Wat als “Covid 19” het is Hydrogel/Grafeen/Synthetische Biologie/Kunstmatige Intelligentie Vergiftiging?

Dat schrijft dokter Ana Mihalcea op haar Substack.

100x: Overal lintstructuren en Rouleaux-formatie.
200x: Enorme lintstructuren
100x: meer lintstructuren
100x: meer enorme lintstructuren
200x: stel je voor dat ik dit allemaal zag in slechts één druppel bloed. Hoeveel zit er in 6 liter?
400x: Lintstructuren van dichtbij, fibrineaggregaten op de achtergrond
400x: Al het bloed zat in Rouleaux – ik kon nergens normaal bloed vinden

Hij begon met een voedingsprogramma en hij deed twee keer per week IV EDTA-chelatie. We controleerden zijn bloed binnen een maand. Er waren geen structuren te zien en Rouleaux was opgelost. Hij voelt zich uitstekend. Zie hieronder:

200x: geen fibrine, geen lintstructuren gezien in de volbloeddruppel
200x: geen Rouleaux gezien

Dit is één geval. Ik heb er veel van dit soort met het bloed van mensen dat van deze structuren wordt ontdaan in slechts een of twee EDTA Chelation IV’s. Ik herinner mensen er alleen maar aan dat de antwoorden in het bloed zitten en dat er oplossingen bestaan. Het is een enorme hoopvolle ervaring voor mensen om geschokt te zijn over hoe slecht hun bloed eruit ziet, en dan te zien dat het wordt hersteld nadat ze de juiste behandeling hebben gekregen.

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *