Zo minacht Pia Dijkstra (D66)
de TweedeKamer en het Nederlandse volk..!!

2024 WantToKnow.nl/be

*

Tegen de uitdrukkelijke wens van een Kamermeerderheid in zal het demissionaire kabinet eind mei instemmen met het grote internationale pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) van de Verenigde Naties. Dit verdrag is in de Kamer omstreden, omdat precieze gevolgen van instemming onduidelijk zijn.Na de coronacrisis is besloten dat landen wereldwijd beter voorbereid moeten zijn op toekomstige pandemieën. M.a.w. de wazige club die wij WHO noemen, doet een gruwelijke greep naar de macht!!

Nadat Trump de VS uit de WHO had getrokken, werd China de baas in de WHO. Want ‘wie betaalt, bepaalt’.. Kijk eens naar de slaafse houding van WHO-voorzitter Tedros tegenover president Xi.

Omdat te organiseren, zo is het officiële verhaal, werken de aangesloten landen van de WHO aan een nieuw mondiaal instrument ‘om mensen beter te beschermen tegen toekomstige pandemieën’. 194 Landen die aangesloten zijn bij de WHO mogen mee onderhandelen… De smerige en uiterst DUBIEUZE praktijken van de WHO, rondom de afgelopen Covid-PLANDEMIE, heeft kennelijk geen enkele invloed op de besluitvorming. Het zijn met name parlementen die aan de bel trekken.

Zo is in Engeland afkeurend gereageerd op ondertekening door het UK van het nieuwe pandemieverdrag.. Het UK wil haar onafhankelijkheid niet opgeven. En het lijkt ons bijzonder sterk, dat het UK het enige land in de wereld is, dat opstaat tegen toenemende macht van de dubieuze Tedros, voorzitter van de WHO en ‘schoothondje’ van China..

En kijk ons land.. DEMISSIONAIRE D66-MINISTER die het volk  minacht..
Demissionair minister Dijkstra (Volksgezondheid) meldt aan de Kamer dat het kabinet van plan is de verdragsteksten goed te keuren. Zij bestrijdt de mening van het Tweede Kamerlid Mona Keijzer (BBB) dat er te weinig tijd is geweest om wijzigingsvoorstellen te bestuderen. “Daar is al ruim 18 maanden over gesproken, in acht opeenvolgende gespreksrondes”, zegt Dijkstra.

Bravo Mona Keizer..!!
Vooralsnog is het alleen de BBB die uiting geeft aan haar ongenoegen, rondom deze nauwelijks democratische te noemen besluiten van het DEMISSIONAIRE RUTTE-KABINET.. BBB wil spoeddebat met Demissionair minister Dijkstra over instemmen pandemieverdrag; dit is te lezen op de site van BBB:

‘BBB heeft met verbazing kennisgenomen van het bericht van demissionair minister Dijkstra dat het kabinet, tegen de uitdrukkelijke wens van een Kamermeerderheid in, toch zal instemmen met het pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Hiermee legt de minister de aangenomen motie van BBB-Kamerlid Mona Keijzer naast zich neer. Een schoffering van de Kamer. BBB heeft daarom zojuist een spoeddebat met de minister aangevraagd. Mona Keijzer hierover:

“Tijdens het debat over de WHO-verdragen waarschuwden wij voor de grote gevolgen die dit verdrag voor Nederland en de zeggenschap over eigen volksgezondheidsbeleid kan hebben. We hebben in coronatijd allemaal kunnen zien hoe het mis kan gaan wanneer de World Health Oranisation zeggenschap krijgt over het Nederlandse volksgezondheidsbeleid. Weet de minister zelf wel waar ze eind mei ‘ja’ tegen gaat zeggen, vroegen wij haar?

Haar antwoorden beloofden weinig goeds. Het demissionair kabinet kiest ervoor om een duidelijke uitspraak van de Kamer te negeren. Ik vind dit getuigen van weinig respect voor de volksvertegenwoordiging. Daarom wil ik zo snel mogelijk een debat met deze D66-minister. Het argument van deze minister dat Nederland toonaangevend wil zijn, is wat ons betreft niet het argument waarmee je instemt met verdragen die soevereiniteit weggeven”.

Tijdens het debat in de Tweede Kamer over het pandemieverdrag van de World Health Organisation op 10 april jl. ging BBB-Kamerlid Mona Keijzer in op de gevolgen van een onzorgvuldige behandeling van dit plan. Kijk de inbreng van Mona Keijzer hier terug:

[embedded content]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *