Geschreven een maand na de aanslagen van 11 september en vlak voor in inval in Afghanistan. Virussen bestonden nog en Osama Bin Laden ook. Toen was er nog DNA, bestonden we uit cellen en waren Japanse steden 56 jaar eerder met atoombommen in de as gelegd. Ook waren vliegtuigen gebouwen ingevlogen en moest de grootste stunt nog komen: de COVID-19 psy-op. Het Amerikaanse Rode Kruis heeft een naam hoog te houden sinds deze organisatie door de parasitaire Rockefellers zijn geïnfiltreerd en dat was eigenlijk al vanaf dag 1. Eén van de niet zo bekende wapenfeiten van het Rode kruis is het verspreiden van besmet bloed. Een ander niet zo bekende humanitaire missie was het in veiligheid brengen van Nazi-kopstukken in Zuid-Amerika met de nog minder bekende “Rat Lines”.


Uit de Idaho Observer van oktober 2001:


Het Amerikaanse Rode Kruis

Het Amerikaanse Rode Kruis (ARC) wordt algemeen beschouwd als een van ’s werelds meest meelevende humanitaire organisaties. De meeste mensen weten dat deze niet-gouvernementele organisatie (NGO) sterk afhankelijk is van het bloed en geld dat haar genereus door het Amerikaanse volk wordt gedoneerd. Wat als alles wat je denkt te weten over het Amerikaanse Rode Kruis niet waar is?

Op basis van de informatie en documentatie die ik heb gepubliceerd in Emerging Viruses: AIDS & Ebola – Nature, Accident or Intentional?, zijn bepaalde personen die de ARC controleren in feite net zo goed verantwoordelijk voor de terroristische aanslagen op Amerika en ‘America’s New War’ als Osama bin Ladin en de Afghaanse Taliban-regering.

Door Dr. Len Horowitz

Achtergrondinformatie over het Amerikaanse Rode Kruis

Het Amerikaanse Rode Kruis (officieel het Amerikaanse Nationale Rode Kruis genoemd), opgericht in 1881 door de Amerikaanse humanitaire hulpverlener Clara Barton, werd voor het eerst gecharterd door het Amerikaanse Congres in 1900. De oorspronkelijke missie was om in oorlogstijd voor slachtoffers in de strijd te zorgen. Een tweede charter, dat nog steeds van kracht is, werd in 1905 verleend. In de loop der jaren is de missie van het Rode Kruis uitgebreid om te helpen bij het voorkomen en verlichten van allerlei soorten menselijk lijden.

In 1907 kreeg John D. Rockefeller de controle over de administratieve leiding van de ARC. Hij begon ook de controle over de bloedbankindustrie voor baby’s over te nemen. De Rockefeller-overname van de ARC en de radicale uitbreiding van een internationale bloed- en bloedproductenindustrie onder regie van dezelfde Rockefeller, werd blijkbaar geënsceneerd om een sinister politiek doel te bereiken – eugeneticabeheer en bevolkingscontrole.

Rockefeller en zijn medewerkers probeerden het hele gebied van de geneeskunde in Amerika te beheersen. Tegen 1907 was het medisch onderwijs grotendeels gemonopoliseerd door het Rockefeller-consortium. Dat jaar heeft de American Medical Association (AMA) haar beoordelingssysteem voor medisch onderwijs verbeterd, waardoor in 1918 ongeveer 600 van de oorspronkelijke 650 medische scholen waden geëlimineerd. Via Rockefeller-cohorten in de Andrew Carnegie Endowment for the Advancement of Teaching werd Abraham Flexner aangesteld om medische scholen in heel Amerika te onderzoeken. Dit leidde tot het beruchte “Flexner-rapport” dat elk alternatief voor op oude geneeswijzen gebaseerde medicijnen belasterde. De politieke controle van de Rockefellers over deze Amerikaanse medische staatsgreep werd duidelijk weerspiegeld in de familierelaties van Flexner. Abraham Flexner was lid van de Rockefellers General Education Board. De broer van Abraham Flexner, Simon, stond aan het hoofd van het Rockefeller Institute of Medical Research. Simon’s broer, Bernard, trad later toe tot de raad van toezicht van de Rockefeller Foundation nadat hij had geholpen bij het oprichten van de politiek machtige Council on Foreign Relations.

In Emerging Viruses: AIDS & Ebola documenteer ik hoe de door Laurance Rockefeller geregisseerde New York City Blood Bank willens en wetens duizenden pinten bloed vrijgaf die besmet waren met het AIDS-virus, HIV, ondanks het geheim houden van de oxygenatietechnologieën die in staat zijn om het virus uit geïnfecteerde voorraden te verwijderen. Na het ontwikkelen van aids stierven ongeveer tienduizend hemofiliepatiënten in de Verenigde Staten, samen met talloze anderen over de hele wereld. Evenzo meldde CNN in 1999 dat ongeveer 500.000 Chinezen op dezelfde manier HIV-geïnfecteerd raakten door besmet bloed. Om nog maar te zwijgen van de miljoenen anderen die de hepatitis B-, C- en herpes- (kanker)virussen hebben ontvangen via besmet bloed, eveneens te voorkomen, maar opzettelijk verwaarloosd.

In mijn laatste boek, Death in the Air: Globalism, Terrorism, and Toxic Warfare, (uitgebracht in juni 2001, 1-888-508-4787; $ 29,35) is hoofdstuk 18 getiteld: “Public Health Politics, Eugenetica, and Population Control.” Hier beschrijf ik de associatie van de Rockefeller-familie en hun stichting met de bevolkingscontrole-industrie. Ze zijn momenteel bezig met het uitroeien van de helft van de huidige bevolking van de planeet, inclusief ook de burgerbevolking van Amerika. Volgens de door Rockefeller geleide Population Council van de stad New York en zijn filiaal de Negative Population Growth, Inc. van New Jersey, moet de Amerikaanse bevolking worden geruimd tot 125 of 150 miljoen mensen. Dat is ongeveer de helft van het huidige aantal. En dat is, in een notendop, waar “Amerika’s nieuwe oorlog” tegen terrorisme – leidend tot WO III – echt over gaat. Beheersing en vermindering van de wereldbevolking door middel van gecontroleerde chaos. Gebruikmakend van de standaard machiavellistische praktijk van het creëren van urgente problemen en vervolgens dure oplossingen, is Amerika meegesleurd in wat belooft een lange en dodelijke oorlog tegen mensen te worden die eerder, en waarschijnlijk nog steeds, op de loonlijst staan van een geheime regering en de CIA.

Daarom vond ik het misselijkmakend dat Amerikanen zo gemakkelijk hun bloed en geld aan het Rode Kruis van Rockefeller gaven. Als u een van de miljoenen bent die die fout hebben gemaakt, schrijf het dan toe aan eenvoudige misleiding. Maar doe het in hemelsnaam niet nog een keer! Doneer alstublieft rechtstreeks aan de families die het slachtoffer zijn geworden. Op die manier kan uw bijdrage meer doen dan de vijand helpen en aanmoedigen.

Met dank aan Dr. Leonard G. Horowitz en Tetrahedron Publishing Group


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *