Author’s Note: We hadden het voorrecht om de aankomende film “Flynn” te recenseren, waarin de aanval op luitenant-generaal Michael Flynn door de linkse/globalistische “deep state” wordt beschreven Hoewel ik mijn commentaren meestal in hun geheel schrijf, dwongen de omstandigheden me deze week om de hulp van mijn vrouw in te roepen om aan dit stuk bij te dragen.

Door de geschiedenis heen werd het lot van hele beschavingen vaak bepaald door de acties van individuen die, toen ze zich in het epicentrum van belangrijke gebeurtenissen bevonden, herkenden dat het noodzakelijk was om de uitdaging aan te gaan en de strijd met het kwaad aan te gaan. Verwijzend naar Paul Revere’s tocht om de Minutemen van Massachusetts te waarschuwen voor de dreigende Britse aanval in Lexington en Concord, verklaarde dichter Henry Wadsworth Longfellow dat “het lot van een natie die nacht op het spel stond

Verdedig uw pensioen tegen Bidenflation

In diezelfde oorlog weerklinkt de gedurfde actie van George Washington tegen de Hessische troepen in Trenton, na zijn beroemde oversteek van de rivier de Delaware, nog steeds als een van de bepalende momenten die leidden tot de triomf van Amerika over de Britten. Meer recentelijk werd het tij in het Pacifische theater van de Tweede Wereldoorlog gekeerd tegen het Japanse Rijk door de onwankelbare vastberadenheid van generaal Douglas MacArthur, die resoluut verklaarde dat hij in de overwinning zou terugkeren om gebieden die aan de vijand waren verloren terug te veroveren.

Hoewel veel Amerikanen zich ook realiseren dat het Japanse Rijk een van de grootste overwinnaars van de Tweede Wereldoorlog was, is het niet de eerste keer dat het Japanse Rijk de overwinning behaalde

Hoewel veel Amerikanen de enormiteit van het gevaar dat in 2024 op ons neerdaalt niet volledig begrijpen, staan we inderdaad op een van die kruispunten die het einde van onze constitutionele republiek kunnen inluiden, of haar wedergeboorte uit de as en de ravage van de oprukkende legers van links. En net als vroeger is er onder het Amerikaanse volk een held opgestaan die nu namens hen de fakkel van vrijheid en gerechtigheid draagt, nadat hij de vuurstorm van vuile trucs van een door en door gecorrumpeerde en bewapende regering heeft doorstaan.

Luitenant-generaal Michael Flynn, een zeer gerespecteerde en gedecoreerde held van het Amerikaanse leger, werd plotseling een “staatsvijand” op het moment dat Barack Obama (die hem oorspronkelijk aanstelde als hoofd van de Defense Intelligence Agency) zich realiseerde dat Flynn eerlijkheid en principe boven trouw aan Obama en zijn anti-Amerikaanse agenda zou stellen. Obama waarschuwde zelfs specifiek aankomend president Donald Trump om Flynn niet in dienst te nemen, wat gezien Obama’s staat van dienst op het gebied van ontrouw aan de natie kan worden opgevat als de hoogste aanbeveling

<img fetchpriority="high" decoding="async" class="alignnone wp-image-316612 size-large" src="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/general-flynn-movie-takes-on-the-deep-state.jpg" alt width="1024" height="1024" srcset="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/general-flynn-movie-takes-on-the-deep-state.jpg 1024w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/general-flynn-movie-takes-on-the-deep-state-1.jpg 300w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/general-flynn-movie-takes-on-the-deep-state-2.jpg 150w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/general-flynn-movie-takes-on-the-deep-state-3.jpg 800w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/general-flynn-movie-takes-on-the-deep-state-4.jpg 250w, https://www.redvoicemedia.com/wp-content/uploads/2024/04/2024.04.02-10.47-redvoicemedia-660be25ef148c-

Stop met het riskeren van je veiligheid: Ontdek de waarheid achter het beste overlevingskaliber!

In schril contrast daarmee onderscheidde generaal Flynn zich, eerst in het leger en daarna op de hoogste regeringsniveaus, door opkomende bedreigingen voor de natie te overzien en deze zo goed mogelijk aan te pakken. Uiteindelijk zag hij echter in dat het grootste dreigende gevaar voor de toekomst van Amerika niet van buitenlandse kusten kwam, maar van binnenuit de steeds ziekere hoge ambten van Washington D.C. zelf. En het hebben van die kennis maakte hem een bedreiging voor de nieuwe orde, waardoor hij een doelwit in zijn rug kreeg.

Amerika slaakte een grote zucht van verlichting in januari 2017, nadat het de beste pogingen van Barack Obama had overleefd om onze constitutionele republiek “fundamenteel te veranderen” in een lelijke afspiegeling van tinnen dictaturen in de derde wereld. Maar die zucht van verlichting bleek voorbarig. Hoewel president Donald Trump nu aan het roer stond, onderschatte hij de mate waarin Obama elk agentschap op hoog niveau van de Amerikaanse regering had geïnfecteerd met zijn verraderlijke volgelingen. Plotseling begon elk bureau voor veiligheid en wetshandhaving te handelen in verraderlijke ondermijning van Trump als opperbevelhebber.

General Flynn, trouw aan zijn eed om “de grondwet van de Verenigde Staten te steunen en te verdedigen tegen alle vijanden, buitenlandse en binnenlandse,” bevond zich in een uitstekende positie om het linkse/mondialistische monster uit te roeien. Dus moest het natuurlijk alle verachtelijke middelen inzetten om hem te verpletteren. En Obama’s eerdere totale bewapening van “wetshandhaving” verschafte het enorme arsenaal dat ze wensten.

Dit niveau van onrecht is altijd pijnlijk om te zien, waardoor delen van de film moeilijk waren om naar te kijken. In het bijzonder was het ondraaglijk om te zien hoe de familie van Flynn, zo overvloedig met de goedheid en het fatsoen die de basisprincipes zijn van een bloeiende Amerikaanse cultuur, werd onderworpen aan zulke kwaadaardige pogingen tot vernietiging ervan. Het doel van de Deep State was om juist hun liefde en loyaliteit aan elkaar als wapen tegen hen te gebruiken. Geen aanval was te achterbaks of verachtelijk voor de Obama-planten in de DOJ en FBI om er hun toevlucht toe te nemen.

De lelijke details brachten generaal Flynn en de andere betrokken hoofdrolspelers soms op het punt van godslastering toen ze hun beproeving vertelden. Maar zonder die details te kennen, zouden we veel kwetsbaarder zijn voor de gewetenloze criminele daden die worden gepleegd door degenen die Amerika van ons willen afpakken. Dus hij hield zich niet in om hen te ontmaskeren voor wie en wat ze zijn. Het is moeilijker voor een geïnformeerde bevolking om ingehaald en gecontroleerd te worden door aspirant despoten. En daarom is het essentieel dat Amerikanen deze film bekijken en de waarheden delen.

Van James Clapper, Obama’s directeur van de National Intelligence, tot CIA-directeur John Brennan, tot FBI-chef James Comey, de hoofdrolspelers in deze aanval op generaal Flynn en zijn familie (wat uiteindelijk op ons allemaal neerkomt), lezen als een echte “who’s who” van Obama lakeien. Emmet Sullivan, senior “rechter” van de United Stated District Court van Washington D.C. onthulde zichzelf als een schande voor zijn positie, bevooroordeeld en kwaadaardig tot het punt dat hij ook strafrechtelijk vervolgd zou moeten worden voor zijn agenda-gedreven machtsmisbruik.

Het web van bedrog en misleiding dat ze hebben gemaakt, is niet alleen een schande voor de rechter, maar ook een schande voor zijn positie

Hun web van bedrog en machtsmanipulaties, samen met zoveel andere mollen in het systeem, wordt misschien moeilijk te volgen. Maar de producenten van de film gebruikten extreem effectieve beelden waarin de verschillende agenten werden afgebeeld op speelkaarten, die op een tafel werden gelegd terwijl hun gecoördineerde aanvallen werden onthuld en uitgelegd. Dit maakte hun netwerk van criminaliteit op hoog niveau makkelijker te begrijpen en te volgen. Tegen het einde van de film heeft de kijker een scherp begrip van het dreigende gevaar waarmee ons eens zo grote Amerika wordt geconfronteerd.

De film “Flynn” laat elke vraag rusten of “Wij het Volk” wel of niet worden aangevallen. En we hebben onwankelbare strijders nodig om het hoofd te bieden. God heeft een manier om de juiste mensen op het juiste moment te sturen en generaal Flynn is zo’n man.


Christopher Adamo en zijn vrouw Thea Adamo zijn christelijke patriotten uit het Amerikaanse Heartland. Ze zijn al vele jaren betrokken bij bediening en christelijke politieke doelen. Chris schrijft wekelijks commentaren die op verschillende websites verschijnen en is de auteur van het boek Rules for Defeating Radicals/Countering the Alinsky Strategy In Politics And Culture, dat verkrijgbaar is op Amazon.

De ‘Inlichtingencoup van de eeuw’ van de CIA: Van Thesaurus tot Rubicon en verder

Zelfstandig of bedrijfseigenaar? Ontdek hoe u een belangrijke belastingvermindering kunt claimen


De meningen geuit door medewerkers en/of content partners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Red Voice Media. Contacteer ons voor richtlijnen voor het inzenden van uw eigen commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *