Wie uit pure frustratie het internet afstruint voor informatie die als de waarheid kan worden geïnterpreteerd, blijft hangen in frustratie. In de eerste plaats moeten we altijd beseffen dat het internet een door de mensvijandige cultus zwaar gecontroleerd platform is. Via het internet wordt energie afgetapt, zoals met alle soorten van activiteiten. De cultus wil graag dat we internet gebruiken en gaan er daarbij vanuit, dat we achter het scherm blijven zitten en langzaam maar zeker verworden tot organische cyborgs die hun eigen vrije wil verwarren met toegeworpen kruimeltjes.

Eén van die kruimeltjes is het constant opduikende moment van bevrijding en verlossing door een verborgen groep die de macht namens de bevolking aan het overnemen is. Dat moet allemaal stiekem, omdat de mensen eenvoudig niet kunnen geloven hoe verrot de wereld is waarin ze denken te vertoeven. Deze geheimzinnige groep zal pas naar buiten treden als een grote meerderheid van de wereldbevolking “wakker” is geworden en zich zal willen ontdoen van de onderdrukkers die hen sinds enkele eeuwen in de greep heeft. Een grote meerderheid is laten we zeggen 75%, driekwart van de mensheid. Dan kun je lang wachten. Lang, omdat je 8 miljard mensen als de wereldbevolking ziet, maar wat is daar van waar en hoeveel zullen door allerlei invoegingen nooit voor de kinderen kiezen.

En daarom is dit idee een belachelijke afleidingsmanoeuvre.

Als je weet dat we op dit moment rond de 1% zitten die min of meer in de gaten heeft dat er veel niet klopt, is er nog een lange weg te gaan. Het feit dat die ene procent vrij ongestoord hun mening kunnen ventileren betekent, dat ze volstrekt ongevaarlijk zijn. Een welkome afleiding voor kritische geesten, die druk zijn met het ontrafelen van slechts dat wat we mogen weten. Als het plan van de aangestelde cultus was om 90% van de mensheid te ruimen, dan gaat dat helemaal lukken. De resterende 10% wordt omgebouwd tot transhumane hulpjes in de huishouding, brood en spelen voor een uitverkoren elite. De geluiden als zouden er steeds meer mensen “wakker” worden zijn nergens op gebaseerd. De praktijk is, dat de “wakkeren” langzaam maar zeker uitsterven, er komt niet bij, er gaat alleen maar af. Als de “wakkeren” dan hun ding hebben gedaan in deze wereld, schijnen ze het nog eens te mogen proberen, succes ermee.

Ik heb lang gedacht, dat ik en velen met mij hier tot die 1% behoorden. Nu weten we dat we die minuscule groep alleen maar bestaansrecht ontleent aan de manier van presenteren. In nette bewoordingen kritiek leveren volgens de regels van je cipier, daar kom je het verst mee op je doodlopende route. Wijk je enigzins af van de route, dan word je snel tot de orde geroepen, vaak door “mede wakkeren”. Sommigen vluchten een parallelstaat in. Of bouwen een muurtje om hen heen. En blijven belasting betalen. Richten een politieke beweging op.

Kansloos.

De kansloze oppositie wordt door de tegenstander aangestuurd, simpelweg omdat je binnen bepaalde grenzen moet blijven om je ding te mogen doen. Door dat te doen én de tegenstander van middelen blijft voorzien, is de oppositie onbeduidend en al helemaal niet bedreigend. Vandaar dat ook dit blogje in alle vrijheid gebruik mag maken van de beschikbaarheid van het platform van de cultus die ons uiteindelijk wil ruimen. Klimaat, hè!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *