Foto: Videostill AUF1

Help ons door dit met vrienden op je social media te delen!

Een persconferentie in Oostenrijk over vaccinatieschade heeft onlangs aardig wat stof doen opwaaien. De experimentele COVID-19-vaccins hebben ook daar een spoor van verwoesting achtergelaten en deskundigen beginnen zich uit te spreken.

Tijdens de persconferentie kwamen naast een slachtoffer van vaccinatieschade ook medisch deskundigen en een advocaat aan het woord.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/video-explosieve-persconferentie-over-prikschade-in-oostenrijk-175-procent-overlijdt-1.png

Rudolf Wagner vertelde over een ernstige reactie op zijn coronavaccinatie. Hij werd duizelig en bleek vervolgens een levensbedreigende longembolie te hebben. Zijn arts claimde dat hij psychische klachten had en schreef antidepressiva voor.

(Video verwijderd? Klik hier…)

17,5 procent

Ook Britta Barnett kwam aan het woord. Zij is medeoprichter van ‚ÄėVerein f√ľr Impfopfer‚Äô, een groep die een database heeft opgezet waarin sinds juni 2021 meer dan 50.000 gevallen van vaccinatieschade zijn opgenomen. Maar liefst 17,5 procent van deze gevallen heeft geresulteerd in sterfte.

Medische professionals deelden tijdens de persconferentie hun inzichten. Arts Helmut Luck wees erop dat de sterfte in 2021, na de uitrol van het vaccin, hoger was dan in 2020, toen er nog geen vaccin was. Dit wijst volgens dr. Luck op veiligheidsrisico’s rond de prik.

Het grootste menselijke experiment

Professor Hannes Strasser is zeer kritisch op de vaccinatiecampagne. Hij sprak van ‚Äėhet grootste menselijke experiment uit de geschiedenis‚Äô en zei dat vaccinatieschade niet langer afgedaan moet worden als ‚Äėlong covid‚Äô.

Advocaat Gottfried Forsthuber zei dat de politiek de bevolking verraden heeft. Het volk moet weten dat de prik bij zeer veel mensen schade aanricht, benadrukte hij.

De mainstreammedia en overheidsagentschappen proberen dit ondertussen allemaal onder het tapijt te vegen. Mensen die getroffen zijn, worden glashard genegeerd.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.
…

5
11
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *