In St. Paul, Minnesota, heeft een fatale schietpartij bij de politie geleid tot een officieel onderzoek nadat drie agenten betrokken waren bij de dood van een 41-jarige vrouw eerder deze week. Het incident vond maandag rond 19.15 uur plaats in de wijk Payne-Phalen, waar de politie werd opgeroepen naar een woning aan Rose Avenue East in verband met een zelfmoord aan de gang.

[embedded content]

ZStack – Maak je immuunsysteem schoon, veerkrachtig en resistent (Gebruik code RVM voor korting)

Bij aankomst werden de agenten geconfronteerd met de vrouw die, volgens het Minnesota Bureau of Criminal Apprehension (BCA), plotseling een pistool op hen richtte. De agenten, geïdentificeerd als Chiking Chazonkhueze, Chee Lao en Yengkong Lor, reageerden door hun wapens te lossen, wat resulteerde in de dood van de vrouw ter plaatse door meerdere schotwonden.

De nasleep van de schietpartij is vastgelegd op body camera beelden die sindsdien zijn vrijgegeven aan het publiek. Deze beelden maken deel uit van het bewijsmateriaal dat nu wordt bekeken door de BCA in het kader van het onderzoek naar het gebruik van geweld door de agenten, een standaardprocedure bij een schietpartij waarbij een agent betrokken is.

<img fetchpriority="high" decoding="async" class="alignnone wp-image-320490 size-full" src="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/suicidale-vrouw-richt-pistool-op-agenten-zij-schieten-haar-dodelijk-neer-ter-zelfverdediging-videos.jpg" alt width="1920" height="1080" srcset="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/suicidale-vrouw-richt-pistool-op-agenten-zij-schieten-haar-dodelijk-neer-ter-zelfverdediging-videos.jpg 1920w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/suicidale-vrouw-richt-pistool-op-agenten-zij-schieten-haar-dodelijk-neer-ter-zelfverdediging-videos-1.jpg 300w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/suicidale-vrouw-richt-pistool-op-agenten-zij-schieten-haar-dodelijk-neer-ter-zelfverdediging-videos-2.jpg 1024w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/suicidale-vrouw-richt-pistool-op-agenten-zij-schieten-haar-dodelijk-neer-ter-zelfverdediging-videos-3.jpg 150w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/suicidale-vrouw-richt-pistool-op-agenten-zij-schieten-haar-dodelijk-neer-ter-zelfverdediging-videos-4.jpg 800w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/suicidale-vrouw-richt-pistool-op-agenten-zij-schieten-haar-dodelijk-neer-ter-zelfverdediging-videos-5.jpg

De betrokken agenten zijn met kritisch verlof gestuurd, wat routine is na dergelijke incidenten. Chazonkhueze en Lor zijn ervaren agenten, terwijl Lao op het moment van de schietpartij nog maar drie maanden ervaring had met wetshandhaving.

Stop Risking Your Safety: Ontdek de waarheid achter het beste overlevingskaliber!

In de aanloop naar de schietpartij stuurde de moeder van de vrouw de agenten naar de achterkamer van het huis waar haar dochter op de grond zat. Volgens de BCA escaleerde de situatie toen de vrouw onder een deken reikte, een handwapen pakte en dit op de agenten richtte, wat hen ertoe aanzette om ter verdediging op te treden.

<Ondanks hun onmiddellijke pogingen om levensreddende zorg te verlenen na de schietpartij, bezweek de vrouw ter plekke aan haar verwondingen. Een pistool en patroonhulzen werden teruggevonden, wat de zaak nog ingewikkelder maakt.

Dit incident heeft de spanningen in de gemeenschap verhoogd en heeft discussies aangewakkerd over de responsstrategieën van de politie, vooral in het omgaan met situaties waarbij mensen in een geestelijke gezondheidscrisis betrokken zijn. Het lopende onderzoek van BCA zal proberen de omstandigheden van de schietpartij op te helderen en de juistheid van de acties van de agenten in deze tragische gebeurtenis vast te stellen.

Radicalen ONMASKED: Saul Alinsky’s ‘Regels voor radicalen’ en het huidige politieke landschap [VIDEOS]

Noodhulpkits – My Patriot Supply


De meningen geuit door medewerkers en/of content partners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Red Voice Media. Contacteer ons voor richtlijnen voor het inzenden van uw eigen commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *