In de besloten appgroep UvA for Palestine zitten enorme horden jodenhaters. Dat blijkt uit gegevens die in handen zijn gekomen van De Telegraaf. De studenten/demonstranten gaan in de appgroep los op joden in het algemeen, op joodse docenten die “kakkerlakken” genoemd worden, en zelfs op Femke Halsema die een “liegend stinkdier” wordt genoemd. Dat laatste is dan niet antisemitisch omdat Halsema niet joods is en stinkdieren ook niet, maar toch.
Uit het appverkeer blijkt dat de studenten/demonstranten ontiegelijk bezig zijn met het bestrijden van wat zij “varkens” of “zwijnen” noemen. De politie, dus. Gisteravond laat berichtten we al dat de zoon van Sigrid Kaag op die manier over agenten praat op sociale media. Blijkbaar geldt dat ook voor de rest van zijn radicaal-linkse generatiegenoten.

Onderling zeggen ze tegen elkaar dat iedereen “de moed erin” moet houden. Het doel is namelijk op de politie “langzaam uit te putten,” aldus De Telegraaf dat de UvA-groepapp is binnengekomen. “Volhouden jongen! Er zijn meer studenten dan agenten in Nederland!”

Interessant genoeg blijkt de WhatsApp-groep te bestaan uit radicaal-linkse studenten én knetterlinkse demonstranten/activisten die totaal geen banden met de UvA hebben. Daarbij valt het op dat ze niet alleen bezig zijn met demonstreren, maar ook met hun imago. Zo wordt er vaak gezegd onderling dat er geen geweld gepleegd moet worden. Niet omdat dit immoreel is, maar omdat dit “het draagvlak [kan] schaden.”

Ook vieren veel van de appleden feest als ze beelden zien van een Israëlische vlag die in de fik wordt gezet. De enige kritiek daarop komt van types die de vlag weliswaar vies vinden, maar die denken dat zulke acties het aanzien van de studenten schaadt.

Naar binnen toe geven de studenten heel duidelijk aan wat ze van studenten, joden, Israël, en Femke Halsema vinden. Die laatste wordt bijvoorbeeld een “liegend stinkdier” genoemd. Ik heb geen idee waarom stinkdieren erbij betrokken worden, die hebben niets misdaan, maar soit.

Met name politieagenten moeten het ontgelden. Zij worden steevast weggezet als “varkens” en zelfs als “tuig.” Ook worden ze systematisch belachelijk gemaakt én beschuldigd van grove misdaden. De app-gebruikers beweren namelijk dat de politie bewust hard achter gehandicapten aangaat. Agenten worden dan ook “sadisten” en “klootzakken” genoemd.

Volgens De Telegraaf blijkt ook uit de appgesprekken dat veel leden de terreurorganisatie Hamas van harte steunen. Ze roepen dingen als “Palestine will be Arab” en ze zeggen onderling dat ze de voorman van de gewapende tak van Hamas, Abu Ubaida, een prima vent vinden. Alleen zeggen ze daarbij dat mensen dit niet hardop moeten zeggen. Slecht voor het imago weet je?

Ook wordt gezegd door de studenten en professionele demonstranten dat de massamoorden en -verkrachtingen gepleegd door Hamas op 7 oktober vorig jaar helemaal prima zijn. Want, zeggen ze, “zonder een gewapende verzetsgroep als Hamas” zou je “Palestina” niet kunnen “bevrijden.” Ze concluderen dan ook dat Hamas het enige “echte verzet” is tegen de “kolonisatie” door Israël.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de antisemitisch Soros-studenten die onze universiteiten aan het gijzelen zijn. Jij ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons deze jodenhatende engnekken ELKE DAG weer te bestrijden!

Dat is allemaal niet fijn, maar het wordt nog erger. De Telegraaf heeft namelijk ook ontdekt dat de studenten hard losgaan op docenten die toevallig joods zijn. Eén van hen wordt bijvoorbeeld beschuldigd van “spionage” vanwege zijn afkomst en interesses. Hij wordt “kakkerlak,” “een fucking bloedzuiger” en zelfs “stuk vuil” genoemd.

Het moge duidelijk zijn dat als die docent langskomt bij de demonstraties hij (of zij?) zijn (of haar?) leven niet zeker is. De haat druipt echt af van de berichtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *