En daar is het definitieve nieuws! Joost Klein, de idiote inzending van Nederland bij het Eurovisie Songfestival in Zweden, is zojuist NAAR HUIS GESTUURD. De rapper/artiest/YouTuber is eruit gegooid omdat hij een medewerkster bedreigd zou hebben. Nou is dat natuurlijk een superwoke, MeToo-excuus om iemand eruit te gooien, maar toch. Het is voor het eerst OOIT dat dit gebeurt met een artiest. Schandalig.
Een vrouwelijke medewerkster van het Songfestival heeft een klacht ingediend tegen Klein. Hij wordt ervan beschuldigd dat hij haar “bedreigd” heeft. We weten natuurlijk niet om wat voor bedreiging het gaat. Dreigde hij haar chocola op te eten? Zei hij iets als, “als je je bek nou niet houd geef ik je een klap?” Of was het iets dat serieuzer was, namelijk zoiets als: “Als je niet oprot zoeken we je op en maken we je af?”
Er zijn mogelijkheden te over. In dit doorgeslagen Woke MeToo-tijdperk weten we het gewoon niet.

“Hoewel het onderzoek nog loopt,” laat de EU nu weten, “lijkt het ons niet gepast om hem deel te laten nemen aan de finale.”

En dat is het dan. Einde oefening voor Joost. Game over. Omdat hij een ‘vrouwelijke medewerkster’ van het Eurovisie Songfestival niet lief bejegend zou hebben. Hoe precies? Niemand weet het. Maar jongens, het is toch erg!

Ik vertrouw het voor geen cent. Joost is een irritant minkukel, dat liedje van hem is walgelijk, Eurovisie is vre-se-lijk… maar hoe dit is gegaan is ronduit vreemd. Herinner je je gisteren nog? Toen werd er gezegd dat hij iemand geslagen zou hebben. Geweld! Fysiek! Lichamelijk!

Nu is die beschuldiging alweer verzacht. Wat ze over hebben gehouden is “bedreiging.” Een term die tegenwoordig te pas en te onpas gebruikt wordt, ook als iemand even in een boze bui tegen een pestkop zegt, “als je je bek nu niet houdt geef ik je een mep.”

Joost heeft daar niets aan. Voor het eerst in de geschiedenis van Eurovisie is een artiest gediskwalificeerd toen het evenement al begonnen was. Zoiets is nog nooit voorgekomen. Dit betekent niet dat er in het verleden niets gebeurde, maar dat daar toen op een normale manier mee werd omgegaan.

Maar ja, tegenwoordig wordt Europa geregeerd door Woke sneeuwvlokjes. Als je dan een keer iets boos zegt over iemand is het blijkbaar gewoon einde oefening voor je. Weg met je. Uitgekotst. GeMeTood.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met Woke. Met MeToo. Met Sneeuwvlokjes. Jij ook? Steun ons dan! Big Tech HAAT ons namelijk en doet er alles aan ons te beschadigen. Doneer aan DDS via BackMe en bestrijd Woke sámen met ons.

Natuurlijk had Klein beter moeten weten. Je moet je nooit laten gaan. Maar dat we in een tijd leven waarin een boze opmerking – want daar zal het toch vrijwel zeker omgaan – dit soort gevolgen kan hebben is pas écht knettergek.

Oh. En het is nog competitievervalsing ook. Joost was namelijk één van de grote favorieten bij het publiek.

Iemand die een gokje wil wagen wie nu wint, trouwens? Ik vermoed dat de kleuren van de vlag uit lichtblauw en wit bestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *