Er ontstaat bezorgdheid over verborgen bedoelingen nu er bewijs wordt gevonden van pro-Hamas propaganda, wapens en vandalisme-instrumenten bij universitaire kampementen die zogenaamd opkomen voor Palestijnse rechten.

Op de Universiteit van Texas en diverse andere locaties zijn kampementen opgezet door universitaire demonstranten die beweren op te komen voor Palestijnse rechten

Op de Universiteit van Texas en verschillende andere locaties zijn kampementen opgezet door universitaire demonstranten die beweren humanitaire rechten voor Palestijnen te steunen, onder de loep genomen. Tijdens een recent incident op 29 april op de campus van de Universiteit van Texas in Austin, grepen de autoriteiten in om een kampement te ontmantelen. Bij het inspecteren van de overblijfselen stuitten de functionarissen op een voorraad hand-outs die discreet waren verborgen tussen kunstbenodigdheden, waarop de ondergang van onschuldige Joden en de vernietiging van Israël werden gevierd.

<strong

ZStack – Maak je immuunsysteem schoon, veerkrachtig en resistent (Gebruik code RVM voor korting)

Bekijk de nieuwste video op foxnews.com

De materialen, bestaande uit stapels papier die stevig waren vastgebonden met elastiekjes en metalen clips, bevatten alarmerende inhoud die raketaanvallen op Israëlische nederzettingen goedkeurde, met een specifieke verwijzing naar meer dan 2300 raketten die het jaar daarvoor waren gelanceerd. Daarnaast was er ook materiaal waarin vrede of een tweestatenoplossing schaamteloos werd afgewezen en in plaats daarvan werd gepleit voor de bevrijding van het hele land “van de rivier tot aan de zee”, naast citaten van de erkende terroristische groepering, Al Aqsa Martelaren Brigade, waarin werd gedreigd met geweld tegen Israëlische burgers.

Paul Edgar, een expert in Midden-Oosterse culturen aan de Universiteit van Texas, wees op de opzettelijke bedoeling van het materiaal en benadrukte de aanhoudende oproep tot de volledige eliminatie van Israël en steun voor extremistische en terroristische groeperingen zoals Lions’ Den, de Palestijnse Islamitische Jihad en de Palestijnse Bevrijdingsorganisatie (PLO).

<img fetchpriority="high" decoding="async" class="alignnone wp-image-320490 size-full" src="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/politie-vindt-wapenarsenaal-pro-hamas-demonstranten-op-campus-austin-videos.jpg" alt width="1920" height="1080" srcset="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/politie-vindt-wapenarsenaal-pro-hamas-demonstranten-op-campus-austin-videos.jpg 1920w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/politie-vindt-wapenarsenaal-pro-hamas-demonstranten-op-campus-austin-videos-1.jpg 300w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/politie-vindt-wapenarsenaal-pro-hamas-demonstranten-op-campus-austin-videos-2.jpg 1024w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/politie-vindt-wapenarsenaal-pro-hamas-demonstranten-op-campus-austin-videos-3.jpg 150w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/politie-vindt-wapenarsenaal-pro-hamas-demonstranten-op-campus-austin-videos-4.jpg 800w, https://www.redvoicemedia.com/wp-content/uploads/2024/05/2024.05.06-01.19-redvoicemedia-6638d8c829cea-600×337.jpg

Stop met het riskeren van je veiligheid: Ontdek de waarheid achter het beste overlevingsaliber!

Nader onderzoek wees uit dat een deel van het materiaal afkomstig was van het “Resistance News Network”, een Engelstalig Telegram-kanaal met een radicale antisemitische ideologie dat Hamas promoot en berichten verspreidt voor de Islamitische Jihad. Wetshandhavingsinstanties hebben ook RNN-materiaal ontdekt op universiteitscampussen in Illinois, New York en Californië, wat wijst op een breder verspreidingspatroon.

Vroeger Army Lt. Col. Daniel Davis, nu een senior fellow bij de Defense Priorities Foundation, bestempelde de materialen als propaganda gebruikt door Hamas om een schijn van redelijkheid op te wekken. Hij beweerde dat de bedoeling achter dergelijke propaganda is om het imago van Hamas te normaliseren.

De autoriteiten van de Universiteit van Texas legden bovendien wapens, kettingen, staalkabels om deuren te barricaderen en emmers met stenen en bakstenen om de politie mee aan te vallen, bloot. Er werd onthuld dat 45 van de 79 gearresteerde personen niets te maken hadden met de universiteit, wat nog meer twijfels opriep over de aard van het kamp en zijn deelnemers.

[embedded content]

Op dezelfde manier benadrukte de rector van de UC San Diego de “aanzienlijke gevaren” die een recent kampement met zich meebracht, waarbij hij wees op de ontdekking van palen, propaan tanks, metalen en multiplex schilden, spuitbussen en zelfs een zwaard, waardoor de politie moest ingrijpen om het kamp te ontmantelen en de openbare veiligheid te waarborgen.

De onthullingen van deze kampementen hebben een intens onderzoek uitgelokt en vragen opgeroepen over de ware motieven en bedoelingen achter de vermeende verdediging van Palestijnse rechten.

Radicalen ONMASKED: Saul Alinsky’s ‘Regels voor radicalen’ en het huidige politieke landschap [VIDEOS]

Noodhulpkits – My Patriot Supply


De meningen geuit door medewerkers en/of content partners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Red Voice Media. Contacteer ons voor richtlijnen voor het inzenden van uw eigen commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *