Het is eigenlijk knettergek, maar de man die gezien wordt als een ‘alternatief’ voor zowel Joe Biden als Donald Trump, Robert F. Kennedy Jr. blijkt een abortus-radicaal pur sang te zijn. Hij wil namelijk legale abortus tot op het moment van geboorte. Dus tot in de negende maand. Knetter! En toch is dat goed nieuws voor Trump. Wat? Yep.

Robert F. Kennedy Jr. is bezig met een opmars in de peilingen. Niet zo gek, want met name linkse en centristische kiezers die weinig hebben met Trump zien dat Joe Biden ronduit dement is. Op zo’n man willen ze natuurlijk niet stemmen. En gelijk hebben ze. Tegelijkertijd zijn ook er wat rechtse kiezers die een stem op RFK overwegen – vaak gaat het dan om ‘anti-Trump Republikeinen.’

Nu is er iets gebeurd waardoor rechtse kiezers die een stem op RFK Jr. overwogen die aspiraties direct in de prullenbak zullen gooien. RFK Jr. – zogenaamd een katholiek volgens mij! – heeft namelijk gezegd dat hij pro-abortus is. En dan niet alleen in de eerste drie maanden van de zwangerschap ofzo, maar tot het moment van geboorte. Ja, dat lees je goed. Tot en met de negende maand. Kijk maar:

Dit is werkelijk kwaadaardig. Een kind van 9 maanden is een kind. Abortus is ongelooflijk bruut. Dat ongeboren kind wordt in de baarmoeder in stukken gesneden en vervolgens uit de moeder gehaald. Als RFK Jr. zijn zin krijgt gebeurt dat met volgroeide baby’s. Baby’s die honderd procent zeker pijn voelen.

Je hoeft niet eens gelovig te zijn om dat wanstaltig te vinden. Dit is werkelijk misdadig. Het is moord. En niet alleen dat, maar ook nog eens marteling. Als zo’n moeder dat kind niet wil kan ze hem of haar op de wereld zetten en daarna afgeven voor adoptie. Maar het kind doden? Ongelooflijk. Beestachtig.

Nou ja, dat is niet waar. Zelfs beesten zouden zoiets niet doen.

Gelukkig is er toch iets van goed nieuws. Deze knettergekke houding van RFK Jr. betekent namelijk dat rechtse kiezers die twijfelen tussen hem en Trump nu nooit op hem zullen stemmen… terwijl hij tegelijkertijd wél heel aantrekkelijk is voor alle linksgekkies die twijfelen tussen hem en Biden. En dat op het moment dat Biden al in alle grote swingstates achter loopt op Trump.

Met een beetje mazzel zorgt deze gekte van RFK Jr. er dus voor dat Biden verliest, dat Trump wint, en dat abortus niet vaker, maar minder vaak voorkomt in Amerika. Dat zou natuurlijk geweldig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *