Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!

We zijn op dit moment in oorlog met Rusland, ze hebben het ons alleen nog niet verteld. Dat zei het Britse parlementslid Andrew Bridgen in gesprek met chirurg Ahmad Malik. Wanneer krijgt de bevolking te horen dat we in oorlog zijn? Waarschijnlijk in juli of augustus, aldus Bridgen. “Misschien iets later.”

Hij had enkele maanden geleden een ontmoeting met Andrey Kelin, de Russische ambassadeur in Londen. Die zei tegen hem: we weten dat jullie mensen die Storm Shadow-raketten op ons afvuren, want je kunt de Oekraïners dat niet leren.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/parlementslid-we-zijn-al-in-oorlog-met-rusland-en-dit-is-wanneer-de-mensen-dat-te-horen-krijgen-1.png

(Video verwijderd? Klik hier…)

Hij wil eruit

Iedereen weet dat de Amerikanen, Britten en Fransen daar zitten, voegde Bridgen toe.

“Ze zijn vastbesloten om ons mee te sleuren in een oorlog met Rusland,” zei het parlementslid. “Godzijdank heeft Poetin een goed stel hersenen.”

Rishi Sunak heeft tegen de generaals gezegd dat hij geen premier in oorlogstijd wil zijn, weet Bridgen. “Hij wil eruit.”

Niets te zeggen

Op de vraag wie dan de lakens uitdeelt, antwoordde hij: “Iemand boven Rishi.” De premier heeft volgens hem niets te zeggen. De globalisten runnen de show.

“Dit mondt mogelijk uit in een kernoorlog,” merkte Malik op. Bridgen: “Dat weet ik. Ik heb een rapport gelezen waarin staat dat Groot-Brittannië zich niet kan verdedigen tegen het Russische arsenaal.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.6
10
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *