Foto: Unsplash/Jan Kopřiva

Help door dit met je vrienden op je social media te delen!

In Duitsland zijn explosieve coronadocumenten geopenbaard die bij de mainstreammedia zijn ingeslagen als een bom. Er werden 2500 pagina’s aan notulen van het Duitse RIVM vrijgegeven.

Ondanks dat de documenten grotendeels zwartgelakt zijn, is de inhoud explosief: het Duitse OMT had intern grotendeels dezelfde meningen als de ‘complotdenkers’. De bevolking is op ongekende wijze bedrogen.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/kijk-in-duitsland-wordt-nu-openlijk-erkend-wat-de-wappies-vanaf-het-begin-verklaarden-1.png

Een ontluisterende toespraak die professor Stefan Homburg eind vorig jaar gaf tijdens het tweede coronasymposium van de AfD-fractie, doet momenteel de ronde. Daarin maakte hij duidelijk hoe de Duitse bevolking tijdens corona voor de gek is gehouden door de politiek, terwijl alle belangrijke instituten allang hadden gemeld dat er helemaal niets bijzonders aan de hand was.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Vijf feiten

Professor Homburg zette in zijn speech vijf feiten op een rijtje. Volgens het Duitse ministerie van Volksgezondheid daalde in 2020 de ziekenhuisbezetting tot een historisch dieptepunt. Volgens het Duitse RIVM waren er in 2020 niet meer of minder gevallen van luchtweginfecties dan anders, corona kwam en de griep verdween. In 2020 overleden er niet meer mensen dan normaal, pas in 2021 was er sprake van een stijging, aldus het Duitse CBS. Mensen die met of door corona overleden, waren gemiddeld 83 jaar oud. Het mondkapjes- en lockdownvrije Zweden deed het volgens de WHO beter dan Duitsland.

Er was niets bijzonders aan de hand, benadrukte Homburg. De indruk dat er sprake was van een pandemie was louter het gevolg van de massale inzet van PCR-testen. De overheid sloot maandenlang scholen, bedrijven, kerken en winkels. Liet ouderen eenzaam sterven. Knuppelde vreedzame demonstranten bont en blauw.

Onderzoekscommissie

Rechters, media en wetenschap gingen erin mee en lieten hun oren hangen naar de politici en de instituten. Kritische artsen werden in de gevangenis gegooid. Vrijwel iedere criticus werd gecriminaliseerd, gecanceld, ontslagen of opgepakt.

Professor Klaus Püschel, die als eerste obductie deed op overleden vaccinatieslachtoffers, werd uitgemaakt voor racist. Professor Sucharit Bhakdi werd aangeklaagd wegens ‘antisemitische uitspraken’. Iedereen die vragen stelde, was een complotdenker en staatsvijandig.

Homburg vraagt zich af waarom er geen consequenties worden verbonden aan de ontelbare gevallen van vaccinatieschade. Er moet volgens hem een onderzoekscommissie worden ingesteld.

Aanloop naar de dictatuur

Europarlementariër Marcel de Graaff bekeek de toespraak van Homburg en reageert: “In Duitsland wordt nu openlijk erkend wat de ‘wappies’ vanaf het begin verklaarden: de coronamaatregelen hadden niets met gezondheid te maken.”

“Het was een operatie van regering en inlichtingendiensten om het volk te knechten, een aanloop naar de dictatuur onder een ‘one world government’,” voegt De Graaff toe.

“Deze woorden van professor Homburg […] kan ik onderschrijven,” zegt huisarts Els van Veen. “Velen die dit meteen zagen, en benoemden, werden verketterd. Ik ben benieuwd wanneer de Nederlandse mainstreammedia eerlijk worden.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9
10
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *