Het Amerikaanse Hof van Beroep voor het Derde Circuit heeft besloten dat Hunter Biden in juni terecht moet staan in Delaware voor zijn federale aanklachten voor vuurwapens. Deze beslissing werd genomen nadat Biden had geprobeerd zijn rechtszaak te verplaatsen, omdat hij vreesde dat de lokale media en het politieke klimaat in Delaware zijn zaak zouden kunnen schaden. De aanklachten komen voort uit een incident in 2018 waarbij Biden een vuurwapen kocht ondanks zijn zelfverklaarde drugsverslaving op dat moment, een mogelijke overtreding van de federale wet. Hunter Biden wordt beschuldigd van drie misdrijven in verband met dit incident.

De rechtbank verwierp Biden’s zorgen over de media met de volgende uitspraak: “De overplaatsing van deze zaak naar een ander district zou het niveau van media-aandacht niet wezenlijk veranderen,” erop wijzend dat de wijdverspreide belangstelling voor zijn proces de regionale grenzen overstijgt. Hunter Biden heeft bekend onschuldig te zijn en is van plan de aanklacht “krachtig aan te vechten”, aldus verklaringen van zijn juridische team.

ZStack – Maak je immuunsysteem schoon, veerkrachtig en resistent (Gebruik code RVM voor korting)

Biden moet op 20 juni ook terechtstaan in Los Angeles voor federale belastingzaken, die deel uitmaken van hetzelfde onderzoek onder leiding van speciaal raadsman David Weiss.

Noodhulpkits – My Patriot Supply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *