In een overtuigende demonstratie van nultolerantie voor criminaliteit heeft Lee County Sheriff Carmine Marceno zich stevig gepositioneerd tegen de opkomende vloed van toegeeflijk misdaadbeleid dat volgens hem faalt in liberale rechtsgebieden. In zijn gepassioneerde toespraak verwoordde Marceno zijn toewijding aan het handhaven van de veiligheid en orde in Florida, met name gericht tegen diegenen die overwegen hun wetteloze gedrag mee te nemen uit staten als New York en Californië. De sheriff onderstreepte dat de rechtshandhaving in Florida, gesteund door het beleid van gouverneur Ron DeSantis, bereid is om alle noodzakelijke maatregelen te nemen om criminelen op te pakken en te vervolgen voor zover de wet dat toelaat.

Bekijk de nieuwste video op foxnews.com

“Ik vertel het mensen altijd, en het is waarschijnlijk niet populair bij sommigen. Als je er niet van houdt om met orde en gezag te leven, wens ik je een fijne dag. Vertrek. Ga terug naar waar je vandaan komt, want we willen je hier niet. We verwelkomen iedereen in onze geweldige staat Florida. Maar als je denkt dat wetteloosheid de weg wijst, als je gelooft dat criminelen door de straten moeten zwerven en moeten stelen en roven en, God verhoede, vergif op straat moeten gooien en onschuldige mensen moeten doden, dan ben jij niet de persoon die we hier willen. Je kunt teruggaan en leven met wetteloosheid.” – Lee County Sheriff Carmine Marceno

ZStack – Maak je immuunsysteem schoon, veerkrachtig en resistent (Gebruik code RVM voor korting)

De opmerkingen van Sheriff Marceno laten een schril contrast zien tussen de agressieve rechtshandhavingsstrategieën van Florida en de meer tolerante aanpak in sommige andere staten. Hij uitte zijn frustratie over mensen die naar Florida verhuizen op zoek naar veiligheid, maar het beleid blijven steunen dat de criminaliteit in hun vorige staten heeft aangewakkerd. Marceno’s directe boodschap aan potentiële criminelen en kiezers die voor clementie zijn: Florida is niet de plek voor jou als je tegen strenge wetshandhaving bent.

<img fetchpriority="high" decoding="async" class="alignnone wp-image-320490 size-full" src="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/gebaseerde-sheriff-in-florida-heeft-een-duidelijke-boodschap-voor-liberalen-die-gevlucht-zijn-uit-steden-waar-dems-de-dienst-uitmaken-videos.jpg" alt width="1920" height="1080" srcset="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/gebaseerde-sheriff-in-florida-heeft-een-duidelijke-boodschap-voor-liberalen-die-gevlucht-zijn-uit-steden-waar-dems-de-dienst-uitmaken-videos.jpg 1920w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/gebaseerde-sheriff-in-florida-heeft-een-duidelijke-boodschap-voor-liberalen-die-gevlucht-zijn-uit-steden-waar-dems-de-dienst-uitmaken-videos-1.jpg 300w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/gebaseerde-sheriff-in-florida-heeft-een-duidelijke-boodschap-voor-liberalen-die-gevlucht-zijn-uit-steden-waar-dems-de-dienst-uitmaken-videos-2.jpg 1024w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/gebaseerde-sheriff-in-florida-heeft-een-duidelijke-boodschap-voor-liberalen-die-gevlucht-zijn-uit-steden-waar-dems-de-dienst-uitmaken-videos-3.jpg 150w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/gebaseerde-sheriff-in-florida-heeft-een-duidelijke-boodschap-voor-liberalen-die-gevlucht-zijn-uit-steden-waar-dems-de-dienst-uitmaken-videos-4.jpg 800w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/gebaseerde-sheriff-in-florida-heeft-een-duidelijke-boodschap-voor-liberalen-die-gevlucht-zijn-uit-steden-waar-dems-de-dienst-uitmaken-videos-5.jpg

Aanvullend op dit verhaal sprak Sheriff Marceno ook over zijn persoonlijke toewijding aan de wet en orde, waarbij hij opmerkte dat iedereen die het niet eens is met zijn methoden zijn ambtstermijn niet zou moeten steunen. Zijn aanpak weerspiegelt een breder sentiment onder de sheriffs van Florida die pleiten voor directe actie tegen criminaliteit, zoals blijkt uit Santa Rosa County Sheriff Bob Johnson en Polk County’s Grady Judd, die beide de krantenkoppen haalden met hun openhartige advies over het omgaan met criminelen.

Stop Risking Your Safety: Ontdek de waarheid achter het beste overlevingskaliber!

Dit verhaal is cruciaal voor het begrijpen van het bredere discours over rechtshandhaving in de VS, waar debatten over politiewerk en strafrechtelijke hervormingen de nationale gesprekken blijven domineren. Marceno’s standvastige houding biedt een duidelijke keuze aan inwoners en potentiële nieuwkomers: omarm een rigoureuze filosofie van ordehandhaving of heroverweeg je plaats in Florida.

Radicalen ONMASKED: Saul Alinsky’s ‘Regels voor radicalen’ en het huidige politieke landschap [VIDEOS]

Noodhulpkits – My Patriot Supply


De meningen geuit door medewerkers en/of content partners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Red Voice Media. Contacteer ons voor richtlijnen voor het inzenden van uw eigen commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *