Tijdens een recente fundraiser in San Francisco maakte Joe Biden een controversiële opmerking over voormalig president Donald Trump, waarin hij suggereerde dat Trump “zichzelf met bleekwater had geïnjecteerd” Deze opmerking verwijst naar wijdverspreide misinformatie over Trumps briefing in april 2020 tijdens de eerste maanden van de pandemie van het coronavirus. Tijdens die briefing besprak Trump de mogelijkheid van het gebruik van ontsmettingsmiddelen en ultraviolet licht om het virus te bestrijden, waarbij hij hardop nadacht over methoden om het virus uit het systeem te “reinigen”, wat leidde tot wijdverspreide mainstream mediapropaganda en misverstanden bij het publiek.

[embedded content]

ZStack – Maak je immuunsysteem schoon, veerkrachtig en resistent (Gebruik code RVM voor korting)

Van het transcript van het Witte Huis:

De PRESIDENT: Hartelijk dank. Ik heb Bill een vraag gesteld waar sommigen van jullie waarschijnlijk aan denken, als je helemaal in die wereld zit, en die ik heel interessant vind. Dus, stel dat we het lichaam raken met een enorm – of het nu ultraviolet is of gewoon heel krachtig licht – en ik meen dat je zei dat dat nog niet gecontroleerd is, maar dat je het gaat testen. En toen zei ik, stel dat je het licht in het lichaam brengt, wat je kunt doen via de huid of op een andere manier, en ik geloof dat je zei dat je dat ook gaat testen. Het klinkt interessant.

ACTING UNDER SECRETARY BRYAN: We zoeken de juiste mensen die dat kunnen.

<Juist. En dan zie ik het ontsmettingsmiddel, dat het in een minuut uitschakelt. Eén minuut. En is er een manier waarop we zoiets kunnen doen, door een injectie of bijna een reiniging. Want je ziet dat het in de longen terechtkomt en het doet een enorme aanslag op de longen. Dus het zou interessant zijn om dat te controleren. Daar zul je dus medische artsen voor moeten inschakelen. Maar het klinkt interessant voor mij.

Trump had gespeculeerd over de vraag of ontsmettingsmiddelen inwendig zouden kunnen worden gebruikt via andere methoden dan injectie, wat leidde tot discussies onder medische professionals en het publiek over de haalbaarheid en veiligheid van dergelijke maatregelen. Hij zei: “En dan zie ik het ontsmettingsmiddel, dat het binnen een minuut uitschakelt. Eén minuut. En is er een manier waarop we zoiets kunnen doen, door een injectie binnenin of bijna een reiniging?” Kort daarna verduidelijkte hij echter dat hij geen injectie van ontsmettingsmiddel in het menselijk lichaam voorstelde.

Dankzij zijn onmiddellijke verduidelijking werd dit verhaal uit zijn verband gerukt en leidde het tot een blijvende misvatting, die vaak door politieke tegenstanders en in mediaberichten wordt aangehaald als een suggestie van gevaarlijke medische praktijken. Deze misvatting is herhaald door verschillende Democraten, waaronder voormalig perschef van het Witte Huis Jen Psaki en voormalig Parlementsvoorzitter Nancy Pelosi, die ten onrechte beweerde dat Trump mensen had geadviseerd om “Clorox in te slikken”

Stop Risking Your Safety: Ontdek de waarheid achter het beste overlevingskaliber!

[embedded content]

Biden’s recente opmerkingen tijdens de fundraiser hebben het debat over deze uitspraken van Trump uit het verleden weer aangewakkerd, en weerspiegelen de diepe verdeeldheid en voortdurende politieke retoriek die de discussies tussen Trump’s voor- en tegenstanders blijven kenmerken. De hardnekkigheid van dit verhaal onderstreept de uitdagingen in politieke communicatie en de impact van verkeerde informatie die regelmatig door mainstream media wordt verspreid.

Radicalen ONMASKED: Saul Alinsky’s ‘Regels voor radicalen’ en het huidige politieke landschap [VIDEOS]

Noodhulpkits – My Patriot Supply


De meningen geuit door medewerkers en/of content partners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Red Voice Media. Contacteer ons voor richtlijnen voor het inzenden van uw eigen commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *