De ranzige zoon van Sigrid Kaag heeft op Instagram even duidelijk gemaakt wat hij vindt van de politie. Op zijn eigen Instagramaccount heeft hij namelijk foto’s gezet van wat ‘undercover agenten’ zijn. De tekst die hij erbij heeft gezet spreken boekdelen: “Zwijnen.”

Sigrid Kaag is natuurlijk één van de meest vervelende politici die we de afgelopen eeuwen gehad hebben in Nederland. De vrouw was (en is) zo arrogant, je wordt er werkelijk kotsmisselijk van. Je ziet aan alles dat het mens een enorme hekel heeft aan ons land én ons volk.

Nou, dat geldt niet alleen voor mevrouw de koningin, maar ook voor haar kinderen. Zoonlief van mevrouw Kaag, die zichzelf als Palestijnse rapper ziet, heeft namelijk foto’s gedeeld op Instagram van wat volgens hem undercover politieagenten zijn. Dat heeft het roze weblog ontdekt – dat de foto’s die meneer gemaakt heeft natuurlijk heeft overgenomen, met de edits dat de politieagenten in kwestie onherkenbaar zijn gemaakt. Dit om hun identiteit te beschermen.

Wij nemen de foto’s zelf niet over, maar wel de laatste drie schermafbeeldingen/stories die jongetje Kaag gemaakt heeft. Daarin heeft hij namelijk een paar opvallende teksten geschreven.

“Ik weet niet wat het is met undercover agenten en skinny jeans en [Nike] AirMax,” aldus meneertje koekepeertje. “Doe beter je beter best, zwijnen.”

Vervolgens heeft hij wat tips voor andere radicaal-linkse mafketels (lees: linkse anti-Israël demonstranten): “Als je het gevoel krijgt dat iemand een agent is, zo beweegt, zo ruikt, of dat iets gewoon niet klopt, dan is de kans groot dat ze inderdaad politie zijn. Vertrouw je instinct.”

En dan een slotopmerking van de ‘Palestijnse’ straatrapper die in weelde opgegroeid is: “En als je er eentje ziet, spreek hem dan aan. Samen sterker!”

De vraag is nu natuurlijk wat mevrouwtje Kaag ervan vindt dat zoonlief zich zo gedraagt. Ik kan me namelijk héél goed herinneren dat zij te pas en te onpas jankte over zogenaamde ‘dreigementen’, bekendmaking van adressen en identiteiten, en zo verder.

Het gekke is dat dit gedrag van zoonlief best weleens doxxing zou kunnen zijn. Het lijkt er namelijk op dat hij de foto’s bepaald niet onherkenbaar heeft gemaakt. Mensen die zijn Stories gezien hebben weten dus hoe die geheimagenten eruit zien, en kunnen ze daarop lastigvallen (en erger). 

Zo apart. Je gaat bijna denken dat die van links ervan overtuigd zijn dat ze met alles weg kunnen komen, he?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *