Een vrouw uit de Amerikaanse staat Utah is officieel in beschuldiging gesteld van aanranding, nadat ze tijdens een avondje uit de “te korte” rok van een meisje naar beneden had getrokken.

Bron: ABC, Daily Mail

Vandaag om 03:00

Ida Ann Lorenzo (48) stapte zaterdagavond af op een groep tienermeisjes in een steakrestaurant, en trok vervolgens de rok van één van de meisjes zonder boe of ba naar beneden. Ze identificeerde zichzelf vervolgens als “vertegenwoordiger van de overheid”, en zei dat het meisje in kwestie zich schuldig maakte aan kindermishandeling omdat er ook kinderen rondliepen in het restaurant. “Als ik je billen nog eens naar buiten zie hangen, of je schaamhaar nog eens moet zien, bel ik de politie!”, riep ze.

De vrouw diende dezelfde avond ook effectief klacht in bij de politie. “Haar rok was opgetrokken tot boven haar vagina en billen”, zou ze in haar aangifte hebben gezegd. Volgens de vrouw had ze het meisje eerst gevraagd om haar rok naar beneden te trekken maar werd ze genegeerd, en deed ze het daarom zelf. Na onderzoek werd echter niet het tienermeisje, maar wel Lorenzo opgepakt en officieel in verdenking gesteld van aanranding. De vrouw is inmiddels weer vrijgelaten op borgtocht.

“Ik voelde me aangerand”

Ook het meisje – wiens identiteit niet bekend is – diende maandag klacht in. De tiener vertelde de politie dat ze “geschrokken” was toen Lorenzo haar benaderde, haar billen aanraakte, en haar rok naar beneden trok. “Ik voelde me aangerand”, klinkt het in het politierapport.

Een vriendin van het meisje deelde op Tiktok een video met beelden van het incident. “Ze stapt af op mijn vriendin, reikt onder haar rok, trekt hem naar beneden, en zegt: ‘Je bent waarschijnlijk minderjarig, dit zou je niet moeten dragen’. ‘ Het was als een koortsdroom, het voelde alsof het nep was, alsof dit niet echt gebeurde”, aldus de vriendin.

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *