De vermoedelijke moordenaar van Cathy Dubois is zondag aangehouden, zo meldt de Franstalige krant ‘La Dernière Heure’. De 47-jarige vrouw uit Doornik werd mogelijk het slachtoffer van een fout gelopen overval.

Bron: La Dernière Heure

Cathy Dubois raakte zaterdag 30 maart vermist, kort nadat ze rond 23.30 uur haar restaurant in Doornik had afgesloten. Nadien werd niets meer van haar vernomen, waarna haar vriend alarm sloeg. Een dag later werd haar beschadigde Peugeot gevonden nabij het station van Doornik en op maandag 1 april werd haar levenloze lichaam in de Schelde aangetroffen. Uit onderzoek bleek dat Dubois met geweld om het leven gekomen is.

Volgens La Dernière Heure is de vermeende dader intussen gevat. Het zou volgens de krant gaan om een man die zich “in drugskringen” ophoudt, waardoor de politie zou vermoeden dat Dubois mogelijk het slachtoffer werd van een fout gelopen overval. De verdachte moet maandag voor de onderzoeksrechter verschijnen.

Cathy Dubois was de moeder van een zoontje, Diégo, en eigenares en chef-kok van het restaurant Une P’tite Envie in het centrum van Doornik. Ze werkte ook nog als secretaresse en onderwijzeres in een plaatselijke basisschool.

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *